March 10th, 2011

movie day out

Nampaknya ramai yang dah ternanti-nanti info details mengenai “Movie Day Out BeautifuLNara” Sabtu ini, 12 Mac 2011. Dan pagi tadi barulah pihak Cineleisure The Curve mengconfirmkan waktu tayangan filem Merong Mahawangsa yang bakal kita tonton bersama-sama Sabtu ini. Berikut adalah infonya:

Tarikh: 12 Mac 2011 (Sabtu ini)
Masa Tayangan: 3.30 petang
Tempat: Cineleisure The Curve

Waktu tayangan tersebut sememangnya jam 3.30 petang tetapi kaunter ambil tiket hanya akan dibuka sampai jam 3. Dan tempat duduk adalah berdasarkan first come first serve. Anda semua boleh jumpa Abang Nara di Cineleisure The Curve bermula jam 12.30 petang. Nanti akan ada satu meja yang bertulis “BeautifulNara” ataupun “Nara Media”. Sila ambil tiket anda di situ.

Kalau anda baik hati dan sporting, silalah pakai baju biru untuk tema warna. Kalau tak baik hati, pakailah baju warna apa-apa pun. Jangan tak pakai baju pulak. Jumpa anda di sana Sabtu nanti.

P.S: Abang Nara tak habis pilih pemenang lagi. Malam nie Insya-Allah akan pilih lagi 20 pemenang dan akan hantar SMS kepada anda. Sorry sebab lambat. Agak bz sedikit.


Comments are closed.

Loading...