Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Indah Khabar Dari Rupa – DSV Jual Teh Boba, Netizen Dakwa Harga Terlalu Mahal?

Kegilaan rakyat Malaysia terhadap minuman ‘bubble tea’ atau teh boba semakin menjadi-jadi. Banyak sungguh kedai minuman ini dibuka ibarat cendawan tumbuh selepas hujan, termasuklah di tepi jalan.

datuk seri vida

Advertisement

Antara yang tidak terlepas mengambil peluang dengan pengaruh viral minuman ini ialah Datuk Seri Vida. Baru-baru ini, dia ada mempromosikan produk terbaru keluaran anaknya, Cik B iaitu minuman teh boba.

dsv teh boba

Bagaimanapun, rata-rata netizen mendakwa teh boba dijual pada harga agak mahal iaitu RM 15 secawan. Malah, ada netizen meluahkan rasa kecewa, mengatakan kualiti rasa tidak setimpal dengan harga ataupun dalam erti kata lain, indah khabar dari rupa.

teh boba cik bdsv teh boba mahal

Advertisement

Meskipun menerima pelbagai kritikan dan kecaman, DSV nampaknya tidak memberikan sebarang respon mengenai isu tersebut.

Apa-apa pun, kami harap perkara ini dapat diselesaikan secara baik. Terima juga pandangan orang lain terhadap produk yang dikeluarkan dan cuba memperbaikinya agar mendapatkan hasil yang terbaik.

Sumber Berita : Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 Comments

  1. Miso

    August 9, 2019 at 3:25 pm

    Sape suh jd batak utk bnd² viral cmtu.. dah terang² akan indah kabar dr rupa…

  2. Anonymous

    August 9, 2019 at 11:53 am

    indah kabar dari rupa.. harga yahudi..perot boroi itam hasil duit nipu..

  3. Pusak

    August 9, 2019 at 9:57 am

    Adoi sukati je these dsv letak nama juz bcos nak duit jerrr.. Roasted Belgium Chocolate… Yg mananya yg Roasted, the tea or Chocolate? Mcm mane nak roast Choc? If tea yg roasted, you should put roasted tea belgium chocolate. Tea kalau brew & roasted mmg lain rasa dier… *tepuk dahi*

  4. taik la dsv ni

    August 9, 2019 at 9:34 am

    mcm ni la. ble org da ade nme taik dia buat jdi krim pn org akan beli. so dri situ tu pkir. org yg dah letak nama ape sje dia jual tetap laris. dats it

  5. ecah

    August 9, 2019 at 6:46 am

    haha yg korang terpedaya dgn promo dia siap minum kunyah2 ais apsal …aku memang ban la semua berkaitan dgn DSV…pasne sure DSV akan buat statement…dia x akan terima kritikan

Loading...
To Top