Ini Semua Salah Faham, Kita Boleh Betulkan

Trending

Ini Semua Salah Faham, Kita Boleh Betulkan

salah faham

Macam bro Obefiend kata, kenapa pulak orang Islam nak terasa lebih kalau non muslim makan depan kita. Bukannya budak-budak lagi pun. Takkanlah tue pun nak teruja kot. Tapi mereka yang terlibat kat atas tue pun sepatutnya menjaga komen diorang. Janganlah terlalu emosi.

Advertisement

Kepada anda yang ada kawan non muslim, bolehlah terangkan kepada mereka ye tentang berpuasa nie. Dan janganlah poyo konon teruja terasa nak makan bila tengok diorang makan. Ingat budak-budak umur 5 tahun ke?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

39 Comments

  1. batu

    October 27, 2010 at 11:17 am

    em yang ramai ni nak tolong justify untuk diorang ni nape?
    diorg ni mmg stupid
    orang tgk pun nak marah
    pastu label motherfucker
    xperlu susah2 nak justify diorg tengah emo ke ape ke
    diorang salah
    no excuse for something stupid like this
    n kite kene hentam diorang

  2. syam

    September 7, 2010 at 11:45 pm

    cindy chow……i will check ur personel in suruhanjaya multimedia and will see u later

  3. Syahimran

    September 7, 2010 at 11:38 pm

    Cindy chow and frens, berhati hati dengan ayat u..jangan sampai kayu terbang kat muka. kalau tak suka pun, jgn emosional sgt sebut fuck ler ke apa ler….u all mcm orang takder pelajaran..please jgn ulang lagi….u tu bila bila masa orang bole cari dan jumpa…..berhati hati dengan mulut u dan jangan sampai u langsung tak bole cakap nanti.

  4. adn

    September 3, 2010 at 4:25 pm

    sandi’ sudah ni…

Loading...