Iklan sentap…….

Trending

Iklan sentap…….

Advertisement

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

25 Comments

  1. Si Gadis Bento

    January 29, 2012 at 3:23 pm

    suke tengok yang head and shoulders.. haha.. terus xde pape dekat tingkap sebelah… Kesian pulak tengok iklan budak pegang patung tu… :)

  2. mak bedah

    April 26, 2011 at 2:27 pm

    lagi satu rasanye kt india diorg abort baby girl sebab kan adat dorg klu kawin family pompuan yg sediakan hantaran…..sbb tu klu yg dok pendalaman dorg rela abort ku dpt baby girl…rasanya la…………….

  3. janda Shinichi Kudo + Ex Heiji Hattori

    December 19, 2010 at 3:17 pm

    bukan la oiii..
    dr pemahaman aku, rajiv is lelaki, n sunil is ppuan n manju is lelaki
    iklan tu nak tnjukkan yg jumlah ppuan t’sgt kurang kt negara dorg.
    smpai manju tpaksa kawin ngn bini org sbb dh xde ppuan sgt (wlpon sunil dh kawin ngn rajiv)

  4. chempaka

    December 19, 2010 at 12:57 pm

    yang ada nama shah rukh khan itu, nak tunjukkan byk penyelewengan berlaku.. dia tulus CFO bukan ceo, maksudnye, chief financial officer… walaupun dia cfo je, tp dalam seminit beribu dia bleh dapat..

    aku rasa yang rajiv+ sunil dapat manju.. maksudnye, perempuan di india sgt sikit, smpai lelaki kawin ngan lelaki.. kan nama rajiv n sunil tue lelaki pastu boleh dapat anak plak, tp lelaki jugak..

  5. ahmadafiq

    November 21, 2010 at 9:38 pm

    yg printer tu gambar india+pakistan+bangladesh.tiga2 tu berpecah.asal2 nya pakistan=india barat.bangladesh=india timur.

    yang V S ON tu, nak lengkapkan perkataan vision kena tambah dua huruf ‘i’. derma ‘i’ (baca eye) untuk lengkapkan vision seseorang.

Loading...