Written by Bella | December 4th, 2018

Sejak semalam ramai yang teruja apabila Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza memberikan gambaran mereka sedang dilamun cinta.

Terbaru, ibu Zahirah iaitu Maslida Yusoff mendoakan agar hubungan anaknya dengan Aiman berkekalan sehingga ke syurga dan sempat berpesan kepada aktor itu untuk menjaga Zahirah dengan baik.

Percintaan antara Zahirah dan Aiman mula hangat diperkatakan selepas mereka berkongsi foto mesra bersama dengan kapsyen romantis di akaun Instagram masing-masing. Netizen juga ‘merestui’ hubungan mereka dan mengakui pasangan ini sama cantik dan sama padan.

30 responses to Ibu Zahirah Macwilson Restu Hubungan Dengan Aiman Hakim Ridza

  1. suraya says:

    tunggu green lite ayah lagi ni..

    12

    0
  2. nok gebuzzz says:

    zahirah ni orgnyer humble jugak,x dgr pulak dgn dato’ ke..vvip ke…anak kerabat ke…pilihan org biasa2 jer….semoga pilihan zahirah kali ni kekal la hendaknyer….

    31

    0
  3. mAYBE says:

    New hot couple after Fattzura?

    33

    0
  4. owh ye ke says:

    aku nak kata suka, x jugak.. x suka pun x jugak… ok la diaorg ni, imej bersih.. xda kontroversi yg kaw kaw..harap betul la semua, bukan gimik drama terbaru

    *cantik mak zahirah

    40

    0
  5. hakak says:

    ok la tu.. sesuai sangat zahirah dgn aiman ni.. sama2 imej bersih.. daripada zahirah dgn zul atau aiman dgn fathia.. moga cepat2 naik pelamin..

    26

    0
  6. Anonymous says:

    SETUJU NXT SWEET COUPLES AFTER FATTZURA,SINCE AIMAN SINGLE TA DA JODOH DGN FATIA LATIFF,DATS FINE ZAHIRAH LAGI CUN..

    17

    1
  7. Anonymous says:

    cmni lah baru gentleman, nakkan anak org kena laa mintak izin elok2 dgn parents die, bukan mcm julripin, semua nak sorok2 last2 sendiri yg terperok hahahaha.. all the best guys, kalau ade jodoh ade lah tu kalau xde aku harap xlah bergaduh cm dgn fathia or julripin. x abes2 kontroversi je.

    17

    0
  8. Anonymous says:

    diakn curang ngan zul… main cinta dengan kamal …

    0

    33
  9. LILO says:

    Aku suka.both are single humble and cantik hensem. Suka suka suka.aku harap kekal ke jannah

    13

    1
  10. abang jatt says:

    nice…better than zul ariffin dan fathia latip

    18

    0
  11. Anonymous says:

    aku harap pasni fatia latif x upload or buat ig story yg mengaibkan lepas tgk diorg ni couple hahaha

    7

    0
  12. elle says:

    aiman ni ok xlah poyo prasan ensem sgt mcm julripin kan, and zahirah pon cantik tapi xlah gedik mcm ayda jebat ke so sesuai lah dua2 tp aku mintak 1 je jgn ler over mcm fattzura tu, ckup2 laa announced yg korg dah couple xyah semua nak tunjuk k.

    16

    4
    • Anonymous says:

      ayda jebat tu gedik ke? takde pulak dia gedik dgn redza post sane sini .. dah lama jugak dorang couple.. takde pon gossip ke, hashtag ke, declare ke. cuma sape je yang berlakon dgn zul ni akan kena label gedik atau hegeh2. Farah Nabilah anak orang kaya raya kena label konon syiok kat peti ais tu.. takde makne nye!

      4

      1
  13. Anonymous says:

    memang sesuai lah. patut pon zahirah dgn aiman, bole dia post2 pic dgn bf kat IG dia. kalau dgn zul, mereput je, 3 tahun jadi kekasih gelap sebab nak jage hati Kak Gaya.. bila putus, pukul canang satu Malaysia konon Zahirah bukan calon isteri… hooker Ukraine tu memang calon baik sgt tu!

    Allah tu adil. kau buat anak orang, Allah beri lebih baik pada dia! padan muka kau Zul.

    lepas ni, si Zul and Fatiya bole kapel. Dua2 pon kaki meroyan.

    37

    -1
  14. Anonymous says:

    sweet couple

    8

    0
  15. Ms.Sceptical says:

    Bukan ni utk drama cuit2 cinta ke? Ni marketing..sampai Mak zahirah pon ikut terjebak dgn marketing strategy ni,apa kes?aiyooo

    Yg pelik ramai yg comment dorang “ship” dorang ni..like lol..cepatnya percaya..if betul lepas shooting then lain kes..tp for now I belom percaya benda ni..have to wait And see..hehe

    4

    3
  16. Mia says:

    X kisah la betul atau tak tp nampak aiman & zahirah mmg sepdn.. sama cantik.. kalau utk promote drama hero & heroin sama cantik..

    9

    0
  17. suka dua- dua ni.. kesian kat zahirah..kalau kat drama asyik pakai flat je..sbb hero melayu semua rendang.. tap ni ngam… tp awas…jap lagi fathia nak minta utang dia yang berjumlah 2posen tu..

    2

    0
  18. noi unni says:

    suka dua- dua ni.. kesian kat zahirah..kalau kat drama asyik pakai flat je..sbb hero melayu semua rendang.. tap ni ngam… tp awas…jap lagi fathia nak minta utang dia yang berjumlah 2posen tu..

    0

    0
  19. HUHUHU says:

    CEPAT2 LAH KAWEN.. DAPAT ANAK CONFIRM SUPER DUPER COMEL NIY… NEXT COUPLE SWEET SELEPAS FATTZURA.. :)

    3

    1
  20. Anonymous says:

    Ni baru la secocok…ok restu..sepadan sgt..jgn tunggu lama2x..ikut mcm fazura n fattah..cepat2x …kita doakn uols berdua dipjgkn jodoh.

    2

    1
  21. mardiah says:

    Mak pun nak interframe baru kenal belom kawin punn. Over nau mak cik nak anak berlaki orang kaya

    0

    0

Leave a Comment

Optional