Written by AbangNara | August 16th, 2011

Sekali tengok memang dah tahu tak sesuai pakaian dan tajuk iklannya. 2 kali tengok terus geleng-geleng kepala. 3 kali tengok, terus tak tahu nak cakap apa.

iklan nurul

Kalau iklan raya kenalah sopan sikit ye tak? Pakai baju kurung pun cantik gak. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

147 responses to Iklan Raya Nurul Yang Agak Tidak Sesuai Pemakaiannya

  1. gadis sopan says:

    baju raya ke ni? ohh, mungkin baju raya zaman milenium kot….urmmm…

    0

    0
    • seedeeyhhh says:

      pompuan ni sejak bergelar mak jna, mmg menjadi2 pakaian dan attitude die..desperate sgt ke nk berlaki???buat malu je..lgn tu dah mcm xde zat tu pehal??
      edit agak2 le…huhuhu…

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ape baju yg kau pakai ni nurul? tersentak kejap minah jambu tengok pakaian nurul ! eh.. eh.. eh…tkan baju raya macm ni???? minah jambu pn seksi n seksa jugak tapi kalau untok hari raya minah jambu tknak lah pakai macm ni ! pakaian semacm ni minah jambu pakai untok DND tapi minah jambu mesti nk pakai yg kain nye jarang biar terserlah kejambuan minah jambu yg belom ada mateair ni …….TZ …BUJANG…PAPA..mana kau ??????????????? u ol maseh berada di serawak ke?????? eh u ol buat ape kt sana???? TZ u tk takot ke kalau kena sondol ngan orang iban??????

      0

      0
      • apa apa aje says:

        bukan kah minah jampu suka dan sokong kalau bab dedah mendedah ni..

        0

        0
      • jambuair says:

        honestly, i pi study kat kuching.. dorang org iban lbh sopan & beradat dr kau minah jambu. buat Malu je kau nanti sbb dorang x bsifat perkauman mcm kau ni.. tiba2 je merepek mcm org gila..

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          serius nampak ! hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

          0

          0
        • kaurase? says:

          minah jambu 24jam mengadap computer tak skolah yeay! guna internet cuma reti nak bukak blog gosip je.

          0

          0
        • i am xoxo says:

          minah jambu pondan.

          0

          0
        • jade says:

          bkn serius kak, tp kau tu x sensitip. aku bkn iban. tp cara ko ckp tu, nmpk sgt IQ kau rendah. dlm bahasa kasaQ, kurangajar.

          kau mmg anak yg bagus. panas perut mak kau mengandungkan kau dulu ye =D

          0

          0
      • benci minah jambu says:

        dasar iq xda cmni la..cm sial..xtau bnda sensitif..psal seksi ni, pnah dgar x yg bukan islam bpakaian lebih islam dr islam, n yg islam lebih x islam dr bukan islam..kt semenanjung ni, byk yg perasan cm barat bla org borneo yg dtg..kononnya org borneo kolot la bpakaian lebih ttutup..cm org timur pergi barat la kononnya..lg sopan org borneo sana..nnt ada lg org iban penggal kepala kau baru tau erti penyesalan..

        0

        0
  2. wan habibah says:

    kalo nak tunjuk langsing pon masih boleh tunjuk dgn pakai baju kebaya nyonya…

    0

    0
  3. siti Raja says:

    elok la tu..bulan ramadan brpuasa bagai..terawih, jagat a pemakaian, ttup aurdll..tmbah pahala konon…
    pastu msuk syawal..semua telanjang..buat dosa balik…!!

    0

    0
  4. hantu sungguh says:

    Di sebalik wajah jelita tersirat jiwa yg suci????bullshit pffhhtt

    0

    0
  5. Lovelyvic says:

    Nurul ni lately macam terdesak nak dapatkan publisiti…. Dulu masa dengan Ajai imej bersih je….
    Takkan kerana bergelar janda nak perubahan yang drastik mcm ni…. over sungguh… tak malu ke kat anak2 nurul oii…

    0

    0
    • Daun Keladi says:

      Aku sokong!! Dulu masa dgn ajai xde plk dia nak TERover seksi.. Lepas bercerai ni aku tgk makin seksi lah plk.. Ih..ih..ih..ih..

      0

      0
  6. **NO COMMENT** says:

    ini bukan nk sambut raya nie nk sambut x’mas…fikir2kan selamat beramal

    0

    0
    • nak sambut x'mas says:

      sori..nk coment ckit yer..ne pehal kaitan dgn x’mas ne? dok nk ckp tue..fkir2 sikit lu yer.. takde kaitannya..nak ertikan x’mas tue = seksi melebih2 ker? fkir lu,seksi tak semestinya [email protected] aurat tak semestinya baik..
      FIKIR2KAN DAN SELAMAT BERAMAL..

      0

      0
  7. mia says:

    Memang betul tak sesuai…. sorry babe…

    0

    0
  8. Mls nak layan! says:

    pki baju kurung tk nampak cutting..hehehe…dunia2.. asal janda je kena sexy..heran!

    0

    0
  9. betoi ka says:

    iskh2 dahla se*** pastu blkg background masjid..mmg x kena

    0

    0
  10. wawa says:

    mungkin dia nk tunjuk kulit dia yg glowing2 tu.. tp stakat nak promote rawatan muka, pakai bju kurung moden pon boleh..sbb dh nk sgt promote slimming package tuuu.. stgh org mmg x bijak fkr..

    0

    0
  11. lundang says:

    semua lelaki yang tengok entry abg nara ni..semua dapat dosa free2..banyak lagi citer2 lain..x sesuai dipaparkan bulan2 puasa nie..

    0

    0
  12. zani says:

    NMPAK NA…GMBAR TU PHOTOSHOP…NK BAGI LAGI LANGSING GILER..TANG PINGGANG LAGI KETARA…

    0

    0
  13. GucciJB says:

    astagafirullahazim……..*_* tutuP mata jaPP..batal posee!

    0

    0
  14. farra says:

    kdg sedih dgn artis dan sesiapa saja yg x takut dgn balasan ALLAH..
    apa yg mereka² ni fikirkn..
    bangganya mereka² ni mendedahkan aurat..
    semoga mereka ini diberi petunjuk dan hidayahNya..

    0

    0
  15. Kak Limah says:

    Salahkan lah Graphic Designer yang tak reti nak design.. maybe gambar Nurul berpakaian begini untuk iklan syarikat ni.. not purposely for raya.. . tapi si Designer yang tak berapa cerdik ni duk paste lak kat depan gambar masjid tu..

    Anyway.. pakaian cam gini memang tak sesuai pun untuk orang melayu menunjukan kelangsingan.. pakai jelah baju cam Saloma.. still sopan dan glam

    0

    0
    • tipah dangdut says:

      mungkin juga…
      atau nurul yg rela disuruh pki ape shj since being sponsored utk perlangsingan badan (pompuan mane xnk kena sponsor langsing badan) sehingga x berani atau x mahu bersuara mengenai pemakaian kepada tauke nonmuslim yg xreti akan sensitivity umat islam malaysia………

      0

      0
      • sharifah says:

        weiiii tipah dangdut

        ko jgn nak salahkan org pulak..nurul tu bukan underage lg dah nak monopous pun ..seharusnya nurul yg lebih tahu.bab2 agama…syaitan sentiasa ada disekeliling utk menyesatkan umat ..

        0

        0
        • tipah dangdut says:

          skg ni ko marah aku salahkan siapa sebenarnye?…ada ke aku menangkan si nurul ni…tauke pusat langsing badan ni pun aku x salahkan since dia non muslim dan tak reti akan hukum hakam..(kalau tauke dia muslim xjadi iklan macam ni)…..
          sila baca betul2 ye dan pahamkan….kalau nurul yang rela atau aku patut tulis merelakan dirinya di suruh pakai apa sahaja…..paham2 sendiri la siapa salah……

          p/s:bulan puasa x kan nak hambur maki hamun caci maki nk bgtau seseorg itu bersalah…..

