“Ingat Aku Kesah??” – Solat Pakai Kain Batik, Michael Ang Tak Peduli Dikritik Netizen

Hiburan

“Ingat Aku Kesah??” – Solat Pakai Kain Batik, Michael Ang Tak Peduli Dikritik Netizen

Pengarah dan penerbit drama terkenal, Michael Ang meluahkan rasa terkilan dengan sikap segelintir masyarakat yang hanya tahu mengkritik meskipun dirinya sedang menunaikan solat.

Ini berikutan perkongsian pelakon jelita Uqasha Senrose yang sempat merakam dirinya sedang menunaikan rukun Islam kedua itu dengan memakai kain batik di Instagram miliknya.

Advertisement

Ia kemudiannya mencetuskan kata-kata tidak enak dan menuduh Michael Ang beribadah tetapi berpakaian tidak senonoh.

Kan dah kena kutuk sebab tak berpakai senonoh. Tak gaham la u all i repost ingat kan lawak tapi sebaliknya. But do I care? Bukan I membunuh or mencuri pun!

Kata Michael, dia ada menerima mesej daripada netizen yang mengkritik caranya berpakaian namun enggan mengambil peduli akan segala kutukan tersebut.

“Tak payah la nak DM dan cakap pakaian I tak senonoh ya! Buang masa dan tenaga je kau orang hantar aku DM sebab I tak kisah!” ujar Michael Ang.

Michael Ang
11 bulan lalu

"Jadi Pengarah Cukuplah.." - Keluar Single Terbaru, Michael Ang Dikritik Rakan Selebriti

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. anonymous

    February 23, 2022 at 2:49 pm

    bapok tua attention seeker solat konon podah

  2. Ara

    February 23, 2022 at 1:15 pm

    Betul Mike tak payah kisahhh yg penting ko soket 5 waktu , yg mengkritik tu belum tentu solat byk ckp pula …

Loading...