Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Ingat Lawak Ke?’ – Bersenam Dalam Telekung, Sharifah Sakinah Dikritik Lagi

Sebagai seorang selebriti, setiap tingkah laku semestinya menjadi perhatian orang ramai. Tambahan lagi selebriti sinonim dengan jumlah pengikut yang ramai di media sosial. Apa yang dirasakan keterlaluan, pasti menerima teguran ke arah yang lebih baik.

BACA: “Kakak Dulu Pun Bukan Bertudung Dari Umur 2 Bulan..” Sharifah Sakinah Jawab Kritikan Disamakan Dengan Sharifah Haslinda

Advertisement

Terbaru, Sharifah Sakinah sekali lagi dikecam gara-gara melakukan senaman dengan memakai telekung. Menerusi video pendek yang dimuat naik, Sharifah Sakinah dilihat membuat panggilan video bersama tunangnya, Michael Hansen.

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

Bila malam jumaat lepas tu terus masuk class. Tak sempat tukar gym attire.

Di ruangan kapsyen, Sharifah Sakinah turut berterima kasih kepada Marsha Milan dengan memaklumkan telekung yang dipakai sangat ringan.

Walau bagaimanapun, netizen dilihat kurang senang dan menganggap ‘bersenam’ sambil memakai telekung adalah tidak bersesuaian. Menurut mereka, telekung adalah pakaian untuk solat dan seseorang hendaklah menjaganya dengan baik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Sis nasihat je

    March 12, 2021 at 6:51 pm

    Pada hemat saya la, sis ni just nak bahasakan netizen. Eksesais seksi kecam, eksesais telekung kecam tak. Ha gitu.

    Tapi cite dia camni la sis, Nabi ajar kita bersederhana. Punya ramai atlet Muslim dlm dunia ni boleh buat contoh. Tak seksi and tak terlalu conservative. PRACTICAL and PRAGMATIC je yg penting.

    Netizen, trust me, manusia2 mcm ni sukakan perhatian. Kalau dia serabut, lama dah dia lari dari social media. The fact yg dia masih gigih nak tayang semuanya and make statements, just proves my point yg sememangnya dia ni attention seeking soul. Most social media users (celebrity or not) mmg lapar perhatian, nak validation all the time.

    Nak wat camne. Tu diri dia. Biar je la. Takyah kecam2, lantak dia situ.

    • mimi

      March 13, 2021 at 11:25 am

      Wohh…I completely agree!!

  2. Anonymous

    March 12, 2021 at 3:48 pm

    Niat dihati nak showoff dia buat ibadat..tp sebalik showoff tu dtg prngai gila2 tu..terus lh dikecam..ksian kn ko ngook..tu lah cita2 sangat nak jd retiz..mmng lah tanggung jawab netizen..n dah tanggung jwb kau untuk jaga tatasusila.

  3. tecit

    March 12, 2021 at 11:55 am

    eh korg ni bangang ke ape. telekung die sukati diela. lepas bersenam basuh jela. bangang nk mati. mcm la tu satu2 nye telekung die ade. weh aku nak g amik food panda ke ape2 delivery ke depan umah aku sarung je telekung tu paling sng mudah dicapai. nk pakai tudung ke pin2 lg. jadah la korg ni. semakkk aku la.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama