Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Inikah Gambar Kekasih Aiman Hakim Ridza?

Berita agak tidak baik untuk peminat Aiman Hakim Ridza yang sedang popular dengan drama Vanilla Coklat. Abang Nara ada menerima sepucuk email dan pengirim email tersebut menyatakan yang si Aiman ini sudah pun berpunya. Katanya kekasih tersebut sama sekolah semasa zaman pembelajaran dahulu.

gambar kekasih aiman hakim ridza

Advertisement

Comel kan? Bagai merpati dua sejoli. Walaupun Abang Nara tahu ramai yang kecewa sekiranya wanita di atas memang kekasih Aiman, namun Abang Nara tak nampak perkara ini akan menjejaskan kariernya. Peminat sekarang sudah lebih bijak dan tak berapa kisah sangat kalau seorang selebriti itu ada kekasih atau tidak. Yang penting mutu lakonan kenalah mantap. Tak gitu?

Kepada Aiman Hakim Ridza, berlakon-berlakon jugak, jangan biarkan awek anda keseorangan. Kepada si kekasih, tabahkan hati melihat pakwe anda menjadi pujaan ramai wanita. Hehehe ~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

194 Comments

  1. fadhilahnur bte amin

    July 3, 2012 at 2:08 pm

    aaaa la.pasal die cpl ngan zarz

    • Anonymous

      July 20, 2012 at 3:13 pm

      betul tu aiman ngan izara memang sesuai sangat tau sya minat sngt dan suka ngan aiman

  2. Azfi

    July 2, 2012 at 7:59 pm

    Diaorang mmg tak sesuai langsung.Sebab mk girlfriend dia mcm mk beruk.Izara Aishah lg sesuai dgn Aiman Hakim Redza….

  3. adam baik..,

    June 5, 2012 at 2:07 pm

    ape pcl la aiman ta couple ngan zara..,emmm,. na bwt cm ne da aiman suka kt makwe dia..,tpi kalau aiman cpl ngan zara lgie bg0z…^_^..

  4. nurhusna balqis bt nazarudin

    May 14, 2012 at 4:41 pm

    apa yang nak cemburukan?tapi awek aiman tu…………………………:(

  5. iena

    May 7, 2012 at 2:50 pm

    ieeeeeeeeee…………………………cmburu nya……………………….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top