Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ibu Dedah Rasai Perasaan Luar Biasa Ketika Hamilkan Neelofa

Menerusi sebuah perkongsian di laman Instagram miliknya, ibu kepada pengacara dan usahawan terkemuka tanah air Neelofa iaitu Noorkartini tampil berkongsi luahan perasaan indahnya sewaktu hamilkan bakal isteri pendakwah PU Riz.

Advertisement

Dedahnya, beliau berasakan sesuatu yang luar biasa sepanjang tempoh mengandungkan Neelofa.

“Ketika aku mengandungkanmu, aku dapat rasakan sesuatu yang luar biasa. Perjalanan  9 bulan itu amat indah untukku, lahirmu membahagiakanku, memelukmu memberi kepuasan padaku, melihat keletah mu, wahai anak ku. Kau tetap anak kecil di mata ku, yang tak jemu aku membelai dan mencium mu, kau lah cinta hatiku @neelofa.”

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata pengikutnya tidak terlepas menzahirkan ucapan tahniah kepada Noorkartini kerana berjaya membesarkan anak-anaknya dengan penuh kasih sayang dan tinggi nilai agamanya.

Advertisement

Beberapa hari lalu, kecoh di pelusuk media sosial apabila Neelofa khabarnya sudah dirisik PU Riz dalam satu majlis tertutup yang berlangsung di kediaman keluarganya.

Rentetan kejadian, Noorkartini dilihat membuat perkongsian di Instagramnya seperti mahu menjelaskan situasi sebenar mengenai ikatan hubungan anaknya dengan pendakwah tersebut.

“Bismillahirrohmannirohim, Ya Allah  Ya Rahman Ya Rahim, syukur pada mu Ya Rabb, saat yang ku tunggu-tunggu sudah pun tiba, kau hadirkan insan istimewa yang bakal membimbing bidadari kesayanganku. Aku yakin dengan ketentuanmu yang mana insan ini dapat membahagiakanya, menyerikan dan yang akan melengkapi hidupnya, yang akan menyokongnya setiap apa utusannya.”

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 Comments

  1. Magsuri

    November 3, 2020 at 11:05 pm

    Ngam la teww …sorang ustajah jadian, sorang PU kemaruk ngan celebrity sampai tinggal janji manis ngan amal ek …tah pa pe …jah lopak nampak cam psycho sikit arr gets what she wants, everytime …pressure nak kawennnnn.

  2. Zue

    November 3, 2020 at 11:00 pm

    Aku kurang yakin kalau pompuan berubah mengejut ni. Yelah kalau tukar sikit sikit paham. Tapi yang gi drastic change ni kena careful skit. Anything to rembat mat lebai kannn. Pusing satu dunia konon vogue n stylo last2 caras jantan yang ada steady gf juga dia nak. Lost my respect for u lopak.

  3. Intan

    November 3, 2020 at 6:12 pm

    Habis masa mengandungkan amira tue ibu tini lupa baca doa ke? Anak 9 org tapi neelofa je yang dia dok agung-agungkan. Bukannya confirm masuk syurga. Sakit mentallah dapat mak macam nie

  4. Mokak

    November 3, 2020 at 3:42 pm

    Kesian anak ko yang lain. Mesti rasa terpunggir mak cakap cam tuh. Apa punya oranggg

  5. Anonymous

    November 3, 2020 at 3:34 pm

    over lah maknya pun. kenapa over sangatnya? confirm anak kau tu bidadari syurga ke? habis tu anak kau yang sekor lagi si amira tu nak kira macamana pulak? anak dari neraka ke cemana? gila mak macam ni

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama