Written by Bella | August 13th, 2019

Benar kata orang, sekeping gambar boleh memberikan tafsiran berbeza mengikut cara pemikiran dan pandangan individu.

elvina mohamad

Niat pelakon Elvina Mohamad untuk bergurau akhirnya memakan dirinya sendiri apabila dituduh mendera anak lelakinya, Karl Mateen yang berusia lapan bulan.

Memuat naik foto kaki dan tangan anaknya diikat menggunakan pita pelekat, rata-rata netizen mengatakan perbuatan Elvina itu tidak bertimbang rasa dan seakan menganiaya anak kecil yang tidak tahu apa-apa.

elvina mohamad dera anak

Namun, Elvina tampil mempertahankan diri dan menjelaskan dia tiada niat mendera anaknya sendiri seperti yang didakwa.

Tak sangka apabila saya post gambar itu di Instagram, ia menjadi isu besar. Siap kaitkan saya dengan orang lain kerana dera anak. Mereka ini sangat melampau! Takkan lah saya nak dera anak saya sendiri, ia hanya gurauan. Kapsyen itu sahaja sudah menunjukkan yang saya hanya bergurau. Takkan lah mereka tak boleh nak fikir?

elvina mohamad dera anak

Lagipun saya guna pita pelekat hospital dan dia gelak sahaja. Tak mungkin saya nak buat benda yang tak betul? Saya bukan bodoh sangat sampai nak dera anak sendiri, nak bagi anak sendiri terseksa. Saya pun pelik, saya uploadĀ  hanya untuk bergurau pun mereka nak jadikan isu besar.

Pada masa yang sama, Elvina tidak gentar sekiranya ada pihak yang mahu melaporkan perkara itu kepada pihak polis kerana dia tidak melakukan apa-apa kesalahan. Dia sememangnya enggan terlalu ambil pusing dan melayan isu yang tidak masuk akal.

Sumber Berita : mStar Online

36 responses to Ikat Kaki Dan Tangan Guna Pita Pelekat, Elvina Mohamad Dituduh Dera Anaknya

  1. hmm says:

    hmmm da tu jgn la gedik nk upload.. alahai alahai… oo otak dimana kau otak..lalalala..

  2. abang jatt says:

    tu ler kekadang heran jugak apa motif upload pic mcm tu…

  3. Janita says:

    Your internal family joke is so unclassy ,cruel,stupid and low class like you ,whoever you are .

  4. ikan says:

    upload la lagi. dah kata famili punya gurauan, keep it in your family lah. upload pulak buat hapa

  5. aku says:

    kalau dh namanya retissss…

  6. Anonymous says:

    This pic can easily be manipulated… Better think twice next time..

  7. Anonymous says:

    Some women should never be allowed to breed!

  8. Anonymous says:

    Apo muke lawo otak tepu wahai puan norazlina binti mohamad? Gurau kasar weh walau kat darah daging sendiri. Cer orang lain buat kat anak ko mesti meroyan kan. Banyak nye retis gred D dlm industri nie ye. Berlakon tah ape2 award tak pernah bwk balik harap lawo tayang laki kayo jelah.

  9. Anonymous says:

    hello indahwater..cepat dtg sedut ini orang!!!!

  10. Anonymous says:

    Sakit ke retis skrg?

  11. Mmmmmm says:

    ibu yg perlu rawatan psikologi?

  12. naza says:

    Wahhh siap mencabar lagi tu.. belagaknya

  13. Anonymous says:

    She is pretty.. dumb!

  14. Anonymous says:

    Yg sokong 2×5 bengong

  15. Anonymous says:

    Lepas kahwin, jaga anak, tak der produk baru, buat pekara yang pelik2 utk raih perhatian org…retis yang takder ilmu cam gini la.

  16. Anonymous says:

    alolololo…. comei je dia bt ank dia cmtu.. aku pon prnh bt anak aku cmtu jgk.. nakal sesgt.. pastu aku tngkp gmbr, tunjuk dorang blk.. dorang ketawa2.. sweet je

  17. korok says:

    1 je nk ckp…ATTENTION SEEKERS…biasa org nak glamer balik dia akan buat benda bodoh & sendiri viral

  18. Lavendersoulful says:

    Motif????

  19. Noname says:

    Seronok ke post gambar anak tunggal cmni..
    Apa la dlm kepala dia,.

  20. sila baca elvina says:

    elvina ni ker yg penah meroyan dulu.. ingatkan laki dia curang kan… patut pun laki curang tgk perangai elvina pun xseindah rupa… budak kecik anak sendiri pun gurau xbertempt… like was borned by devil mother so begitu lah nasib anak dia..

  21. Antu raya says:

    Beauty with no brain. Simpan sikit bodoh tu sis

  22. Limsa says:

    gurau kau bodo sangat la dik

Tinggalkan Komen Anda Di Sini