Individu Sebar Munafik 2 Secara Haram Berdepan Saman RM 100,000

Hiburan

Individu Sebar Munafik 2 Secara Haram Berdepan Saman RM 100,000

Pengarah filem pecah panggung Munafik 2, Syamsul Yusof meluahkan rasa syukur dan puas hati apabila Mahkamah Tinggi Taiping hari ini mengarahkan individu yang menyebarkan filem tersebut secara haram untuk membayar saman berjumlah RM 100,000 kepada Skop Productions.

Advertisement

Berita tersebut disahkan sendiri oleh Syamsul menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh beliau di Twitter. Kata Syamsul tindakan tersebut diambil agar ia menjadi pengajaran kepada pihak tersebut yang dikenali sebagai Sasuke Kun ataupun nama sebenarnya Muhammad Izwan Shah Kamal Shah.

Selepas ini, lebih ramai lagi individu akan dihadapkan ke mahkamah atas kesalahan yang sama. Antara sebab beliau mengambil tindakan itu juga adalah untuk memberikan kesedaran kepada masyarakat tentang jenayah cetak rompak.

Sumber Berita : Twitter Syamsul Yusof

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

23 Comments

  1. tiber

    November 14, 2018 at 9:21 am

    dh untung juta2 nk saman lagi plak….

    • Anonymous

      November 14, 2018 at 10:34 am

      ko org yg kene saman tu kan…. satu jer nak ckp… tunjuk laaa besar kepala ego ko tu lagi…. skrg padan muka

    • abah tiber

      November 14, 2018 at 11:45 am

      anakku TIBER.. ni abah nak pesan.. filem tu hak dia.. sesiapa pun marah kalau hak mereka di curi.. abah pun akan saman kalau ade orang gangbang TIBER.. abah sayang TIBER

      ikhlas,
      ABAH TIBER

  2. Anonymous

    November 14, 2018 at 8:48 am

    kenapa gossip sendu je bulan ni

  3. downloader

    November 14, 2018 at 8:35 am

    ade link donlod x..?

  4. benci thought

    November 13, 2018 at 9:47 pm

    upload cite bodoh nampak sangat ko perbodohkan diri sendiri pastu nak buat drama sedih tentang mak-pak pula Masa ko buat dan dah dibagi warning degil! skrang baru ingat mak pak ko puiii la lu!!!!

    • kak pah

      November 13, 2018 at 10:57 pm

      cerita ada unsur2 agama ko ckp bodoh. ko secara tak langsung menghina islam!

    • Anonymous

      November 14, 2018 at 10:32 am

      tula. padahal kawan dia dah remind bnyk kali suruh delete masa tu, jgn share. tp dia xkisah bila org nasihat. kena camni baru ade akai. time ni la nak jaga mak bapak lah apa.

  5. Anonymous

    November 13, 2018 at 9:34 pm

    Siapa suruh edar? Apa yg korang dapat?

Loading...