June 3rd, 2015

Memey Suhaiza baru-baru ini telah pun selamat melahirkan anak kedua hasil perkahwinannya dengan Norman Hakim. Secara jujur, kalau tak kenal Memey dan terjumpa masa tengah jalan-jalan, confirm tak sangka yang Memey adalah ibu kepada anak dua. Walaupun dah beranak dua, wajah tetap nampak muda, badan langsing dan kekal cantik. Macam anak dara pun ada jugak.

memey suhaiza

Tertanya-tanya juga apa rahsia Memey Suhaiza tetap maintain walaupun sudah beranak dua. Lagipun wife Abang Nara akan melahirkan anak ketiga kami pada bulan Ogos ini. Nak juga suruh wife cuba amalan yang dilakukan oleh Memey. Korek punya korek, Abang Nara jumpa juga rahsia kejelitaan dan kelangsingan Memey. Rupa-rupanya Memey mengamalkan pengambilan Ephyra. Bukan dia seorang je, Norman Hakim pun ambil juga. Patutlah dua-dua nampak awet muda.

memey suhaiza

Comel kan laki bini ini? Memey Suhaiza sudah pun masuk tahun kedua menjadi duta Ephyra. Bermula sebagai pengguna, keberkesanan dan kelebihan Ephyra menarik minat Memey untuk menjadi duta produk ini. Ephyra ini memang amat sesuai untuk ibu mengandung dan juga yang baru lepas bersalin, lebih-lebih yang mahu menyusukan anak secara eklusif. Untuk makluman, Memey menyahut cabaran untuk menyusukan kedua-dua anaknya sehingga berumur 2 tahun. Bukan senang tetapi dengan bantuan Ephyra, Insya Allah boleh.
memey suhaiza

Bila nak menyusukan anak perkara yang paling dirisaukan ialah susu tak cukup. Berdasarkan pengalaman Memey sendiri, apabila dirinya mengamalkan minum Ephyra, Alhamdulillah susu banyak sangat. Itu belum kira penambahan tenaga dan badan terasa cergas. Tak mudah penat. Lagi best bila luka akibat bersalin sembuh dengan lebih cepat. Dan paling penting, berat badan boleh dikawal dengan Ephyra, maka lebih cepatlah dalam badan macam anak dara selepas berpantang.

Cuba korang tengok video di atas. Memey sendiri ceritakan betapa berbezanya pengalaman mengandung anak pertama dan kedua mereka. Anak pertama masa itu Memey tak kenal Ephyra lagi. Yang kedua ini memang dah jadi pengguna setia. Bagai langit dan bumi bezanya. Puas hati betul. Video yang bawah ini pula pengalaman berpantang Memey. Awesome sangat-sangat Ephyra. Susu memang banyak sangat!!!

Abang Nara tahu ramai orang di luar sana yang masih tercari-cari produk terbaik terutama untuk ibu mengandung dan bersalin. Serius Abang Nara memang nak cadangkan kat wife untuk gunakan Ephyra selepas ini. Teruja dengar pengalaman Memey Suhaiza. Kecantikan luaran dan dalaman dua-dua boleh diperbaiki bersama Ephyra.

memey suhaiza

Teruja? Apa kata dapatkan segera Ephyra Trialpack hanya RM68. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi 03-41417889 atau WhatApps ke hotline 019-3999 238. Cubalah hari ini juga dengan melawat www.oceanlife2u.com. Kalau nak tengok feedback daripada pengguna lain, boleh lihat di Facebook OceanLife2U.


Comments are closed.

Loading...