Iklan sentap…….

Trending

Iklan sentap…….

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

25 Comments

  1. raz

    March 31, 2010 at 6:20 pm

    Di india, parent tend to abort their pregnancy kalau baby tu perempuan sebab diorang pikir perempuan tak boleh suksess dan berjaya macam lelaki bila dah besar nanti. kononnya menghabiskan boreh je la…tapi AD ni nak tunjuk contoh kejayaan seorang perepuan yang lahir kat tamil naddu india, sekrang dah berjaya di US sebagai chairman & CEO di PEPSI,CO.Global company tu bang! & she is one of the most influential person in the world…malah mengalahkan semua senarai nama LELAKI india yang yg lain dari segi pendapatan. INDRA NOOYI baru masuk ofis & turn on her laptop, dah dapat sama bayaran macam SHAH RUKH KHAN berlakon 10 filems! kaya bai..

  2. raz

    March 31, 2010 at 6:07 pm

    at first, bila kita baca ‘donate eyes’..pronousation ‘EYES’ tu adalah sama dengan 2 huruf i secara plural. dua i = two i’s …tapi sound like ‘eyes… then masukkan la dua i tadi untuk membentuk perkataan vision yang missing huruf i tadi. kesimpulannya, donate huruf 2 huruf i untuk membentuk perkataan vision tapi dalam masa yang sama if you donate eyes, you will create a vIsIon….penglihatan…brilliant!

  3. mien

    March 30, 2010 at 3:18 pm

    aku stuju ngan dewi sarah,,
    yg sal donate eyes 2 mgkin die nk bgtau kte die ilangkn
    ‘i’ sbb i=eye=mata,,,
    jd donatela mata bg blh nmpk semula huruf2 yg ilang,,
    cm 2 la kottt

  4. ayien

    February 22, 2010 at 7:28 pm

    yg iklan printer 2,
    kn die print map dunia..
    borderless means x de sempadan..
    mungkin one of da hiding meaning die,
    xde sempadan dlm gunekn printer xerox 2..
    multiple use la agknye..
    klu salah sile btol kan
    :)

  5. Nabel

    February 22, 2010 at 12:12 pm

    Haha..
    xerox — >borderless tu –> tanpa sempadan la, tu gmbr benua/muka bumi..

    ikln headnshoulders –> xde kelemumur / xde bintang pon.
    maggi –> dh 20 taun dia sruh org tu mkan hnye utk 2 minit.
    V S ON –> Vision + sruh donate mata slpas kte mati slalunye..
    last pic.. bumi ni akan di tenggelami air sbb kepanasan global..

    =P

Loading...