Written by serenity | February 27th, 2018

Sebelum ini, Natasha Elyzza terbabit dengan kontroversi melibatkan pelakon Fathia Latiff dan Bigo Live. Sejak itu,  Natasha Elyzza tidak lagi menerima tawaran berlakon, tambahan pula Michael Ang membuat pengumuman bahawa dia tidak akan mengambil Natasha berlakon lagi.

Melalui Instagramnya, Natasha memberitahu dia rindu untuk berlakon semula dan meminta agar dia diberikan peluang terakhir.

I love my work, and i miss my work so much. Yes, what i did at the past was my biggest mistake, all i wish is for a last chance. ? #rindunakberlakon #rindukerja #rindumasukset #hopefullymasihadapeluang bismillahirahmanirahim

A post shared by NE (@natashaelyzza) on


Sebelum ini, Natasha pernah berlakon memegang watak pembantu dalam drama seperti M.A.I.D, Generasi Dunia Baru, Duri Dihati, Bila Hati Perempuan Menjerit, Projek Memikat Suami, Isteri Separuh Masa dan Laman Sosial. – beautifulnara.com

25 responses to Ingin Berlakon Semula, Natasha Elyzza Harap Diberi Peluang Terakhir

  1. Jom says:

    lupakan..mari kita serang IG dan Twitter Hajah Keladi Hutan bernama Neelofa.

    23

    1
    • mas ganteng says:

      sesapa yang berangan nak masuk kelab malam tapi takut buka tudung bolehlah mendaftar membership Kelab Hajah Keladi Hutan. boleh lepas sikit gian nak menari tiang cam kila fery. kihkihkihhh

      15

      1
    • Anonymous says:

      Ahh xya la, bkn best pun. Buat je la keja lain. Ramai lg yg layak. Klu nk hrp rupa pn bkn lawa mana, nk amek yg cincai klu cantik sgt masih bleh terima. ni amek cincai dr pelbagai segi,personaliti,pemikiran,perangai,bakat,rupa, semuanya x sebarapa, baik xya amek la bnyk lg lain lebih berbaloi utk industri malaysia.

      18

      0
  2. Bbur sdah says:

    Laa,dia ni plakon ke..sumpah x knal.tu la lain kli sblm wat bnda bdoh,pkir ckit.nahhhh..skrg mryu nk brlkon alasan rndu.msti ko jeles kn fathia yg tnjuk ttek dpt twaran brlkon tp ko zero.

    14

    0
  3. mak cute says:

    buat bigo live je la ko.. xyah semak dlm industri seni lagi…aritu dlm youtube bkn main memaki2 org…cm cibai je mulut tu

    14

    0
  4. Anonymous says:

    Tak payah lah ramai lagi org baru masih sopan … kalau mulai jdi mcm awak dan rakan seangkatan akan jadi sama nasib nya mcm awak

    9

    0
  5. benci orang hipokrit says:

    Ni sah la sebab duit dah tak berapa nak ada. Sebab tu tanpa segan silu mengaku rindu nak berlakon la apa la. Padahal mesti sebab dah sengkek. Pergi la cari kerja lain dik, industri hiburan tak perlukan artis murahan macam kau dik.

    25

    0
  6. MakDaraa says:

    Terlajak perahu boleh di undur..terlajak perangai & kata kau tunggu smpai tua org pngil kau blakon.snasib lah kau dgn bff kau tu. mak cuma mampu geleng kepala. Buat bigo jelah nak. Sma jugak pkai camera.cuma tk de pngarah.

    9

    0
  7. der says:

    belakon kat bigo je la..kacing..kacing dpt duit ribu2.. apedahal.. tunjuk la teteek lambung tu.. keja juga.. tu laa.. dpt keja belakon pe belakon kat bigo.. padannn..

    5

    0
  8. hj zouk says:

    sebelum ni pun ko bukan ada peluang sgt pun..
    pelakon hebat mcm alipsukeri tu pun filem x laku..ni kan plak ko..

    memakai tudung pergi ke zouk
    pakai pula tudung naelofa
    kalo perangai da teruk
    jgn harap la..

    eh terberpantun la plak..

    27

    0
  9. Anonymous says:

    artis2 mmg mcm ni eh peel. time buat salah tak igt dosa pahala. tp bila dh org kecam, dan2 keluaq ayat2 suci, ayat2 islamik, baru nak igt tuhan.

    10

    0
  10. Shhh says:

    bt kontroversi mcm Lofa,,,bt byk kali, pastu menangis mintak diberi peluang…nti dapatlah job..

    3

    0
  11. pendosa says:

    kadang2 manusia lalai dan tersasar macam aku juga. aku juga pernah buat kesalahan tapi kalau aku dapat peluang pasti aku berubah.doakan aku. aku doa yang baik2 buat kalian dan tasha.amin

    4

    1
    • Kapal Selam says:

      Masalah nya dia ni seorang yg suka cari masalah. Senang cerita Google je Nama dia… Tak de cerita yg senonoh…ganja lah… Dressing tunjuk side boobs la…Bigo live lah…
      Do we need her in the industry? She just want easy money for her to socialize. Period.

      7

      0
  12. b says:

    kerjaya berbigo dah tak laku ke?

    2

    0
  13. bunga lalang says:

    suruh dia apply jadik promoter baju kat shopping mall je la…asal duit masuk

    1

    0
  14. Anonymous says:

    p mati ja la natasha oiii..

    1

    0
  15. One nite day says:

    Try tgk dlo filem badang sampai abis baru boleh jadik pelakon semula..

    1

    0
  16. Mug Adam says:

    Pi la keja kerani ka..cashier ka..yg penting halal

    0

    0
  17. Nemo says:

    Eh aku ingat dh pi melingkup die ni. Get lost!!

    0

    0
  18. momo says:

    try la sambar 1-2 datuk2 vip2…biasa artis dah nak sendu wat cmtu

    0

    0

Leave a Comment

Optional