Written by Bella | September 25th, 2018

Sering tampil dengan fesyen yang ‘rare’, sekali lagi nama Neelofa menjadi bualan hangat apabila beliau dilihat seakan memakai beg di atas kepalanya. Wah, memang berani betul Neelofa tampil sebegitu.

Rata-rata netizen mengakui agak pelik melihat gaya Neelofa itu  semata-mata ingin  mencari kelainan demi mempromosikan jenama beg tangan beliau Lofarbag.

Ada pula netizen yang nakal dan mengusik selebriti itu apabila menyunting foto tersebut dengan meletakkan pula tali beg.

Aduhai, kreatif sungguh sehingga memang betul-betul nampak macam Neelofa pakai beg tangan untuk menutupi bahagian kepalanya. Harapnya Neelofa tidak berkecil hati lah ye, sekali sekala bergurau apa salahnya.

74 responses to Ibarat Pakai Beg Di atas Kepala, Fesyen Neelofa Sekali Lagi Jadi Bualan Netizen

  1. Kaki Dangdut 80an says:

    Mmg fesyen inpirasi dpd beg lh tu…apa2lh kau lofa asal jgn ganggu rumahtangga org sudah..kiki

    32

    0
    • Anonymous says:

      Agak ntah apa2 atas kepala tu tapi kali ini kelihatan cantik dari atas sampai bawah maybe fesyen tu kebetulan kena pulak. Bolehlah guna sekali sekala tapi kalau boleh jangan amalkan kerana nasib2 je kadang nampak okay, kebanyakan hasilnya mesti tak kena tak lawa. Ni mujur nampak okay tak teruk macam sebelum ni mungkin sebab pakaian tu agak membantu. Kalau guna baju lain mungkin akan jadi lain pula. haha.

      17

      0
    • Chohkri Yulis. says:

      Aduh Neelofa kalau nk bfesyen jgnla smpi xleh org trima langsung….rmai yg x ske. Memangla kteorg ni x thu psl fesyen…tp ko pn same Neelofa….ko bkn blaja fesyen pn kt uni…ko sme mcm kteorg….blaja dr org n buku n gmbr tu semua….fashion hard…NOT SMART…hahaha. Mukin ko nk try jd ikon fesyen kot….mcm kt barat tu…geng2 Kardashian, Handid n Beckham….tp ko kna thu diorg mahir n bto2 de consultant bgus. N xyalah try hard nk mcm diaorg….bkn semua benda dr diaorg ptt kna ikut

      9

      2
      • Alanice says:

        Xbley accept r fazz ikon fesyen, tp yg ni ikon sarkas

        17

        1
        • Hanani isamail says:

          ni mesti fans fakezura sbb tu kutuk neelofa, tgk tak si patah tu angkat isterinya, nampk lutut berkarat tunjuk kt semua, pergilah tgk banyak kat ig semua.

          2

          0
        • wekkkkkkk says:

          lelaki kaki berkarat x hape..itu jantan ..jantan ye..bkn mcm kaki Sajat

          0

          0
      • Hanani isamail says:

        Neelofa pun pakai fashion stylish, turban stylish, make up artist, hijab stylish jg. baju pun sponsor dari fashion designer terkenal, kasut jg. kau pergi tgk kt ig lofalook, semua ada jenama lah.

        0

        4
      • Hanani isamail says:

        fesyen dia, dia punya pasallah, tp semuanya ada fashion designer lah, ada turban stylish, ada make up artist, kasut jg. semua ada brand lah. nak komen tapi bodoh.org yang kutuk ni sbnrnya jeles sbb dia tak secantik dan sekaya neelofa. kesiannya.

        1

        4
    • kelapa dan orkid says:

      ini bukan beg galas. ni polybag..buat semai biji benih. tinggal wat lobang2 je supaya air x bertakung.

      27

      0
    • Anonymous says:

      confirm la dia tau kena kecam..sbb tu dia post. nak publisiti. sbb dah tak de citer…beg pon beg la.