          0

          0
        • bujang says:

          Saja cari penyakit…

          0

          0
  16. RinnAzrinah says:

    tuh la kan?… kalo pakai baju kebaya ke… jubah ke.. cantik la jugak nampak.. sesuai la jugak jadi iklan raye..

    0

    0
  17. Tea Dno says:

    artis memang takleh jadi contoh. ;)

    0

    0
  18. haktui says:

    tua tak sedar diri..mintak perhatianlah ni janda monopos..dahlah itam..

    0

    0
  19. NinaOkeefe says:

    A clear sign of DESPERATION!! to all the datuks and tan sris beware. p/s = photoshop all the way thru yaiksss

    0

    0
  20. myvi.kelabu.ungu says:

    ya rabbana, pk la snsitiviti islam nurul oi.kta pnya la b’bgga dgn hari rya yg b’pakaian sopan,manis, menutup aurat.awk bleh merosakkn nya dgn cra b’pakaian begini.klu nk buat iklan pn agk2 la.iklan hari raya plak tu.

    0

    0
  21. MATAHARI says:

    ish2..ade2 je..dah la kat blakang tu berlatarkan bentuk masjid..pastu kat depan lak gmbr nurul yang seksi ni…sape la design iklan ni…..

    0

    0
  22. da princess says:

    tak logik la nurul pakai camni,,dahle kt belakang gambar masjid…

    0

    0
  23. siti says:

    blakang die tu masjid kn…x senonoh btol pakaian ..subhanallah..huh

    0

    0
  24. ShapeShifter says:

    apelaa masalah ngan si nurul ni…nak kata die frust menoggeng sbb cerai ngan ajai…dier yg dh tawar ati xmo balik ngan ajai dulu… tp smnjak bercerai, mcm desperate nk perhatian lelaki ajer gayanya… aritu kes pasal gaduh ngan Lynn(kakak Shira Ijoy) smpai ngadu kat Azah Aziz..org buat derkk dier senyap. Skang wat kontroversi tunjuk body plak… Ape yg nak dier tegakkan x tau laa selain batang lelaki yg menengoknyer…

    0

    0
  25. mizz malay says:

    nak glamour punyer pasal..snggup gadaikan maruah diri..ee malu lah sikit..kitakan org islam…walaupun janda kalu kiter berimej bersih..insyallah..lagi bnyak nikmat kita dapat..x perlu seksi sekse nih utk naik name…adoiii lar..ape pun x boleh…

    0

    0
  26. bella says:

    uish..beyonce celup ni..x tau plak beyonce sambut raya..kuikuikui..

    0

    0
  27. Kacang Soya says:

    asal dah janda je mesti nak seksi. mentang2 lah dah x de laki nak tegur x boleh buat itu ini. kau tu ada anak dara nurul lengut oooiiii. tunjuk la imej & peribadi yg boleh dijadikan contoh. desprerado sangat ke nak carik laki? pastu gambar ni plak dah sah2 la photoshop. pantang la org suruh pakai baju ape. sarung je. x reti la nak defend diri sendiri. mau sampai bila2 pon orang ‘kuda’kan kau. jawapan kau yg paling cliche “biarlah orang nak cakap ape pon, saya tau ape yg saya buat. saya carik rezeki yg halal”. huh!!!

    0

    0
  28. Gee says:

    kenape iklan raya sekarang ni cam hampeh je? windu pulak kelibat arwah yasmin ahmad.. iskkkk.. org da pergi, al fatihah..

    nurul ni memang sexi.. okay fine, tapi nape harus letak gambar masjid kat belakang? sape yg buat iklan nih? nak kena sedassss ni!

