Iklan kelakar penghibur jiwa

Trending

Iklan kelakar penghibur jiwa

Beberapa hari lepas kami ke sebuah shopping mall di KL. Mak aihh berjanggutnya nak dapatkan parking. Lepas berjaya dapat parking, kami hampir menangis macam dalam video ini…..

Advertisement

Banyak lagi iklan Thai yang kelakar nak mampos…walaupon mungkin korang dah tengok, kalau tengok lagi sekali pon kompem gelak terkekek kekek.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

7 Comments

  1. bibie n0rsas

    September 7, 2010 at 11:23 pm

    mmg gle t0l iklan2 siam ni…yg last 2 lg r..ank dpan mte je…heheh…

  2. aries april

    February 2, 2010 at 12:53 pm

    mmg otk siam la…funny giler..uhhuhuhuhu