      9

      0
      • Hanani isamail says:

        tak ada dia nak publisiti bagai, dia nak promote handbag tu saja, ikut suka dia lah, yg sebok tu kenapa, dah tak ada kerja nmk buat ya.

        1

        2
    • Mat Ronggeng says:

      Gigih Nara upload kan cerita neelofa ni. sebulan mesti sekali atau lebih untuk pastikan Neelofa kekal relevant…. Yelah dah makan dedak tudung Neelofa…. Kembang Kempis hidung Bini Nara pakai tudung free Neelofa… Kena la up kan cerita neelofa… Kami faham orang yg makan dedak ni

      10

      1
      • Hanani isamail says:

        artis lain tak cakp dedak, neelofa saja, itu tandanya kau jeles sbb tak secantik dan sekaya neelofa, pakaian pun tak ada jenama. kesiannya mengata org sajalah modal kau.

        1

        2
    • Anonymous says:

      memang dia penah ganggu ruma tangga marion caunter pn hahahah

      4

      0
      • unknown says:

        wow ye ke.. aduhai apalah sgt si fattah tu

        0

        0
      • Hanani isamail says:

        jgn nak fitnah, dia hadir kenduri kawin adik ipar marion baru2 ini, elok jer bersembang & bergambar. Thn lps pun hadir majlis syarikat naza, bersembang elok ja. itu artis lain, gossip sja kaitkan dengan neelofa. Lofa sbnrnya baik dgn isteri adik ipar marion tu crytan x anak ts vincent tan.

        1

        2
  2. peratijangantakperati says:

    Neelofa try hard nak jadi ikon muslimah malaysia…
    hew hew hew hew….

    21

    4
  3. Gorges says:

    Sengaja tak tanggal tali beg. Lagi pn kt tali beg tu Ada tulis harga beg dan brand. Patut nya ko serkup atas kepala dg shopping bag LV ke Hermes ke. Kweng kweng

    4

    6
  4. Tk says:

    Ha ha ha. Aku ketawa

    2

    0
  5. Cik bunga says:

    Hahaha..dulu kecil2 kita kan suka masukkn beg kertas serupa ginilah..lbh2 masa sambut birthday..siap lukis2..org kg miskin nk beli topi tak mampu..huhuhu..

    8

    1
  6. Duh says:

    Posing macam tu Gaya berak Keras

    4

    3
  7. Anonymous says:

    kalau dah cantik tuu pakai bakul sampah pun cantik
    bia la kt dia kan…

    8

    2
  8. wekkkkkkk says:

    suddenly mesej datang bertubi-tubi..yyyyyyyyyyy

    0

    0
  9. ae says:

    lofa is bacccckk! once nama lofa masuk, seminggu minggu ne nama dia saje. headlines: lofa tak kisah di memes kan lah, etc, etc. tunggu jelah heheheh

    8

    1
  10. El says:

    Siape kah pereka fesyen die ni, LOL betol

    1

    1
  11. amirul says:

    itulah, sepatutnya dia kahwin dengan fattah, tengok sekarang apa dah jadi? memalukan.

    4

    5
  12. haiouls says:

    media pun melayan..korang xkan tau apa dalam kepala dia. ni salah satu nak kasi trending la oi..nak marketing bag dia yg tak laku tu.

    3

    1
    • Anonymous says:

      handbag dia laku kottt. aku pun terbeli. berbaloi dan berkualiti.

      1

      13
      • hazwanihazrita says:

        xlaku mana… x hot pun..
        ko kena tgk masa launch bag rizalman…
        30 minit sold out….bag lopa ni dok ada ja…
        lagi pun bag dia bg aku x lawa mana pun… design so so saja….

        4

        2
        • Anonymous says:

          ha ahh..beg rizalman aku gak berebut…hahahah..sebaik sempat phew,,hahahahaha,,,RIZALMAN tuuu…fesyen designer..kalo lofa..urmmm ahhahaahhaahhahaha

          2

          2
        • wekkkkkkk says:

          haiya…semua nk beg mahal2…dlm bank byk $$$$$ tak..

