February 27th, 2018

Sebelum ini, Natasha Elyzza terbabit dengan kontroversi melibatkan pelakon Fathia Latiff dan Bigo Live. Sejak itu,  Natasha Elyzza tidak lagi menerima tawaran berlakon, tambahan pula Michael Ang membuat pengumuman bahawa dia tidak akan mengambil Natasha berlakon lagi.

Melalui Instagramnya, Natasha memberitahu dia rindu untuk berlakon semula dan meminta agar dia diberikan peluang terakhir.

I love my work, and i miss my work so much. Yes, what i did at the past was my biggest mistake, all i wish is for a last chance. ? #rindunakberlakon #rindukerja #rindumasukset #hopefullymasihadapeluang bismillahirahmanirahim

A post shared by NE (@natashaelyzza) on


Sebelum ini, Natasha pernah berlakon memegang watak pembantu dalam drama seperti M.A.I.D, Generasi Dunia Baru, Duri Dihati, Bila Hati Perempuan Menjerit, Projek Memikat Suami, Isteri Separuh Masa dan Laman Sosial. – beautifulnara.com


25 responses to “Ingin Berlakon Semula, Natasha Elyzza Harap Diberi Peluang Terakhir”

  1. One nite day says:

    Try tgk dlo filem badang sampai abis baru boleh jadik pelakon semula..

  2. Anonymous says:

    p mati ja la natasha oiii..

  3. bunga lalang says:

    suruh dia apply jadik promoter baju kat shopping mall je la…asal duit masuk

  4. b says:

    kerjaya berbigo dah tak laku ke?

  5. pendosa says:

    kadang2 manusia lalai dan tersasar macam aku juga. aku juga pernah buat kesalahan tapi kalau aku dapat peluang pasti aku berubah.doakan aku. aku doa yang baik2 buat kalian dan tasha.amin

    • Kapal Selam says:

      Masalah nya dia ni seorang yg suka cari masalah. Senang cerita Google je Nama dia… Tak de cerita yg senonoh…ganja lah… Dressing tunjuk side boobs la…Bigo live lah…
      Do we need her in the industry? She just want easy money for her to socialize. Period.

Loading...