January 19th, 2012

Pada suatu hari di ofis, selepas melantak nasi berlaukkan ayam goreng, Abang Nara pun lepak-lepak di depan computer sambil surf Internet. Surfing punya surfing, tup-tup Abang Nara dah tersampai ke YouTube dan terlayan video-video flashmob yang menarik seluruh dunia.
1. Flashmob baling bantal di Toronto

2. Flashmob lagu “I Got A Feeling” untuk Oprah

3. Flashmob Lightsaber di Bristol

Tengah syok-syok melayan, Abang Nara terfikir sesuatu. Takkanlah Malaysia tak ada flashmob yang best-best jugak. Dengan pantasnya Abang Nara search “Malaysia flashmob”. Dalam banyak-banyak video yang Abang Nara jumpa, video flashmob di bawah ini Abang Nara rasa yang terbaik orang kita pernah lakukan.

Awesome kan? Memang terbaik gila. Flashmob buat kat KLIA tue. Siap ada pakcik guard join sekali. Abang Nara boleh bayangkan betapa terkejutnya semua orang yang tengah lalu lalang kat situ. Mana taknya, tiba-tiba entah dari mana muncul orang menari dan menyanyi . Harap-harap tak ada yang terlepas flight.

flashmob

Apa yang paling best bagi Abang Nara tentang video ini ialah ada semangat 1Malaysia di dalamnya. Flashmob flashmob jugak, tapi identity negara kita memang jelas terserlah di dalam nie. Good job kepada mereka yang organize flashmob nie. Seriously you have my respect bro!!!


65 responses to “Ini Barulah Flashmob, Awesome Gila ~~”

  1. makcik timah says:

    flashmob tu apa? makcik tak tau…

  2. Mae says:

    kalau orang solat kat ruang lapang KLIA tentu dah kena tangkap. Menyanyi tak pe.

  3. tech_frix says:

    bang nara, try tgk yg ni dulu..lagi awesome..

Loading...