    0

    0
  29. maya says:

    mmg sgt2 tidak sesuai!!!!!!!!!! Nurul sewajarnya lebih sensitif dgn isu ini….

    0

    0
    • 1/2 tiang says:

      Dah terdesak mak hang oii…
      Orhang, utarha kata betina garit gatai b.r,t., merhela, galak buih, buat malu keluarga.

      Awat hang ni nurul x malu ka..tak takut ka dgn. Tohan, depa dok kutuk sana-sini hang x rasa ka..
      kulit muka hang dah tebai hang dah x heran no..

      0

      0
  30. gadissengal says:

    hampehh! asal dpt title Miss J je terus makin seksi kan.. adoiii.. pe nak jadi laa dunia skrg ni. subhanallah. smoga di beri petunjuk. huhu. malu malu.

    0

    0
  31. ayooo..sooo fotoshope..its true body figure nurul mmg cantik. tp utk promo ni nampak nau photoshope nye.tgk bebetul tangan dier siyes kecik sebelah..hahhhahahahahahaa…

    0

    0
  32. kambing mbekkkk says:

    laa…. ko tu dah kenapa? buang tebiat ke lepas jadi jando??? sedor2 ler diri tu sikit…. kamu tu dah la perempuan islam…. dah tua pulak tu… udah2 ler ngejor kan dunio ni…. baik kamu tu pikir akhirat wat ibadah ke ape ke,…..haih..

    0

    0
  33. mishcubeb says:

    woit..xde maknanya ni badan si nurul… xpernah lagi aku tgk iklan produk pelangsingan guna badan ori..semuanya fake gila babeng punya..nurul gelap kot, hitam manis… ni kan nampak cerah… huhuhuhuhu

    0

    0
  34. ainanymous says:

    ni salam deepavali namenye. ahahahaha

    0

    0
  35. ainanymous says:

    salam deepavali..

    0

    0
  36. bebek says:

    Pakai seksi salah, tak pakai seksi salah… iklan tak betul salah…. hmmmmmm…

    0

    0
  37. BlueberryPurple says:

    Nurul ni DESPERATE…………………………………………………………

    0

    0
  38. mat pot says:

    korang ni puasa ke tak?sabor je la.doakan je dia sedar kesilapan dia.semua manusia berhak diberi peluang utk berubah.tiada yg sempurna.korang duk kutuk2 tu pun kutuk ciptaan Allah. sama je nanti.pahala puasa korang dpt kat dia plak.

    0

    0
  39. scorpioncat says:

    suck!!!!! wake up noorul!… since pegang title “MJ” (mak janda) ni, mcm kemaruk nk belaki je…sori la ye, kasar sket bahasa aku, tp dier mmg x sedor diri…patutnyer pakai le sopan, brlah org hormat awak, ini dressup hampeh…. dh la promotion utk bulan puasa..

    0

    0
  40. osman taring says:

    watdepakk la ko nurul…!!!!!

    0

    0
  41. waniey says:

    nurul nie dulu bria bpesan kat artis bru pmakaian tu jg..siap puji sorg artis nie yg sntiase pkaian tutop..but now,what hapen???kemon la…

    0

    0
  42. saya says:

    dahla berlatar belakangkan masjid..ermmm…

    0

    0
  43. moon says:

    kesian….

    0

    0
  44. aspire5580 says:

    agaknyala kat malaysia ni dah kehabisan pakaian yang sopan ke (yg menutup aurat)…tak abes2 terbelah sana, terbelah sini, tededah sana, terdedah sini..apa faedah /manfaat yang dapat kalau tunjuk body kt khalayak ramai?

    0

    0
  45. Mohd Adree says:

    selagi bergelar artis..itulah jadi nya..

    0

    0
  46. antinurul says:

    lapar batang kot..hahahahah

    0

    0
  47. Jemi says:

    Haper ke bongok sangat wat iklan camni?

