February 9th, 2012

Berita agak tidak baik untuk peminat Aiman Hakim Ridza yang sedang popular dengan drama Vanilla Coklat. Abang Nara ada menerima sepucuk email dan pengirim email tersebut menyatakan yang si Aiman ini sudah pun berpunya. Katanya kekasih tersebut sama sekolah semasa zaman pembelajaran dahulu.

gambar kekasih aiman hakim ridza

Comel kan? Bagai merpati dua sejoli. Walaupun Abang Nara tahu ramai yang kecewa sekiranya wanita di atas memang kekasih Aiman, namun Abang Nara tak nampak perkara ini akan menjejaskan kariernya. Peminat sekarang sudah lebih bijak dan tak berapa kisah sangat kalau seorang selebriti itu ada kekasih atau tidak. Yang penting mutu lakonan kenalah mantap. Tak gitu?

Kepada Aiman Hakim Ridza, berlakon-berlakon jugak, jangan biarkan awek anda keseorangan. Kepada si kekasih, tabahkan hati melihat pakwe anda menjadi pujaan ramai wanita. Hehehe ~~


194 responses to “Inikah Gambar Kekasih Aiman Hakim Ridza?”

  1. aaaa la.pasal die cpl ngan zarz

  2. Azfi says:

    Diaorang mmg tak sesuai langsung.Sebab mk girlfriend dia mcm mk beruk.Izara Aishah lg sesuai dgn Aiman Hakim Redza….

  3. adam baik.., says:

    ape pcl la aiman ta couple ngan zara..,emmm,. na bwt cm ne da aiman suka kt makwe dia..,tpi kalau aiman cpl ngan zara lgie bg0z…^_^..

  4. nurhusna balqis bt nazarudin says:

    apa yang nak cemburukan?tapi awek aiman tu…………………………:(

  5. iena says:

    ieeeeeeeeee…………………………cmburu nya……………………….

Loading...