August 23rd, 2011

Rasanya semua orang tahu yang Taukey Jambu kini sedang mengalami masalah dengan isterinya.  Namun begitu Taukey menjelaskan yang dia masih belum bercerai dengan isterinya. Malah baru-baru ini Taukey mengakui yang dia mempunyai ramai kekasih/kawan perempuan. Jadi adakah wanita di bawah benar-benar kekasih baru Taukey atau sekadar teman tapi mesra?

gambar kekasih taukey

Menurut si penghantar info, awek di atas telah pun mengupdate status Facebooknya kepada in a relationship dengan Taukey Jambu. Malah si awek turut serta menemani Taukey semasa penggambaran di Pulau Tioman. Mengikut info yang diberi, gadis ini berusia 24 tahun dan berasal dari Johor Bahru.

Abang Nara tak kisah Taukey nak bercinta dengan sesiapa asalkan yang penting dia bahagia. Tak gitu? Untuk makluman, gadis di atas dan gadis yang pernah dikeluarkan entrinya sebelum ini adalah berlainan. Hebat jugak ayat-ayat mengorat si Tauke nie kan?

Lagi beberapa keping gambar Taukey dan si gadis yang dikatakan kekasih barunya dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Selalu orang tintedkan kereta je kan? Meh try tintedkan tingkap rumah korang pulak. Bagus sebab Malaysia sekarang tengah panas gila.

gambar kekasih taukey

gambar kekasih taukey

gambar kekasih taukey

gambar kekasih taukey

gambar kekasih taukey


Comments are closed.

Loading...