    0

    0
  48. alia 2010 says:

    ya tuhan…tgk iklan ary rayerrrr..tapi gaya mcm red carpet…makin trok jerk aku nengok c nurul nie menjak jadi J…pastu bile wartawan tulis gosip…mula ler cakap SY HANYA IKOT APE KATE PENAJA..tol dak??????

    0

    0
  49. watanabe mika says:

    WOWW!! nurul gorgeous n awesome!! *tangan di dada mata ke atas*

    0

    0
  50. Kak Su says:

    Ni dah melampau ni…

    0

    0
  51. Roxxy says:

    Korang Ni jeles ke,biar lah dia nak pakai ape badan dia gasak dia lah. kan korang ni posa ape nk kutuk2 orang.Kenapa msti nk berbaju kurung atau bertudung>Nurul dia bukan nya tak berbaju,May b u all ni semua jeles.

    0

    0
  52. missTERY says:

    blkg tu background masjid kot..alahai..alahai..alahai~~

    0

    0
  53. WOWOWOTOK says:

    K.K.S + DBS…. K’urang K’asih S’ayang Dari Bekas Suami…

    0

    0
  54. dinda says:

    nurul ni nak sambut depavali ke ape?

    0

    0
  55. teDi says:

    sangat SHIT iklan ini. Hoii! Belakang tu berlatar belakangkan masjid. Orang Islam sendiri menghina Islam.. Malu gila!!!

    0

    0
  56. Dafi says:

    NI mesti kes bekas suami tak bagi nafkah ni, kalau tak takde la terdesak nak cari makan macam ni..so sad..=(..

    0

    0
  57. wat de fishh says:

    woww.. agak2 la iklan rye pakai bju cm nk g swiming pool jer.. ishh.. dunia..dunia..

    0

    0
  58. Aku Confius says:

    Wah… jahil kan minah ni? Blakang tu gamba masjid… dia boleh lak pose dengan baju mcm tu… later, kuar la statement mcm ni “owh… sbnrnye i tak tau pulak diorang akan letak gamba masjid belakang tu… semuanya dilakukan tanpa pengetahuan I…” gitew…. kuang3X

    0

    0
  59. mysara says:

    takkanlah kecik benor tangannya?

    0

    0
  60. wonder pet says:

    waa…”islamic” sgt…….iklan raye pon nk kna open2 ke….!!!!

    0

    0
  61. ermm says:

    perasan lawa…

    0

    0
  62. Arisa says:

    mcm salah simpan jer gmbr ni..blakang tu bckground gmbr masjid, tpi dress mcm mat saleh pegi dinner dgn cocktail dress tu..hahaha whaaaaats going on nurul? X nk buruk sngka, kalau gmbr ni utk sabotage or salah letak, ni kena ckp betul2, but if dia sndiri yg nk gmbr ni dgn pkaian mcmni..i tak tau nk ckp apa..salah makan kot? Hehehe

    0

    0
  63. Apam Tembam says:

    Clock is ticking…she is getting old….she Is selling everything she got – BUT NOT HER TALENT.
    This is how this makcik earned her Dirty Sexy Money. She posed like a transvestite….mangkuk hayun punya betina !!!

    0

    0
    • 1/2 tiang says:

      Apam tembam oii….aku gelak sampai terkencing ….mangkuk hayauuuunnnn…..
      hayun ayuh hayun sampai hujung sana ,
      apaaa dalammm baju kopek kerinng punya.

      0

      0
  64. tumpang kesian says:

    kesiannye aku tgk nurul nie..xde ke sesape nk ambek dia buat bini woii!!

    0

    0
  65. koko krunch says:

    ni janda lendir kerak ni.. dah ganyut.. kedut seribu.. mcm kentut.. x sedar diri.. tut dah ternganga kuar kpala budak pun x sedar.. hanyir le.. iyekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    0

    0
    • umie says:

      koko krunch~saya pun tak suka dengan pakaian yg di pakai nurul..tapi bahasa yg awak pakai ni pun tak cantik juga.. kadang kadang orang menilai kita bukan hanya dari sikap atau cara kita berpakaian tapi juga dengan tuturkata yang kita gunakan.

