Iklan IKEA Thailand Yang Serius Fail!!!

Trending

Iklan IKEA Thailand Yang Serius Fail!!!

Serius gua gelak guling-guling tengok iklan ni, hai thailand ni tak boleh lari dengan tutut dia tu.

IKEA Thailand

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

8 Comments

  1. Pingback: Nazmi Mohon Maaf Pada Aidil Zafuan, Rita Rudaini Tidak Terkejut - WowDurian - WowDurian

  2. Audrey Hepburn

    January 27, 2013 at 4:42 pm

    Nak menunjukkan yang kononnya sale kat Ikea tu sangat hebat la, sampai yg transgender pun mula2 suara bunyi perempuan, dia terkejut tgk sale sampai keluar suara jantan dia. Last2 lelaki tua tu pun lari daripada dia sebab baru tau dia tu jantan kot.

    • g.o.l.d.f.i.s.h_in.red

      January 27, 2013 at 5:10 pm

      u got d point dear :-) trolllllll hahaha:-)

  3. sya

    January 26, 2013 at 7:47 pm

    aku pn xpaham

  4. bkk

    January 26, 2013 at 6:59 pm

    lor cik pons la ape lg…aritu g bangkok x bkesempatsn sggah ikea dorg…

  5. Aku

    January 26, 2013 at 6:43 pm

    xlawak pun…ke aku yg tak fhm..maybe aku krg sense of humor..

    • ikah

      January 26, 2013 at 6:57 pm

      lh , ppuan tu transgender lh , tgk sale trus kluar suare jantan dia . . .

    • g.o.l.d.f.i.s.h_in.red

      January 26, 2013 at 9:15 pm

      lol:-)) damn funny:-d

Loading...