Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Imam Handsome Kot!” – Netizen ‘Sekolahkan’ Individu Selar Suami Tak Padan Dengan Hannah Delisha

imam shah dan hannah delisha

Rasanya masih ramai yang tak habis lagi rasa terkejut apabila mendapat berita bahawa pelakon Hannah Delisha sudah pun menamatkan zaman bujangnya bersama seorang pelakon bernama Imam Shah.

BACA: (TAHNIAH) 5 Tahun Simpan Rahsia, Hannah Delisha Selamat Bernikah Dengan Lelaki Pilihan

Advertisement

Lagi mengejutkan apabila Hannah dan Imam khabarnya sudah pun 5 tahun menyimpan rahsia mengenai hubungan mereka ini. Pandai kan mereka?

imam shah

Dibanjiri dengan jutaan ucapan tahniah, namun sepertinya ada segelintir netizen bersuara sumbang yang mengatakan bahawa Imam tidak sepadan dengan Hannah.

imam shah

Dek ayat individu itu iaitu ‘suami macam itu’, rata-rata netizen lain telah tampil dan menyelar kenyataan tersebut. Bagi mereka Imam adalah seorang lelaki yang mempunyai keterampilan baik selain sangat sesuai berpasangan dengan Hannah.

Advertisement

imam shah imam shah imam shah imam shah imam shah imam shah imam shah

Bukan itu sahaja, para netizen terus menyelidik lagi latar belakang Imam dan mendapati bahawa lelaki tersebut merupakan ahli MMA dan juga pelatih silat berjaya. Walaupun kurang menyerlah dalam bidang lakonan tetapi ramai betul yang memuji mutu lakonan lelaki itu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by imam shah (@imamemy)

Doakan sahajalah kebahagiaan pasangan pengantin baru ini.

SUMBER : Twitter
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

1 Comment

  1. tecit

    February 22, 2021 at 9:33 am

    dah jodoh barangkali. perempuan baik utk lelaki yg baik. anggap jela yg lebih hemsem kt luar sane tu xsetanding baiknye dgn imam utk dpt menjadi imam si bidadari dunia hanna delishaa. die boleh pakai tudung gitu igt sng2 je ke? kene dpt lelaki yg betol2 boleh menggerakkan hati dan naluri utk berubah kearah kebaikan.

    but ok frankly speaking mmg xhemsem dimata aku (tehehehe) but klu kite ni dinilai dari rupa kite didunia itulah yg kite terima. klu dinilai dr segi akhlak dan amalan kite nt rupa roh kite lg cantik dr jasad kite di bumi ni.

    jadi marilah kite same2 bertaubat ye uhuhuhu

Leave a Reply to tecit Cancel reply

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama