February 1st, 2012

Lisa Surihani sendiri telah berkongsi gambar ibunya ketika zaman muda dahulu di Facebook Lisa Surihani. Memang seiras betul wajah anak beranak ini. Benarlah kata orang, ke mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasik. Sekali tengok, memang wajah muda ibu Lisa Surihani sama dengan wajah Lisa Surihani sekarang.

gambar mak lisa surihani

Cantik kan? kemungkinan besar ibu Lisa Surihani semasa muda pernah menjadi model untuk majalah-majalah. Apa pun, memang like mother like daughter sungguh mereka berdua ini. Sama cantik dan sama manis. Tak gitu?

P.S: Tahniah kepada Lisa Surihani kerana masih memegang takhta nombor 1 sebagai artis paling banyak peminat di Facebook dan Twitter. Anda memang hebat.


101 responses to “Ibu Lisa Surihani Semasa Muda Memang Sebijik Muka Lisa”

  1. PMCPM says:

    Gambar dan video honeymoon macam ada yang tak betul. Tanya orang orang sudah bercinta dan kahwin dan kemudian honeymoon, feel dia lain sikit… Ini macam buat tangkap gambar dan video cute cute dan enjoy holiday negara eropah sahaja.

    Renung mata dia orang, feel itu tak ada. Macam kawan enjou berlancong sangat-sangat sahaja, Tak lebih. Kesian.

  2. manuk2 lambukun says:

    sedap je mengata org…jaga diri sendirilah…jgn jaga tepi kain org..hehehe..kubur lain2..iman lain2..masuk neraka lain2..masuk surga lain2…sendiri mau ingat…layanzzzzz

  3. reban ayam says:

    MACAM LA LAWA SGT..POYO JERR

  4. aku says:

    takpayah la buat citer paasal mak lisa..mak lisa kan dah pakai tudung..nak suruh mak lisa tanggung dosa ke yg pi letak gambar ni kat blog? sian mak dia..tak pasal2 gambar circulate cam ni and dosa pun turut mengiringi dia..xperlu la kot nak sebar2 gmbar ni..dia cantik ke xcantik ke lantak la..nak buat citer kat blog pun agak2 la,,fikirla dosa pahala orang lain jugak.dengan diri sendiri dpt dosa sama..

Loading...