September 17th, 2009

Bila dah dekat nak beraya ni, memang kami ternanti-nanti sungguh dengan iklan hari raya yang pelbagai jenis kat TV. So far,kami suka dengan iklan raya astro, sebak dada menengoknya. Agak nak menitik gak aa air mata. Tapi takde pulak video nya so, korang kenalah duduk depan tv utk tengok iklan tu. Tapi apa pon yang paling sentap kalau tgk iklan raya Petronas karya allahyarham Yasmin Ahmad. Tapi tahun ni, macam Petronas guna iklan raya yang lama ek? Mungkin budget kot tahun ni…. Sapa ada nampak iklan raya Petronas 2009 boleh share kat sini.

Sapa-sapa yang masih takde mood raya tu,korang kena layan iklan-iklan..barulah feel . Cuba tgk iklan raya lama-lama yang memang evergreen…Macam iklan Abang Jamal & KakRamlah ni. memang layan habis lah, sapa yang tak tahu lagu ni memang sah lahir tahun 2000-an ke atas.

Mari Layan lagi Iklan Raya evergreen & Iklan raya 2009…

Iklan TM ni arahan Khabir Bhatia.


Comments are closed.

Loading...