[Tips] Teknik Tangkap Gambar Bagi Mereka Yang Keseorangan (Gambar)

Trending

[Tips] Teknik Tangkap Gambar Bagi Mereka Yang Keseorangan (Gambar)

Admin yakin selfie sudah menjadi rutin harian bagi mereka-mereka di luar sana. Anda yang mengambil gambar selfie ini untuk menunjukkan kepada ramai akan perjalanan kehidupan seharian mereka. Dan tidak kurang juga yang bergambar untuk di jadikan kenangan di hari tua kelak.

Advertisement

Kat bawah ni admin nak kongsi dengan semua satu teknik selfie bagi mereka yang tak ada pasangan tidak kira laki mahupun perempuan. Gambar yang ditangkap menggunakan teknik ini dapat menampakkan anda seakan-akan sedang berduaan dengan pasangan anda. Jom tengok cam mana gaya teknik yang admin maksudkan itu.

Teknik 1:

Teknik 2:

Teknik 3:

Teknik 4:

Teknik 5:

Teknik 6:

Kepada yang tiada pasangan dan malu untuk berkongsi gambar yang menunjukkan anda tu single, boleh la mencuba teknik kat atas ni ya…

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...