Ikuti Pelancaran Blackberry 10 Pada Pukul 11 Nanti

Trending

Ikuti Pelancaran Blackberry 10 Pada Pukul 11 Nanti

Pasti ramai yang menanti kemunculan peranti baru dari Research In Motion ini dan tentunya ramai yang tertarik dengan versi baru full touch screen bagi Blackberry L series. bagi kipas susah mati, anda boleh mengikuti pelancaran peranti BB 10 di halaman Khas yang disediakan oleh pihak RIM.

Advertisement

Tarikh peranti ini akan tiba di malaysia masih menjadi tanda “?” tetapi menurut info gua, MAXIS akan menjadi yang terawal untuk membawa peranti BB 10 ini ke Malaysia.

RIM juga telah melancarkan Blackberry World versi web, sama macam google play la. Ada yang versi apps kat mobile ada yang guna web. Lebih Info

Sumber: Amanz

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

7 Comments

  1. intensedebate.Com

    April 7, 2013 at 5:45 pm

    We stumbled over here different page and thought I should check things out.
    I like what I see so i am just following you. Look forward to looking over your web
    page for a second time.

  2. abu

    January 30, 2013 at 11:49 pm

    amboi..garang nor..tegur le elok2 kok ye pun..

  3. bangangmore

    January 30, 2013 at 11:47 pm

    amboi.garangnya…tegur la elok2 kok ye pun..

  4. comellotey

    January 30, 2013 at 10:46 pm

    cantik… Ble la nak kuar kat malaysia kan….

    • bangang

      January 30, 2013 at 11:01 pm

      jangan bangang sangat boleh? baca tajuk betul2 lain kali dah tulis kul 11 japg lagi…bodoh tgk gambar jer tau..

    • g.o.l.d.f.i.s.h_in.red

      January 31, 2013 at 3:43 am

      alangkah indah jika kita saling menegur dalam kadar intonasi yg sopan dan tertib :-)

      bahasa dan tatatertib mcerminkan peribadi :-D

      chilllllllll yawww~~~ <3

    • itik sekati

      January 31, 2013 at 8:44 am

      takpayah nak bangangkan org sangat lah…budget diri tu pandai sangat…sekali kau bangangkan org…berkali2 org bodohkan kau…dahla nama pon bangang..ade hati nak bangangkan org…puiiihh…org tu tya je pon..even kau tau pon..jawab leklok boleh? puiiihhh puiihh puiihh la byak kali kat kau…skali tgok jawapan kau mcm anak bangang….

Loading...