Ibu Tidak Restu Sufie Rashid Bertunang?

Hiburan

Ibu Tidak Restu Sufie Rashid Bertunang?

Penyanyi Sufie Rashid pada hari Sabtu lalu telah mengikat tali pertunangan dengan ahli perniagaan, Nurulain Md Yusof selepas dua tahun menyulam cinta dalam sebuah majlis yang sederhana di Senawang, Negeri Sembilan.

Advertisement

Majlis tersebut hanya dihadiri oleh keluarga terdekat kedua-dua belah pihak, namun ramai yang tertanya mengapa ibu Sufie mahupun adik beradiknya tidak hadir ke majlis tersebut.

Menerusi akaun Facebook ibunya iaitu Irma Suriana Mahamud, beliau ada memuat naik kenyataan seakan tidak merestui pertunangan anaknya itu. Eh kenapa pula?

Irma turut mengatakan beliau tidak rela dengan pihak yang sengaja ingin mengambil kesempatan dan mempermainkan  anak lelakinya itu. Status tersebut telah mencetuskan pelbagai spekulasi.

Tidak pasti status itu ditujukan kepada siapa, tetapi rata-rata netizen mempercayai ia berkaitan dengan bakal isteri Sufie itu.

Kata orang, kalau hendak berkahwin, restu ibu bapa itu penting agar rumah tangga yang dibina nanti harmoni. Apa-apa pun, kami harap mereka sekeluarga dapat bertemu empat mata dan cuba menyelesaikan segala masalah dengan baik.

Sumber Berita : Facebook Irma Suriana Mahamud

Kredit Foto : Aqo Imran

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

97 Comments

  1. geleng kepala

    December 19, 2018 at 3:05 pm

    hinanya perangai wanita tua ni. lupakanlah mak u tu Sufi, biar dia melalak, maafkan dia. be the matured one. she is obviously childish.

  2. ThaRealDealXXXXtentancion JGN KLIK

    December 19, 2018 at 2:25 pm

    MAK INI HANYA MERESTU ANAK NYA SUFIE DILIWAT PASANGAN DIA. NIKAH SECARA HALAL DENGAN KAUM PEREMPUAN DIA TAK RESTU SESUAI DENGAN AJARAN SATANIC CHURCH PIMPIANN ANTON LAVEY.

  3. dalita

    December 19, 2018 at 12:42 pm

    yg penting kerjasama…mak bapak kita kena hormat, tengok cerita Crazy Rich Asians syok cerita tu last2 anak dapat gak kahwin dgn jodohnya sendiri…mak takleh kata apa

  4. joy yah

    December 19, 2018 at 9:00 am

    ckp psl akhlak…anak dpn mata tu ko x tgk ke makcik…dh la x bertudung…lg nak mengata org…ko pun tua2 sebok nak berselfi…

  5. Anonymous

    December 19, 2018 at 8:03 am

    Kenapa mak dia ni cara cakap mcm Sufi ni artis paling popular dalam dunia ni? risau tunang dia tumpang popularity bagai? masalahnya Sufi ni suam2 kuku je!! tkde la popular pon! popular sbb dulu kes tak betul je wakakakakakakak

Loading...