Written by Bella | October 24th, 2019

Ramai yang tahu, meskipun Ruhainies sudah dua tahun menjalin hubungan cinta dengan Mr E, dia sehingga hari ini masih belum bersedia untuk mendedahkan wajah kekasihnya kepada umum.

risteena munim

Kali ini, kakak kepada Ruhainies iaitu pelakon Risteena Munim turut melakukan perkara yang sama. Sebelum ini, dia pernah mengumumkan bakal menamatkan zaman solo pada November ini dengan buah hatinya, Ikhwan Khairuddin selepas enam tahun menyulam cinta.

risteena munim sorok wajah kekasih

Bagaimanapun, menerusi beberapa muat naik di Instagram, Risteena menutup wajah teman lelakinya itu.

Aksi suap-menyuap, romantik habis

 

 

Jika sebelum ini aksi suap-menyuap nasi kandar Ruhainies dan kekasihnya menerima kecaman, kini Risteena dan kekasih pula mempamerkan aksi romantik yang hampir sama.

Menurut Risteena, sejak beberapa hari lalu dia kurang selera makan sehingga teman lelakinya itu terpaksa membawanya ke restoran dan turut menyupkan makanan kepadanya.

Adik-beradik berlawan tayang

‘boyfriend’

risteena munimristeena munimristeena munim
Ada netizen mengatakan dua beradik ini seolah-olah ingin berlawan, menunjukkan kekasih siapa yang paling romantik dan ‘sweet’.

Tidak apa lah, biar mereka merasakan momen indah dan bahagia ketika perasaan cinta sedang hangat membara. Doakan yang baik-baik.

21 responses to Ikut Jejak Langkah Ruhainies, Risteena Munim Sorok Wajah Kekasih

  1. Anonymous says:

    homaigad! banyaknye artis sampah yg bajet2 royalty.

  2. leeeeez says:

    adik beradik artis sendu, eloklah tu. teruskan tayang boyfriend anda, some people like this shit ( BBNU)

  3. kakikucinghitam says:

    adik beradik ni bergaduh ke ape …

  4. kak kiah mengkuang says:

    nak perhatian sebenarnya ni

  5. Anonymous says:

    bimbo siblings

  6. entah says:

    aku harap pas kawin pun tak yah tayang laki memasing… tu lg baik…

  7. hijacker says:

    Mintak mintak boyfriend diorang ni kena rampas.

  8. Bella nour el arif says:

    Semoga dipermudahkan urusan perkahwinan
    ikhwan khairudin dan risteena..

  9. Anonymous says:

    cheras tu bukan kl ke setan

  10. lantak ko lajah says:

    hmm gitu la life ko ye dik2. dok tayang boypren. sorg secara mewah kehidupan. sorg ala2 kt warong je gitu. ape pun.. life korang sentiase la bhati2. korg tu pmpuan. kang kne kenduri geli2 korg jgk yg rugi last skli xkwen.

  11. Bee says:

    tak..masalah skrg ni korg adik bradik ni fames nau ke nak sorok2..halah halah

  12. Anonymous says:

    DORANG BERCINTA LAMA DAH. NAK KAHWIN DAH PON. KECOH LAH KORANG NI

  13. Viro says:

    Gelinye baca caption dia..

  14. mintak kaki says:

    jauhnyaaaaa kl ke cherasssss…oh terharunyaaaaaaaaaa

  15. Anonymous says:

    Diaorang ni takde mak bapak ke tegur diaorang ni bebas dgn lelaki sana sini?

  16. Lolz says:

    Tergelak aku baca komen ‘Bunga apa tu.. taik ayam ker’.. Ada-ada je la org Malaysia skrg ni..

  17. Terima Kasih Yang Maha Esa says:

    Pendapat aku kan..klo kapel yg lum kawen or sdh kawen yg tayang2 kat sosmed tu post mcm2 yg sweet bergula tu…jarang sgt tu bersweet. Daty la bila ada sweet tus rekod and post.. sbbnya ni terjadi dgn aku tau…dari boyfriend sampai tunang dan akan berkahwin bulan Dec ni .. hampir tiap hari sweetnya.. aku pun takda masa nak rakam nak post nak share..sbb benda berlaku tiap hari… contoh sweet yang aku rasakan.. klo makan bersama dia suka nak suapkan aku alasanya nak suh aku rasa makanan yg dia order tu sedap ke tak, then klo kami join larian or hiking, secara spontan dia ikatkan tali kasut aku yg terbuka tu, lap peluh la… time tu ramai org tgk, aku wat x nampak jer sbb malu tp dlm hati alahai sweetnya bakal laki aku ni then byk lagi sweeetnya aku tak sempat nak post tiap hari…Benda ni bukan sekejap dah 8 tahun, amek masa 8 thn coz kami nak lepas kawen hidup selesa aman damai. Terima Kasih membaca kisah sweetku ini. Doakan aku ya.. moga kalian juga hidup bahagia till Jannah…

  18. ABC says:

    kelakar betul these two foolish sisters..so childish! playing peekaboo at this age??? pleasseeee…….

  19. sis heran says:

    subuh 5..45am.
    bangun 6.00am.
    terus hantar awek gi shooting.
    nak bersweet2 lagi dalam kete at least sejam.
    sempat ke tak subuhnya?
    #sistanyajer

  20. jurgen klopp says:

    cheras ke KL?
    wadepak u just read

  21. ApaApaJeLah Labu says:

    jauh sgt tu Cheras ke KL..kahkahkah!!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini