Individu Hina Almarhum Sultan Perak Dikecam

Trending

Individu Hina Almarhum Sultan Perak Dikecam

Buat je laporan polis. benda ni settle balai lagi senang.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

12 Comments

  1. abrahamalley

    May 29, 2014 at 1:52 pm

    mudahnya sekarang ni nak jadi pemberita,penyampai maklumat. tak payah sibuk nak atur sesi interview, cuma print screen je apa yang kontroversi kat media sosial.

  2. hantupensil

    May 29, 2014 at 1:19 pm

    nak tau ape sultan ckp time krisis perak nizar dlu.. dia kata kuasa dia lagi tinggi dari perlembagaan.. daulat tuanku..

    • Anonymous

      May 29, 2014 at 1:34 pm

      so?? ayah ko plak ckp ape psl tu?

  3. Amal Espraza

    May 29, 2014 at 12:14 pm

    hina sultan teman, nak kena tampo mamat ni. bukan best pun dia ni

    • Anonymous

      May 29, 2014 at 12:25 pm

      mike pegi panggey ibrahim mat zin bg cine ni makan penampo boye.. bodoh piang!

    • Raja bomoh

      May 29, 2014 at 1:42 pm

      apa nak heran, kalau dah hari2 duk makan khinzir…perangai pun akan jadi camtu jugak la.

    • Anonymous

      May 29, 2014 at 2:09 pm

      yang x makan khinzir pun ramai yg bodoh, khinzir x salah! yang salah khinzir bertopeng manusia ni!

    • ...

      May 29, 2014 at 1:39 pm

      Inilah jadinya kalau ISA dimansuhkan…makin ramai setan2 berkurang ajar dan biadap lebih teruk perangai kalah haiwan. :(

    • Renungkan

      May 29, 2014 at 1:48 pm

      Bangsa2 kafir memang la anti Sultan…sebab Sultan dan lebih2 lagi Agong, ada kuasa terhadap agama Islam dalam Perlembagaan Malaysia. Macam kes nama Allah, last2 Agong cakap hanya utk orang Islam. Terus senyap malaun2 ni semua.

      Nampak x permainan diaorang nak jatuhkan/meremehkan institusi raja2?

    • Sial Haram

      May 29, 2014 at 1:52 pm

      org berak x cebok mcn ni patut kena halau je dari malaysia…bangsat.

    • Elly Mazlein

      May 29, 2014 at 9:25 pm

      Setuju sejuta kali! Sesiapa yang menghina Sultan jika rakyat Malaysia ia patut dihumban keluar dari Malaysia dan jika rakyat asing (termasuk Singapura dan Brunei) maka ia akan dihalau pulang ke negara asal masing-masing dan dilarang masuk ke Malaysia.

    • Bedah Pungkor

      May 29, 2014 at 1:44 pm

      Ini la geng2 Sofya Dyna dan DAPig yg dok seru hari2 kebebasan akbar dan bersuara. Cenggini lah jadinya…