Ini Satu Pengajaran Berguna Buat Saya – Adi Putra

Hiburan

Ini Satu Pengajaran Berguna Buat Saya – Adi Putra

Bukan senang untuk berhadapan dengan orang ramai terutamanya jika anda seorang selebriti bernama Adi Putra yang baru menarik balik permohonan cerai terhadap isteri sendiri. Namun semalam, Adi kelihatan tenang menjawab persoalan daripada pihak media berkaitan isu ini. Apa pun, Abang Nara bersyukur kerana rumahtangga Adi dan isterinya, Aida terselamat daripada penceraian.

adi putra

Advertisement

Adi berkata yang apa yang dilaluinya seperti sebuah drama. Kata Adi:-

Saya anggap keputusan menarik balik kes cerai terhadap isteri adalah satu keajaiban. Alhamdulillah kami sedar bahawa rumah tangga yang dibina perlu diteruskan dan kami masih memerlukan di antara satu sama lain. Terasa macam drama pula, tapi inilah realiti yang perlu dilalui. Dan jika ada pihak menganggap kami main-main dengan perkara ini, terpulanglah.

Yang paling penting, Adi dan isteri mendapat pengajaran yang sangat banyak daripada kes ini.

Sepanjang sembilan hari diberi tempoh berdamai, kami tenangkan dan kemudian masing-masing meluahkan perasaan dan rasa tak puas hati. Alhamdulillah, akhirnya kami mencapai keputusan yang kami masih lagi memerlukan antara satu sama lain. Bagaimanapun saya tidak menyesal memfailkan penceraian itu, namun ia satu pengajaran berguna buat saya.

Dan isteri Adi, Aida menegaskan bahawa apa yang telah terjadi antara mereka berdua tidak ada kaitan dengan orang ketiga ataupun soal cahaya mata.

Memang macam-macam spekulasi timbul di luar sana mengenai rumah tangga kami.Cuma apa yang kami ingin tegaskan di sini, ia tiada kaitan dengan orang ketiga, mahupun hal anak.

Bagi Abang Nara, persetankan apa orang nak kata. Anda sendiri tahu apa sebenarnya yang terjadi. Yang penting, sekarang anda berdua tidak jadi bercerai. Cari jalan untuk terus hidup bahagia seperti dahulu. Pergaduhan adalah asam garam rumah tangga. Dan Abang Nara berdoa agar Adi dan isteri dikurniakan cahaya mata secepat mungkin supaya dapat mengeratkan lagi hubungan mereka berdua. Amin. Kredit info Mstar.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

112 Comments

  1. Juan

    May 25, 2012 at 2:47 am

    kawin jer la lagi satu, ada masalah ker, kawin jer pon bukan buat dosa pon, bini satu still terbela dan bini kedua mampu bagi zuriat, selesai masalah

    • potongkasi

      May 28, 2012 at 6:02 am

      blerrrhhhh… lagi satu kote boosook.

  2. kat

    May 24, 2012 at 5:20 pm

    tudung pink dia tu pinjam dari star wars ke mende tu.

  3. loving

    May 24, 2012 at 12:53 pm

    apa la manusia skrg…ckit2x nk cerai,pkara kecil je dh nk bcerai berai.
    2 la….jgn btindak mgikut prsaan…bfkr dlu sblm mbuat kputusan.
    hrp adi & isteri nye b’bahagia slalu…jaga la rmh tangga kta org k….

  4. mimi qisitna

    May 24, 2012 at 9:32 am

    wife adi ni cantik la kebetulan abg nara buh gambar ni tp sbnrnya dia mmg cantik cute n gojes kalah artis

  5. rainbow

    May 24, 2012 at 8:54 am

    alhamdulillah adi xjadi cerai dgn aida..mgkin berkat pergi umrah..hati lebih tenang..fikiran pn lebih rasional.. =)

Loading...