      0

      0
    • jabun says:

      loya tekak terbayangkn komen ko koko K

      ha.ha.. kang batal lak puasa aku..

      0

      0
      • wan nor azlin says:

        gila punya ayat koko krunch..muntah!!! yuckkkkkkkkkkkk!!

        pengotor betul……………………………………………………………..~~

        0

        0
    • bujang says:

      Dahsiatnya ko…..sampe cam tu sekali…ish..ish…ish..

      0

      0
    • Koko k. ni agaknya dah tembapkan muka dia kat tut.. Nurul , tu dia tau lendir, kentut dan hanyir eeeei..
      Dah puas ko balun baru nak kutuk,
      Dulu bukan main ko kepit siang malam sampai aku nak tackle dia pun x dapat….

      Elok la koko dan kelam = Jadi kelabu taik anjin.

      0

      0
  66. Honey Bee says:

    …sambut raya pakai tudung/selendang lagi lawa, sesuai dgn imej sbg seorg muslimah…

    kalau yg mcm ni, bkn sambut raya, tp sambut maksiat…

    kui3…

    0

    0
  67. mak jemah says:

    sedarle ckit diri tu..

    0

    0
  68. noni says:

    Salam
    Pada 14/8/11 , kami alza club melaka ada makan berbuka kat Lisbon hotel.. si nurul ni perasan kitaorg amek gambau dia adeker patut dgn x bersopan, cakap kurang ajau dgn bahasa kasau , terus jer serang abg Geng ( kameraman) kitaorg alzaclub ,, perasan kitaorg amek gambau dia … kalu cantek tak per jugak..nampak gigi jer..

    0

    0
  69. nora says:

    macam sial

    0

    0
  70. ct says:

    koko. tak baik ckp camtu, nurul seorang ibu, kau juga ada ibu kan.

    0

    0
  71. miss wawa says:

    lebih suka dgn nurul yg dulu….

    0

    0
  72. cilipadi_kampung says:

    dasar pompuan j****g……

    0

    0
  73. Mimie mencari kucing says:

    Sejak bercerai dgn ajai, dan sejak makin kurus sikit ni (tak la sekurus dlm gambar photoshopped ni ok) menyeksi je keje…usia awak tu dah meningkat, sbg public figure cuba jgn buat benda bagi org mengata. Bila org mengata mula la bagi jawapan standard – thanks for the pahala sbb mengutuk. Tau le lengan dah tak menggelebeh mcm dulu…nak berkembannn je ko eh!

    0

    0
  74. Reena says:

    Ko nak kena petir ke nurul? Sapa ler art director iklan ni.. tak bleh blah copy dia tu “Di Sebalik Wajah Jelita Tersirat Jiwa Yang Suci”..suci ke? Suci dalam debu la kot.

    0

    0
  75. abg gengz says:

    minah ni la yg maki aku dgn bdk club alza berbuka pose kt lisbon hotel (14/8/11) sbb aku amik gmbr die..aku amik pic sultan johor pn x kna mrh..die lak kecoh cam la die tu glamor sgt…btol2 xde adab nye betine…melayu ke camtu ek??ptt la muke tu makin lama makin gelap…mgkn die begang kot sbb aku cm amik gmbr die sekeping je kot…xpn die begang sbb aku amik gmbr die berkepit dgn jantan mat saleh…tp nmpk sgt cam desprate je die ni…ubah la sikap ko yg cam hampeh tu nurul…

    0

    0
  76. abg gengz says:

    pd mn2 syarikat yg nk jd kn nurul model tu pikir2 byk kali…ramai la artis len yg cantik dr minah kelam ni…dh la x lawa pastu perangai pn buruk..so baik x yah la…memalu kn…kt hotel pn berani cari publisiti murahan…bulan pose lak tu…ape punye orang la ek…

    0

    0
  77. refelsia says:

    sesuai untuk aidilfitri or christmas?????orang asing pun bijak memilih busana untuk majlis orang islam…ni kan orang islam sendiri yang memakainya???mencalarkan agama dan budaya orang melayu sendiri……sebelum memakinya tak fikir panjang atau tak tau temanya????atau bonggok tak tau makna salam aidilfitri tu????

