Written by Bella | October 20th, 2017

Sedang trending kini berita “hubungan” mesra Datuk Seri Vida bersama pembantu peribadinya yang muda dan kacak, Ahmad Iqbal Zulkefli. Hampir setiap hari netizen ingin mengetahui cerita terbaru mereka berdua. Malah, Cik B juga mengikuti isu semasa ibunya itu dan kurang gemar melihat perhubungan Datuk Seri Vida bersama Iqbal yang dirasakan cuma igin meraih perhatian ramai.

Walaubagaimanapun, ibu kepada Iqbal, Maznuni Che Yusof menerusi portal BH ONLINE berkara, beliau tidak menghalang sekiranya anak lelakinya itu ada jodoh dengan Datuk Seri Vida.

Soal jodoh adalah ketentuan Allah, yang penting menjaga amanah yang diberi Datuk Seri Vida. Saya tahu Iqbal anak yang baik, jika ada jodoh antara mereka adalah. Saya tidak terkesan dengan cerita orang terhadap anak saya, sebab saya kenal Iqbal macam mana.

Dalam pada itu, Iqbal yang menerima pelbagai komen daripada netizen sejak gosip bersama Datuk Seri Vida tersebar menafikan dakwaan sesetengah pihak yang beliau hanya ingin mengambil kesempatan terhadap jutawan kosmetik tersebut. Iqbal juga tahu keluarga Datuk Seri Vida juga tidak menggalakan wanita itu untuk berkahwin selepas sudah gagal sebanyak tiga kali dalam rumah tangga sebelum ini.

Sumber Berita & Foto : BH ONLINE

108 responses to Ibu Iqbal Tidak Halang Datuk Seri Vida Jadi Menantu

  1. Anonymous says:

    kaya…nak halang buat apa. lubuk emas kot tok vida tu.

    21

    0
    • Kiah says:

      korang bayangkan jika tok vida jual karipap bawah pokok dan naik kereta kancil buruk tahun 1990an. nak ke si iqbal ni?

      28

      0
      • Pontianak Menjerit says:

        mesti si iqbal ni terbayang2 nk pegang kunci kereta ferrari kan?
        lol

        19

        0
        • Anonymous says:

          kalau aku jadi tok vida..aku kasi myvii dulu. tengok setia ke tak?
          lepas 5 tahun upgrade ke honda, lepas sepuluh tahun…bmw.
          jangan ko kacau duit aku. penat2 aku cari duit ko senang2 nk pakai ferrari.nak..cari duit sendiri. banyak cantik.

          37

          0
        • Zack says:

          jgn mak iqbal nanti buat parodi ayam mee sudah. umur pun hampir sama dah dgn tok vida. tok vida ada geng warga emas…

          12

          0
        • xoxo says:

          kalau aku jd tok vida aku tak bagi ape2pon.. dia laki die la patut sara tok vida.. but we all knows how the things will go right.. kalau ko bg masa 5 taun 5 taun sanggup kot die tggu .. dlm masa sama layan betina lain.. hah ko nak cmtu… ish totally no no.. laki skrg.. cowok materi.. gold digga… and tok vida pls laa… nk pilih laki sila la crk yg kaya dr anda… so hal2 harta takde jd masalah.. people that won’t chasing u for money and kurangkan la kegilaan and kegedikan anda… InshaAllah laki yg baik2 nak sgkut kat tok vida…

          11

          0
        • Mat Sahdo says:

          nak kawin dgn pompuan tua loaded boleh. dlm 10 tahun ko buat duit gila2 bro. guna pengaruh si vida tu kukuhkan ekonomi ko. bina kekayaan ko sendiri. cari modal bukak kompani sendiri. beli harta, rumah, kereta, pakai baju branded2. lepas tu ..ko humban je lah. cari pompuan muda taste ko. ko baru nak masok 40an waktu tu. steady lagi…itu gunanya kote.

          2

          4
        • cehhhh says:

          xkan la x kasi apa2. sangkak lah ko.. jutawan tapis laki sendiri naik uber dan grab car pergi opis. jatuhlah status.

          3

          0
        • Mat Sahdo says:

          kawin boleh.. tapi 10 thn je bro jangkamasa. kau mesti smart iqbal. kau buat harta kekayaan cukup2. bukak company, beli rumah, saham, beli kereta dan kikis si makcik gedempol sampai botak. pakai barangan2 branded. ajak dia pergi holiday overseas. ko cairkan perasan dia. kasi dia ketagih sama service kau. dah kau puas, dia pon anggau, kau belah cari awek muda. kau kena sabar sikit. tinggalkan dia lepas se dekad. tu fungsinya.. zakar!!!

          2

          10
        • kau bagi aku happy, aku bagi ko $ says:

          setiap pemberian mesti ada balasan.

          2

          0
        • Anonymous says:

          teroknya mat sado…haahahaha.

          4

          0
        • wekkkkkkk says:

          mat shado ori tagline..mmg akan kuarkan ayat super duper kalau dia marah.
          wekkkkkkk pun byk setuju.

          3

          1
        • Joyah Kerang Hitam says:

          agree with mat sahdo. lain la hafiz hamidon tu kan? budak ni kacak .aper.
          go for it.. people dont put food on your table.

          0

          2
        • danisha says:

          sya pun stuju sama mt sahdo. letopkan ovari si kertu vida tu. biar ternganga mulut muncung basah tilam dia mcm kena geletek dek ekor kuda malam2. muka handsome layak kawin dgn wanita kertu yg loaded. jgan lurus mcm bendul sgt zaman skrgni. lepas pru, sure umno-bn akan naikkan gst lagi. kerajaan dah xde duit. tapi vida ada duit. itu pasti ye..

          5

          4
      • fening aku says:

        die pn belum lahir time tu..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Gigih makcik ni pakai lipstick sebab nak interbiu masuk paper.Donia donia

        3

        0
    • Anonymous says:

      ada duit..semua okay.
      gemok pun gemok lah…tua pun xper. janji masuk rumah basuh kaki je.

      9

      0
      • Ida says:

        tok vida kena cari yg financially stable. bukan species budak2 lepasan universiti hingusan. ko jadi autoteller machine bergerak la jawabnya ye dok?

        10

        0
        • Anonymous says:

          awal2 lagi dah nmp xserasi. patutlah berkali-kali gagal. semuanya sepesen je. cari yg sama stabil, sama umur dan sama mentaliti. belum dpt semua okay. bayangkan 5-10 thn kelak. cik b tu dah penat ko duduk dgn bapak tiri yg xde hasil..

          13

          0
      • Anonymous says:

        5 tahun lagi Mak Cik Vida dah nak menopause. Budak ni nak buat apa? Pikir tu sudah..

        7

        0
      • Siti Kassem says:

        jangan jadi lelaki loser. kepong dan feelingkan dia. lepas tu ko gunakan dia cukup2 sebagai banker ko. lantak lah org nak cakap apa. bukam diaorang kasi ko makan pon. yg penting ko mewah. tak perlu naik bas rapid. makan pun sedap2 kat 5 star hotel. itu gunanya muka comei lote. nak harap duit brim najib..setahun sekali. tu pun konon rakyat diutamakan.tuihh. pookie.

        5

        0
    • Anonymous says:

      ada ke orang menolak bakal menantu jutawaan?

      7

      0
    • Anonymous says:

      kalau makcik seorang ibu yg bijak, makcik suruh anak makcik cari kerja bagus. kukuhkan kewangan sebab muda lagi. bukan mengharapkan perkawinan utk hidup senang. anak makcik lelaki bukan perempuan. lelaki ketua keluarga…patutnya memperbaiki diri bukan mencari pompuan kaya sebagai misi kehidupan.

      19

      0
      • kihkihkihkihkih says:

        masalahnya makcik tu x bijak.
        Kira duit super lah.xxx

        9

        0
      • Massage Boy says:

        Kalau aku jadi Iqbal kikis si tua tu cukup2. Kasi dia kemaruk sama batang ko. Dah ketagih..ko minta apa yg ko hajati. Dah dapat apa ko nak..belah…angkat kaki. Jangan ko buntingkan si tua tu sudah. Nanti susah nk lepaskan diri bila ada anak.

        5

        1
        • kihkihkihkihkih says:

          kalau x nk buntingkan waktu umur mcm ni sng je, lagi semiggu nk dtg period, baru ko bagi puas2, minggu dpn dtglh period. Jgn ko bagi dia puas2 waktu lepas habis period..waktu ni subur…nti hamil..

          1

          2
        • Anonymous says:

          kejam nya!!!

          3

          0
      • Kedondong says:

        Ada ke mak sekarang yg didik anak lelaki jadi suami sebenar? Tanggung anak isteri, bagi didikan? Susah nak cari.mak mertua sekarang pun tengok kerja bakal menantu perempuan. Leceh2 cikgu sekolah…doktor Lago bagus.Biarbekerja, yang stabil. Tak menyusahkan hidup anak laki dia. Boleh bantu aka tanggung anak laki dia….mak mak la ni…semua poyo lebih.

        9

        0
      • sakit mata says:

        makcik tu nampak duit je..tak tau malu la makcik ni..sanggup nak hidup senang atas dasar menumpang harta orang memalukan….

        5

        0
    • Kedondong says:

      Banyak mak cakap kenal anak dia.tapi sebenarnya mak bapak banyak x kenal anak sendiri. Yg kahwin tahulah perangai suami lain depan mak dia. Depan isteri lain pulak. Jadi mak mak jgn yakin sangat cakap kenal anak sendiri.

      12

      0
      • isteri lebih kenal suaminya apa says:

        isteri tidur sekatil dengan suami maka isteri tahu benarlah perangai suami dia.. suami tidur tak pakai baju tak pakai seluar terkangkang semua.. ibu cuma duduk serumah sebumbung je dengan anak lelaki dia tapi tidur bilik asing-asing kan.. bila anak lelaki dia duduk dalam bilik, ibu dia mana tahu anak lelaki dia buat apa kan..

        0

        0
    • merpati says:

      betul tu, cuba kalau si vida ni keje kilang, mahu tercabut bumbung rumah dia..haha..kuasa duit ..dunia oh dunia

      0

      0
  2. Proud Johorean says:

    geng2 kelantan…tipikal. sebab tu aku anti kelantan. kalau kelantan nk keluar msia aku lagi suka. tengok tok vida pun pening. tergedik-gedik mcm clown. buat malu muslimah je. pftttt.

    18

    0
    • moumo says:

      saya kelantan jgk tp tak tergedik gedik cm tok vida.
      kesian nya la kat rkyat kelantan yg tak buat perangai.
      kami kene tempias jugak

      12

      1
      • Unknown says:

        Saya bukan org kelantan…but i agree with this statement…jgn disebabkn segelintir org kelantan yg buat perangai, semua terkena tempias…jgn la main pukul rata je..

        7

        1
      • Anonymous says:

        i agree…mat2 kelantan…pondan pun sanggup tu ha..si sajat punya khadam coach yin ke haper nama. kesian..

        2

        0
    • Sisturnina says:

      Aku anti laki kelantan jer. Perempuan kelantan awesome, gigih kuat pandai dan rajin. Laki kelantan mostly pemalas, kaki kikis, kaki pil kuda….Gila duit perempuan mcm si Iqbal n coach yin boyfriend sajat.

      9

      1
  3. Anonymous says:

    macam mak dengan anak lelaki sulong. please lah….

    9

    0
    • Anam says:

      Kannn……. Nanti …eh tu kau bawa mak kau gi dinner ke …tak ah …tu. Bini aku .. ?

      2

      0
      • wekkkkkkk says:

        kihkihkihkihkih..lawak ko..
        org x kn tanya dlm malaysia ni, org akan berkata2 dlm hati je. Org tercebik mulut je dn mulut wekkkkkkk. Semua org tahu ayam me punya lagu.

        5

        0
    • Anonymous says:

      Vida perlukan seks.
      Iqbal perlukan duit.

      Why not???

      5

      0
      • kebahagiaan dalam perpisahan?? says:

        datuk seri vida masih subur ke?? ni spesis datuk jalaluddin hassan.. dah tua kerepot tapi tetap perlukan teman tidur sekatil, teman berbual mesra, teman bergaduh pun boleh.. katanya tak sanggup menderita hidup kesepian dan kesunyian.. tanpa perlu disangkal lagi, duit tak mampu membeli kebahagiaan.

        1

        0
      • kihkihkihkih says:

        oh yeah..oh yeah..oh yeah..yes..xyes..yes.

