Ini Barulah Flashmob, Awesome Gila ~~

Hiburan

Ini Barulah Flashmob, Awesome Gila ~~

Pada suatu hari di ofis, selepas melantak nasi berlaukkan ayam goreng, Abang Nara pun lepak-lepak di depan computer sambil surf Internet. Surfing punya surfing, tup-tup Abang Nara dah tersampai ke YouTube dan terlayan video-video flashmob yang menarik seluruh dunia.
1. Flashmob baling bantal di Toronto

2. Flashmob lagu “I Got A Feeling” untuk Oprah

Advertisement

3. Flashmob Lightsaber di Bristol

Tengah syok-syok melayan, Abang Nara terfikir sesuatu. Takkanlah Malaysia tak ada flashmob yang best-best jugak. Dengan pantasnya Abang Nara search “Malaysia flashmob”. Dalam banyak-banyak video yang Abang Nara jumpa, video flashmob di bawah ini Abang Nara rasa yang terbaik orang kita pernah lakukan.

Awesome kan? Memang terbaik gila. Flashmob buat kat KLIA tue. Siap ada pakcik guard join sekali. Abang Nara boleh bayangkan betapa terkejutnya semua orang yang tengah lalu lalang kat situ. Mana taknya, tiba-tiba entah dari mana muncul orang menari dan menyanyi . Harap-harap tak ada yang terlepas flight.

flashmob

Apa yang paling best bagi Abang Nara tentang video ini ialah ada semangat 1Malaysia di dalamnya. Flashmob flashmob jugak, tapi identity negara kita memang jelas terserlah di dalam nie. Good job kepada mereka yang organize flashmob nie. Seriously you have my respect bro!!!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

65 Comments

  1. alyssa

    January 19, 2012 at 10:53 pm

    abg nara kami bukan guard yer…kami polis airport..

  2. mek_ani

    January 19, 2012 at 10:45 pm

    “Tengah syok-syok melayan, Abang Nara terfikir sesuatu. Takkanlah Malaysia tak ada flashmob yang best-best jugak. Dengan pantasnya Abang Nara search “Malaysia flashmob”. Dalam banyak-banyak video yang Abang Nara jumpa, video flashmob di bawah ini Abang Nara rasa yang terbaik orang kita pernah lakukan.”

    Propah nya si Nara ni…dah sah2 dah heboh dah video tu sebelum ni….statement knon2 dia buat research la tu..chooiiii nya… si Nara ni 2 kali 5 je ngan perangai Adik dia yang keja TM S***t Sc***l tu…kaki propah!!!

  3. anak hamba

    January 19, 2012 at 10:04 pm

    annoying la MAS punya ni.

  4. nirunarinuri

    January 19, 2012 at 8:27 pm

    flashmob tu pe bnde??

    • satria

      January 20, 2012 at 3:11 pm

      mob kilat :)

  5. beep boop

    January 19, 2012 at 8:08 pm

    aku tgk rasa biasa je. tak teruja pun. nampak like they’re trying too much to make this mob. siap ade lightingand mic bagai. flashmob kan patotnya nampak lebih rileks, bersahaja and santai walaupun everything was planned.

Loading...