    0

    0
  78. zaza says:

    alahai..kurang pahale pose kalau tgk ni..

    0

    0
  79. MOk says:

    memalukan umat islam, kerana duit maruah tergadai

    0

    0
  80. jojo says:

    Album kalau tak laku mcm ni la.kena cari makan jalan lain pulak.minah ni dalam FB kemain lagi,nasihat,ayat pun baik2 je,nasihat2 agama.ko pergi betulkan cara pemakaian ko yang tak senonoh tu ya.desperate gila!

    0

    0
  81. iezet says:

    nie la akan terjadi bila org melayu lupa agama…

    0

    0
  82. seasky says:

    semua orang buat silap..tak ada yg terkecuali.. kesedaran itu bagus.. saling ingat mengingati itu terbaik.

    0

    0
  83. acucak says:

    nak tayang body, kena la pakai baju camni..klu baju kurung mn nampak..xper la photo edit pun..seksi tu penting, br org pandang..

    0

    0
  84. Raihan says:

    Astaghfirullahalazim. Islam hancur sebab umatnya sendiri. nauzubillahiminzalik

    0

    0
  85. potpot says:

    hati masih panas dengan kelakuan sombong bongkak NURUL si janda ajai pada hari sabtu yg lepas bersamaan 14/8/2011 permaisuri de lisbon hotel melaka…jangan ko ingat ko tuh fofular sangat….sebagai artis patut berbudi bahasa biler berbahasa dengan org….dek kerana member snap 1 gambar dier ketika kebetulan berada dilokasi yg samer untuk berbuka puasa….minah yg suam2 kuku dah nih dengan bongkak mintak gambarnyer didelete sambil dengan nada yg tinggi….dan terjadi sedikit kekecohan antara kami dan dier…….adusss…..aper daa pompuan nih…..kalo ko nak mintak….mintak la cara baik….bukan salah pon…..setakat snap satu picture bukan boleh mati pon….bukan ader nampak pon gambar dier ngan mat saleh tuh pon…..adoiyaiiii……artis yg dah suam2 kuku nih pon memaut gak kan…..memang patut la ajai tinggalkan ko kalo perangai cam sial cam tuh……..ceh baik jgn jadi artis kalo org tak ble snap gambar koo……bukan minat pon kat ko….sebab ko artis kebetulan ader kat situ….tuh yg snap tuh…malu la skit…..kita org one group dari sebuah club kete yg bersama sama anak bini masing dalam majlis berbuka puasa telah spoill skit mode dek kerana perangai cam sial dier tuh……

    0

    0
    • yeop says:

      tak abih2 lagi ker .. udah udah ler tu .. kan bulan posa nih .. bawak bawak mengucap ….!!!

      0

      0
  86. syed says:

    putih plak kulit si nurul kat sini ek…bukan ker dia tu itam mcm kel…?

    0

    0
  87. huhu says:

    dah la pakai seksIAL. lengan edit pown besar sebelah. apalah nasib mak nurul,sadis.!

    0

    0
  88. MiSz NoNi says:

    Nurul ke?? Ingat kan minah African mana tadi.. huahua.. jgn mare..

    0

    0
  89. fica says:

    dh iklan utk produk pelangsing bdn kan?? kene le pakai baju ketat2, baru le nampak bdn langsing ke x. kalu pakai baju besau2 mana nk nampak. cuma background tu le x sesuai, dh kata raya mmg le kene pakai baju kurung.. nk wat iklan pn agak2 la jugeeeee…

    0

    0