Inikah Jejaka ‘PERFECT’ Yang Anda Cari?

Trending

Inikah Jejaka ‘PERFECT’ Yang Anda Cari?

Ramai gadis-gadis zaman sekarang yang memilih jejaka untuk dijadikan teman dan ramai juga yang terlalu memilih hingga sampai ke tua dia forever alone! Aku ingat lagi kata-kata Obefiend “Ramai wanita cantik tidak memberi peluang kepada Big Fat Ass(dia la tu) tapi isteri saya telah memilih saya dan sekarang dia sangat bahagia”. Apa yang anda nak pada lelaki pilihan anda?

lelaki sopan

Advertisement

di sini aku ada senaraikan ciri lelaki yang menjdi pilihan gadis-gadis yang bajet zaman sekarang!

lelaki la sangat

Sedarlah anda! Bahasa itu semua ilusi anda, jangan selalu tengok drama melayu, korean mahupun indon kerana semua telah di metaforakan! kahkahkah
Tahukah anda siapa jejaka baju merah tu?? hiiii

credit to: hadiahbunga.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

17 Comments

  1. violet

    August 25, 2014 at 1:29 pm

    maksudnya lelaki yag setia xda la ek?sb ” tidak curang ” tu x wujud

  2. pp

    July 9, 2014 at 8:41 pm

    xbest penulisan macam ni. pendek2. xde informasi. ni amazingnara. suka penulisan dulu2. ni tulis macam blog remaja persendirian ja. bagi impak la sikit n jangan la bagi artikel sampah. kalau ada pun biarla olah sampai jadi berinformasi.

  3. rozi

    March 19, 2014 at 12:59 pm

    lelaki keluar rumah tengok pada situasi la… sebenarnya lelaki keluar rumah..cari la ilmu agama..gi la masjid atau tempat2 yang boleh dapat ilmu agama…balik rumah ajar anak bini…didik anak bini…kalau tak keluar.. jgn lupa matlamat kita kat dunia ni…baik lelaki ataupun perempuan..saling memerlukan antara satu sama lain… Allah dah ciptakan lelaki dan perempuan saling memerlukan antara satu sama lain…

  4. tinta

    January 10, 2013 at 1:38 pm

    saya tak setuju dgn nida.
    lelaki tak keluar rumah, tak semestinya dia ‘bukan’ lelaki…
    cuma lelaki mcm tu, tahu hargai masa..
    tak keluar, tak semestinya tak aware..
    even ada je kwn lelaki saya yang tak keluar mlm or melepak, tp still aware dgn keadaan sekeliling…
    dan yang penting LELAKI PERFECT TU MASIH WUJUD..

Loading...