        0

        0
      • Anonymous says:

        ya, tak salah kot…itu lah yg dinamakan..KOLABORASI.

        kihkihkih

        1

        0
  4. Anonymous says:

    hahahaha! dok agak dah..mak mana nak tolak menantu kayo dak.
    dato vida pon sure dah baaaanyak melabur kat makncik kan…

    2

    0
  5. diva says:

    tetiba mamat ni femes…..tengok contoh erra & shahir, x yah la dato nak dgn ank ikan ni

    1

    0
  6. Layola says:

    nak hidup senang punya pasal beb.
    mak jan muka mcm ikan emas muncung2 gitu pun sanggup.

    8

    0
  7. wekkkkkkk says:

    ibu iqbal 49.
    DSV 45.
    bolehlah buat kawan sembang makcik kepam kisah nk menopuse.

    iqbal layan fbb/ints..sorang2.
    Kawan2 sebaya dtg dgn bini yg muda2 dn anak2 comel2.
    Ada terasa dn cemburu tk.
    Harta yg sebenarnya adalah anak.
    Maka didiklah menjadi soleh dn solehah agar masa kita di pusara nnti didoakan oleh anak-anak ini.

    11

    1
    • Kick buttowski says:

      Kawan2 lain harap bini je muda tapi nk kena bg mkn. Ini ada lamboghini, duduk rumah besar ada suming pool. Kawan lain kerja smp pencen pun x merasa hahahaa

      2

      0
  8. prihatin says:

    mesti la sokong kan sb lap kaki je masuk umah. anak pn x yah susah2 kerja keras…. tak lama lagi umah mak dia pun renovate la besar…

    5

    0
  9. Anonymous says:

    millionaire…siap pun x halang anak kawin. penoreh getah kalu…siap berbomoh lagi supaya anak tu lupa. hahahah

    13

    0
  10. Anonymous says:

    mak cik pun angguk kan sajor tanda setuju…hihihiks

    3

    0
  11. Ex-Amnet Forumer says:

    Kesian Cik B. Please la Iqbal….Tlg la

    1

    0
  12. divasenget says:

    bila dh kawin..dh bosan2 ngan DSV leh cari sparepart senyap2.. muka dh lawa dh tu… DSV pun dh tahap nk menopos gitew… janji dpt bini kaya kan…

    2

    0
  13. Shhh says:

    lelaki skrg mmg suka spedo ppn kaya ye, tdi citer Erra, pastu Dato Vida plak, besok lusa dh kawin, terjejas ego bila mana isteri lbh berjaya dari dia…Dato Vida mcm tk serik, ngt lagi msa dia bercerai suami ketiga, kalo blh nak cri yg sekufu dgn dia..

    Aku lbh kecian kt Cik B, dia mgkin tk selesa berayah tiri mcm Iqbal tu….mesti rasa segan,

    4

    0
  14. wekkkkkkk says:

    DSV mau yg pink2 dn light brown. Itu mmg kegilaan dia. Dark2 side dia x mau.

    3

    0
  15. Anonymous says:

    Mak diapun terliur tgk duit berlonggok2 dlm bath tab.. sapa x nak oi..

    4

    0
    • mas kawen iqbal ke. says:

      umur baru 49 mak Iqbal…mcm2 $$$$$$$$ berputar dlm kepala. Ada perancangan jugak tu. Yg nyata, buat bilik khas utk Iqbal & Vida nnti di umah maknyer.
      Apa nk minta pulak ye lepas ni buat belanja tubuh Iqbal.

      1

      0
  16. siapa terkam siapa says:

    siapa terkam siapa

    0

    0
  17. Anonymous says:

    DSV ni tak belajar dari kesilapan lalu ke??? Aku harap DSV buka sikit minda tu…budak lelaki ni nk duit kau je DSV. Kesian laa kat anak2 nanti diaorg nk panggil “abang” ke “ayah”?

    1

    0
  18. lala says:

    senang betul nak glamer zaman sekarang. x jadi artis pon xpe. keluar kenyataan kontroversi sikit, nanti berduyun2 wartawan datang nk interview. family pon tlong tambah rencah..

    3

    -1
    • mencipta fenomena kejadah wooii says:

      kalau dulu-dulu nak glamor kena pergi sesi ujibakat.. entah layak ke direject untuk perform atas stage ataupun muncul onscreen.. sekarang ni update status kontroversi dalam socmed, berduyun-duyun wartawan gigih berkumpul dalam press conference.. entah apa sumbangan diorang kepada industri seni ni, kita pun tak pasti..

      3

      0
  19. Anonymous says:

    buat cari penyakit. dah nampak tanda RM kt dahi.

    3

    0
  20. bekas maid says:

    kalau mamat ni sanggup jadi khadam dan pengasuh cik b yg gemuk tu…silakan. hahahah

    3

    1
  21. FC says:

    Nonsense!

    3

    0
  22. Sambal belacan says:

    Aduhai.. Aku harap dsv pikir masak2 nk kawin budak muda ni. Carilah yg sekufu klu leh la. Kesiankan lah kat cik b dan ank2 dsv yg lain. Kawin cerai byk kali silalah ambil pengajaran. Pikir emosi dan psikologi anak tu juga. Duit punya pasal pijak semut pun tak mati. Klu ex dulu kawin psl duit tak mustahil ni pun sama la.

    3

    0
  23. noi unni says:

    Mana david becham tu noks…ni ala2 Mat Yo je noks…Bertabahlah… kamu yang mengundang

    5

    0
  24. serividoshere says:

    gila lah laki ni kalau xnak kan DSV wei. kaya, meletop, duit pakai xhabis habis sampai mana pon.. mak mana xnak tengok anak senang.. tp taste DSV pon muda muda ala ala anak ikan nak nya pon.. cuba lah cari yang setaraf, yang berilmu, yang memang sama semua dengan DSV.. yang sama taraf pemikiran tuh, bak kata orang yang matang.. yang umur akan sama pon.. hadoi. apa apa pon doa yang baik baik semoga bertemu jodoh yang sesuai dan layak nya untuk DSV..

    4

    0
    • fromthe_truestory says:

      ya stuju, kalau nk yg muda dlm umur 34 ke, 38 ke, 40 ke…itu x apa..bkn lari jauh sgt umur tu.
      Masalahnyer DSV ni masa bagi offer keja kt pekerja yg hanya lepasan U. Korang pun tau kn, lepasan U mana ada resume kencang nk mint gaji tinggi, maka DSV ameklah jdi pekerja dn byar murah. Jadi bila dh keja dn dh selalu bersama, maka dtg lh story mcm ni.

      Mcm nilah DSV, x perlu citer psal pekerja mudalh, gaji murh, mahallah, apa kata DSV buat satu iklan, nak cari laki. Mesti byk org dtg berbaris, carilah yg sewaktu dgn kamu.
      Mesti yg berbaris tu pun ada hobit punya org jugak. X apa cuba selami hati2 semua org tu dn selidik ltr belakang. Tapi mesti letak detail: Bujang dn umur 34 ke atas.

      4

      0
  25. martha tilaa. says:

    jual anak ke makcik???

    2

    0
  26. Datin Sepi says:

    tak salah..kalau mampu sara. demi seks…janji puas.

    1

    2
  27. mas kawen iqbal ke. says:

    kalau x hidup cam mane….tanya je, bkn tuduh. Sian DSV.
    Maka akan kuar story hot 2018 dlm Nara.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Iyelh makcik..sbagai mak yg memahami jiwa ank doakn jelh pilihan ank tu..xkn makcik ni nk kata bkn2 ttng dsv dh tentu ank dia keje dgn dsv.. sebagai org islam kan ckp dia brlapik..jgnlh pandang serong pd mak iqbal..niat hati dia mungkin mulia..sama kes mcm erra jgk lh kan..skrg dh jadi trend suami jauh lbh muda..yg penting ikhlas & serasi..

    4

    1
  29. mas kawen iqbal ke. says:

    DSV tgok Iqbal..kenyang aku.
    Iqbal tgok DSV..kencang aku punya wallet.

    3

    0
  30. Zaza says:

    Demi duit dn kemewahan punya pasal,sanggup jilat asam keping yg dah expired.euwww
    Hahahaha.sorry i terbayang mcm mana diorg mlm pertama nnti hahaha

    2

    0
  31. Hajjah Kalsom says:

    okay mamat ni. taste. ya…kawin..demi kepuasan nafsu…janji kat bawah pun berkocak..merembes tiap2 malam.

    2

    0
  32. jenet jeksen says:

    ketua kg iqbal taknak pegi tanya?

    3

    0
  33. Anonymous says:

    Yg pempuan muda cantik cari dato kaya org x kesah lg sbb suaminya yg kaya… Tp ni laki biasa2 pembantu dsv lg tu. Boss dia, dsv, yg membyr gaji. Mcm mana kalo kawin nnt nak byr nafkah bln2. Kira X yah sediakan tmpt tinggal mkn mnum semua tu la sbb dsv semua Ada? Silap2 dsv yg tanggung dia ni. Mak mesti la setuju sbb menantu byk duit boleh tumpang sekali. Lantak engkau org le nak kawin kalo bahagia.. Jgn plak hanya utk meneman mlm dsv yg sepi je. Sanggup.

    3

    0
  34. Layola says:

    muka handsome..ko kikis makcik kelantan ni. jangan jadi jantan bodoh. gunakkan kehadsomeman ko. zaman skrg semua perlukan duit. minum air kosong kt mamak pun ada charge.

    3

    0
  35. Nara punya ayat says:

    anak2 dara, dara tapi x dara akan terkemut-kemut tgok Iqbal ni..apatah lagi kalau Janda..koyak terus ovari..kata Nara.

    3

    0
    • goyang-goyang badan poco poco says:

      lebih baik menari poco-poco ke lompat-lompat ke.. baru berbaloi nak terkemut-kemut pun.. ni duduk melopong tengok skrin, peluh pun tak keluar.. jom berpeluh wahai netizen sekalian, takyah bermalas-malasan.. lepas berpeluh baru boleh rest rehat untuk recovery pemulihan ye..

      0

      0
  36. sokong makcik berwawasan says:

    nanti makcik pun senang. anak makcik akan jadi mewah sekelip mata.
    bijak makcik…mcm tu la jika ada anak handsome. pandai mengambil peluang. hidup makcik.

    1

    0
  37. anonymous says:

    aiyoo mokcik mato duitan

    1

    0
  38. soduku says:

    korang rasa lelaki normal, educated, stabil kt luar sana tu nak ke kt pompuan mental mcm si vida ni?????
    hanya laki yg mental n desperate nak duit je sanggup terima pompuan gila mcm vida ni utk di buat isteri…
    dia kaya, yes undeniable, tapi perangai dia yg terkinja-kinja atas pentas, bebel merepek-repek mcm mak nenek, korang igt ada ke laki normal yg bole hadap semua tu??

    7

    0
  39. Anonymous says:

    Dato Vida is a smart woman.
    Even if she marry the guy she will make sure that she is the one who set the rules and control the marriage. This happened to the other husbands. So don’t worry laaa..

    0

    1
    • iqbal dan vida dijodohkan bersama says:

      dato vida mesti ambik posisi woman on top.. dato vida duduk atas perut iqbal mengawal rentak persetubuhan.. iqbal pasrah tayang ketiak dia di belakang kepala melihat betapa gigihnya dato vida menikmati batang iqbal di atas katil itu.. iqbal dah tak tahan.. iqbal pun pancut dan letih tak bermaya setelah berhempas-pulas mencurahkan tenaganya dan mengeluarkan peluh jantannya.. benar apa orang kata hubungan kelamin dengan mak janda yang berpengalaman ada lazatnya sedangkan anak dara agak kabur apa ertinya hubungan kelamin..

      0

      2
      • wekkkkkkk says:

        ala kalau bdn gemuk gedempol, klau di bygkan mesti kaki vida kebas dlm 2 minit. Mana dia boleh buat kayuhan sampan sbb gemuk, tgn dia mana kuat. Last2 tercirit ata bdn Iqbal. Terus Iqbal potong stim…lalu sedih di hujung bucu katil.

        Kalau org kurus ye..aku caya…laju tau smapn mengayuh. Terbalik2 beberapa kali pun no hal.

        2

        0
  40. wekkkkkkk says:

    semua org perlu duit skrg ni.
    Org sggup cucuk dubur letak dadah hanya kerna duit.
    Mcm2 org sggup buat ape sje demi duit. X kan nk rompak $ semata2 nk kn benda tu.
    Geram ooi tgok benda2 kt luar tu.
    Kalau berusaha dn mkn gaji, x kn dpt smpai mati yg kita nak tu.

    1

    0
  41. anak ikan ada muslihat rupanya says:

    iqbal mesti dah terbayang nak beli barang branded.. cakap saja. datuk seri vida pasti belikan.. bertuahnya hidup iqbal dapat menikah dengan mak janda kaya raya.. lepas 10 tahun dijangka iqbal akan melafazkan talak terhadap datuk seri vida.. kemudian, iqbal akan stalk socmed gadis yang berkenan di hati.. tak sanggup jadi duda lama-lama, iqbal pun menikah ler dengan gadis muda sebaya dia dan melahirkan anak ramai-ramai.. siapa kata anak ikan tak pikir masa depan?? rupanya anak ikan tak payah pening-pening nak mohon br1m cuma tumpang kekayaan mak janda tua kerepot jerrr..

    1

    0
    • dh tua says:

      kerepot jerrr..akn dtg dlm 10 tahun tu,duduk di kerusi malas terkenang bekas somi.

      1

      0
      • pancut apa tu sayang?isteri pasrah says:

        datuk vida ada masa ke nak mengenang bekas-bekas suami dia tu.. entah apa yang nak dikenang pun tak tau la.. kalau jantan mungkin akan mengenang saat indah memancutkan air mani.. tapi betina biasanya rindu suaminya bersweet-sweet moment.. itulah beza pikiran jantan dan betina. jantan semuanya sama, nak pancut jer tau.. pancut air kencing ke pancut air mani ke pancut-pancut jer yang dia suka sangat..

        0

        0
  42. Ugly Nara says:

    I am fun, I am beautiful, ayam meeeee!!!! kaya raya .. sapa yang tak nak kan? Tutup lampu, sumbat telinga jer kalau beromen.

    2

    0
    • asmaradana puteri gunung ledang says:

      tutup lampu tak peduli dah perut buncit ke apa.. ghairah punya pasal, kecapi saja nikmat berasmara di ranjang..

      0

      0
  43. Kick buttowski says:

    Kawan2 lain harap bini je muda tapi nk kena bg mkn. Ini ada lamboghini, duduk rumah besar ada suming pool. Kawan lain kerja smp pencen pun x merasa hahahaa

    1

    1
    • taste anak ikan mencari mak janda says:

      selera jantan berbeza-beza.. kategori pertama cari bini muda.. kategori kedua cari bini tua.. ada pro and contra di situ.. terpulanglah selera masing-masing..

      0

      0
  44. ummi says:

    adoiii agak2 ahhh kalu cam cik ta..ke.. adoi Iqbal.. betul ke cinta..

    1

    0
  45. Anonymous says:

    tungla iqbal … pejam mata je dik, kasi dia climax puas2 yg penting kau loaded .klu anak aku pun aku tak kisah yg penting aku dpt join joli duit janda gersang niiiiiiii

    1

    0
  46. Anonymous says:

    Sudah2lh kan.. citer andai ada jodoh..kenapa tergamak kau org kutuk smpai bahasa wow flutter..buzzing teliga ooiii..

    2

    0
  47. ibumertuavida says:

    takj pahhhhhhhhhhhhhhh mok cik nikoh ngan syarir padan apa..gagah makcik siap pakai lipstick lagiiiiiiiiiiiiii ouiiii mokcik saing ngan tok vida ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    1

    0
  48. jess says:

    terbaik ni..vida eksotik, time main mesti dia buat ..muah mauh muah muah tu..terus kendur lah.jilake la wei

    1

    0
  49. anony says:

    im sorry..this will be rude..but makcik are try to sell ur son??? kalau anak ko suka ngn bekas pelacur ko trima x?? kan jodohhhh….and u iqbal..ko cuba nk jatuhkan maruah lelaki ke apa wei…try to show gigolo side and at the same time being innoncent????

    0

    0
  50. merpati says:

    sebab dato kaya, tu yang tak kesah jika anak bujang dia nak kahwin dgn perempuan umor 46 tahun. cuba kalau dato vida takat jadi pekerja kilang,
    mahu melompat mak si lelaki ni,
    mahu x mengaku anak,…dunia oh dunia…nampak tak KUASA DUIT…

    0

    0

Leave a Comment

Optional