Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ifa Raziah Mengamuk Dekat Artis Mana Nie?

ifa raziah

Gugur bulu ketiak Abang Nar membaca Twitter Ifa Raziah nie. Ganas semacam you. Takut pulak. Abang Nara tak sempat la pulak nak tengok Melodi untuk mengenal pasti siapakah artis bertudung pink yang dimaksudkan oleh Ifa Raziah nie. Kot-kot kalau korang ada tertengok boleh la informkan kat ruangan komen ye.

Advertisement

Antara luahan hati kering Ifa Raziah di Twitternya ialah:- (jangan baca kalau ada sakit jantung)

[note]Skrg ko nak heret naik Mahkamah mana pulak?kes aku menang tu pon ko tak Mampu nak byr..dah 3 thn aku tunggu duit kemenangan aku..Bayar Sial. [/note]

[note]Jgn berani nak menyalak mcm Anjing kat Melodi tu.kalau berani face 2 face dgn aku.Bayar Duit Mahkamah aku dulu!!Pelakon paling Sengkek!!sial [/note]

[note]Heret aku naik Mahkamah tinggi,kononnya aku yg fitnahkan ko tapi ko tewas jugak..ko heret aku naik lagi mahkamah rayuan,ko kalah lagi..[/note]

Cukuplah tue kang lelebih kang jadi blog mencarut pulak. Sesiapa ada info mengenai pelakon yang dimaksudkan oleh Ifa Raziah mintak tolong info ye. Thanks u all.

P.S:  Dapatkan hampir kesemua telefon impian anda dengan harga RUNTUH bersama Celcom Great Sales. Dijamin harga terbaik dari ladang.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top