Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ifa Raziah Habis Ribuan Ringgit Beli Beg LV Untuk Bawa Kucing

Biasanya kita dengar artis akan membeli beg tangan mewah untuk kegunaan mereka, tetapi lain pula buat selebriti Ifa Raziah yang sanggup berhabis ribuan ringgit membeli beg ‘dog carrier 50’ jenama Louis Vuitton buat tiga ekor kucing kesayangannya. Video beliau berbelanja di butik jenawa mewah itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen.

Advertisement

Jelas Ifa, beliau sedikit pun tiada niat untuk menunjuk, beliau membeli beg tersebut untuk memudahkannya membawa kucingnya  berjalan ke mana-mana.

Kucing ini kepunyaan arwah bapa saudara yang meninggal dunia sebulan lalu. Disebabkan tak ada siapa nak jaga, saya ambil dan bawa balik ke Kuala Lumpur. Kalau biar, kesian pula dan memang tak sampai hati. Walaupun saya tak pernah pelihara kucing sebelum ini, tapi saya cuba juga.

Kebetulan sempena hari jadi mak mentua baru-baru ini, saya ke butik berjenama itu untuk membelikannya hadiah. Saya ternampak pula ‘dog carrier’ yang besar dan ia boleh memuatkan tiga kucing. Nak dijadikan cerita, ia hadiah dan rezeki untuk kucing ini. Apabila ada beg ini, mudah untuk saya membawa ketiga-tiga kucing ini. Tak ada niat pun nak menunjuk atau riak.

Advertisement

Kata Ifa lagi, sejak beliau membela kucing, rezekinya semakin murah dan tidak pernah putus. Jadi, apa salahnya untuk berbelanja sedikit demi kucing -kucing yang beliau  anggap seperti anaknya sendiri.

Sumber Berita  : Harian Metro

Kredit Video : Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 Comments

  1. Hermes fans

    December 14, 2018 at 1:29 am

    Obvious sangat orang tak mampu nih. Tak pernah beli barang designer, ingat LV tuh cam Vincci ada diskaun. LV store tak pernah buat sales, mungkin jenama LV fake yang beli kat kedai murahan saja ada sales.

    Btw Ifa ni baru merasa kaya kot…nak beli designer items pon nak menayang. Kalau beli Hermes rm200k baru orang respect..

    • Bukankaya

      December 14, 2018 at 7:53 pm

      Laaa.. pakaia handbag sebab nak org respect. Aduhaiii.. tolongla tukar mentality. Beli apa yg kita suka sebab kita suka. Bukan sebab nak menayang untuk dapat respect, untuk bagitau orang kita kaya or mampu. Adoilaa

  2. Kak perihatin

    December 13, 2018 at 11:41 pm

    Beza orang yg banyak duit Dan sedikit duit….

    Orang banyak duit kadang fikir akan datang dia Ada banyak duit…. Jadi dihabiskan duit untuk kepuasan diri

    Orang yg sedikit duit kadang fikir Akan datang Ada duit ATAU tidak…..jadi dia habiskan duit untuk kelangsungan hidup.

    Simpalah harta …..Allah sentiasa menguji Kita…. Takut terkejut bila Ada banyak duit….tiba-tiba ditarik semula rezeki Tanpa disangka. Ikut sirah Nabi Yusuf baginda menyimpan untuk stok makanan selama 7 tahun sblm kemarau berlaku….belajarlah mengurus kewangan Dari sekarang.

  3. Anonymous

    December 13, 2018 at 1:51 pm

    banyak duit dia ni kerja apa ye??

    • mak mawar bodoh

      December 13, 2018 at 2:13 pm

      jual bontot…

    • Anonymous

      December 14, 2018 at 2:38 pm

      yg aku tau jual ubat kurus tp nmpk dia kurus pun… yg penting bukan duta ubat tinggi.. lopak mkn tetap jgk pendek

  4. sup ekor

    December 13, 2018 at 1:21 pm

    makin pelik pulak aku tgk bentuk muka dia ni…dagu tu tak lama lagi sampai ke dada.. tulang pipi pun dh melangit

  5. viro

    December 13, 2018 at 1:21 pm

    Jgn la plak nnti dh tua, dh x de job, time tu lah nak ckp hollywood lg tua lg byr mahal.. Skrg ni ko membazir..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top