October 20th, 2017

Sedang trending kini berita “hubungan” mesra Datuk Seri Vida bersama pembantu peribadinya yang muda dan kacak, Ahmad Iqbal Zulkefli. Hampir setiap hari netizen ingin mengetahui cerita terbaru mereka berdua. Malah, Cik B juga mengikuti isu semasa ibunya itu dan kurang gemar melihat perhubungan Datuk Seri Vida bersama Iqbal yang dirasakan cuma igin meraih perhatian ramai.

Walaubagaimanapun, ibu kepada Iqbal, Maznuni Che Yusof menerusi portal BH ONLINE berkara, beliau tidak menghalang sekiranya anak lelakinya itu ada jodoh dengan Datuk Seri Vida.

Soal jodoh adalah ketentuan Allah, yang penting menjaga amanah yang diberi Datuk Seri Vida. Saya tahu Iqbal anak yang baik, jika ada jodoh antara mereka adalah. Saya tidak terkesan dengan cerita orang terhadap anak saya, sebab saya kenal Iqbal macam mana.

Dalam pada itu, Iqbal yang menerima pelbagai komen daripada netizen sejak gosip bersama Datuk Seri Vida tersebar menafikan dakwaan sesetengah pihak yang beliau hanya ingin mengambil kesempatan terhadap jutawan kosmetik tersebut. Iqbal juga tahu keluarga Datuk Seri Vida juga tidak menggalakan wanita itu untuk berkahwin selepas sudah gagal sebanyak tiga kali dalam rumah tangga sebelum ini.

Sumber Berita & Foto : BH ONLINE


Comments are closed.

Loading...