          0

          0
        • Anonymous says:

          kalo gucci LV memang takk aa nak habiskan duti sekelip mata..kalo hrg ratus2 still affordable..plus kualiti baik…xpa kan..as self reward..lol

          1

          0
        • Hanani isamail says:

          beg dia cantiklahl, ramai yang beli, sold out, koloborasi dgn sometimes, edaran zalora, peminat dari singapore pun ramai yang beli. kau yg tak beli, komenlah mcm2.

          2

          0
        • Anonymous says:

          tak maulah…nk masuk brg mekap, pad dtg bulan pun x muat.
          ko sorang je ckp cantik..

          0

          2
  13. Dun says:

    Klu pakai beg anyam Sabah sarawak lagi keren!!

    4

    1
  14. Anonymous says:

    cantik je tgk

    7

    2
  15. alfie says:

    Kalau tudung2 dia pun boleh di launch kat tempat Disco Zouk , apa lah isu pakai beg TOTE atas kepala dia you!

    2

    3
  16. Anonymous says:

    Ini bukan bonggol unta ni..ni bonggol kebodohan nii

    2

    4
  17. hajah lopak pelik says:

    banyak lagi cara nak bergaya dgn lebih berhemah walaupun berhijab…tau la dia ni business woman tp jgn main tempek je letak benda pelik2 kt kepala…tudung tu bukan hanya utk tutup kepala ngan rambut, tu bentuk badan tu takkan tak tutup. nak ikut cara org negara luar bergaya biar berpada2 & kena gaya

    SPM straight A takkan tak boleh pikir kot

    1

    2
  18. Anonymous says:

    Nelofa ni kalau pakai paper bag atau plastic itam atas kepala pun cantik…cuma berhemah dan tidak jer…

    1

    1
  19. cilimanis says:

    tapi beg maroon atas riba dia tu cun weh…jatuh cinta aku….

    4

    0
  20. Nsib aku x mnat ko says:

    Hahahahaaha,aduii,klakar nya.pgi2 da wat aku ktwa.kdg2 bla pkir blik baik aku kolot je la dr fsyen mkn dri.mmg klakarr.jgn ktuk sgt lopak ni..buang msa bg phla kt dia ktuk2 bgai.

    0

    1
  21. mak cute says:

    kompem beg dia jual beratus tp kualiti out…sian btol lopak ni…mangsa fesyen…nak up to date sgt kot….senang ckp ko tetap x blh caras fazura…

    0

    4
  22. Anonymous says:

    yg ats kepala lofa tu free gift kalo beli hbag ia ke?

    0

    1
  23. phew says:

    niat asal sbb nak ketengah kan bag tu je. sama mcm tgk fesyen show runaway la. ada yang gantung kerusi atas badan sbb nak nampak menonjol. contoh mcm tu la.

    kemonnn netizen.

    2

    0
  24. Anonymous says:

    aku bukanlah peminat Lofa mahupun Fazura, tp seriuslah dorang berdua ni sampai bila nak berlawan sapa paling hebat? Fazura g NYFW, Lofa g VSFS, Fazura g event coach, Lofa g event Dior.. tak penat ker? tapi bab fesyen, Lofa try hard sangat, Lofa you tak sesuai pakai Turban, body montok mcm you… mw Fazura mcm dilahirkan untuk berfesyen, tapi Fazura pulak aku tengok mcm melebih pulak dengan Fattah tu, sweet jugak memula, tapi bila dh lebih, nampak mcm berlakon dan tak natural….

    3

    2
  25. faraj says:

    Dh Tedesak nk Kawin tu, mcmtu lah Perangai Neelofa ni…Tahun depan dh Masuk anak Dara Tua & nk hantar Kebun Hukam Tembak…wakakakakaaa

    0

    2
  26. Hanani isamail says:

    Org dah cantik, pakai apa pun cantik, org yg kutuk tu sbnrnya jeles, mgkn tak cantik jg kikiki

    0

    2
  27. