May 31st, 2016

Awal Ashaari dan isterinya Scha Al Yahya sering dilabel sebagai ibu bapa yang “overprotective” terhadap anak mereka Lara Alana sehingga membuatkan sesetengah peminat merasa sedikit meluat kerana tidak boleh mendekati Lara.

Namun, pasangan ini ada alasan tersendiri apabila meminta agar peminat tidak terlalu mendekati Lara dan mencium pipinya.

Melalui akaun Instagram Lara, ada sebuah foto yang dimuat naik dimana pipi Lara terkena alahan dan terdapat ruam merah dibahagian berkenaan. Berdasarkan kapsyen didalam foto tersebut, ibu bapa Lara menjelaskan anak mereka terkena alahan kerana terlalu ramai orang yang mencium Lara.

Bila Mommy or Daddy kata jangan kiss Lara, bukan sebab diorang eksyen or sombong, sebab Lara ni ada eczema. Lipstick merah yang Auntie semua pakai tu can cause this to my face. So next time if jumpa Lara, takyah kiss / gomol / picit / pegang okay? Kita selfie je. Harap semua faham. #eczema.

Kan mudah kalau dari mula lagi Awal dan Scha jelaskan perkara ini, tidak adalah Lara terkena alahan. Semoga Lara cepat sembuh.

Sumber Berita : Instagram Lara Alana


Comments are closed.

Loading...