Ibu Anda Seorang Pembohong Yang Abadi! Renung-renungkan!

Trending

Ibu Anda Seorang Pembohong Yang Abadi! Renung-renungkan!

Gua rasa nak nangis bada baca info pic ni, teringat pulak kat ibu gua yang kat rumah tu. Adik-beradik semua ada kat rumah, gua sorang je tak ada. Lambat pulak cuti raya cina ni, tak sabar nak melepak kat dapur dengan emak gua.

ibu seorang pembohong

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. napster

    January 15, 2013 at 8:22 am

    omak eden seorang omak yg super duper hebat!!!sebabnya walaupun tak cakap nak balik, tapi dia macam tau tau je eden nak sampai rumah dia. siap masakkan makanan kegemaran eden.eden sampai je, terus hidang.ffuuhh…!!! dan yang lagi best, tiap kali eden nak balik kl, omak eden mesti siapkan bekal nasi untuk eden makan kat opis…eden sayang omak…!!!!

  2. Katak Comel

    January 13, 2013 at 7:48 pm

    nak nnges den bace..btol ayt terakhir kt pic tu..ibu aku pn sring menganggap kte sbg ank kecilnye..

  3. amirnawawi

    January 13, 2013 at 6:59 pm

    Sebak! hargailah ibubapa kita selagi ada. :'(

    Kirimkan al-Fatihah buat mereka yg telah tiada.

Loading...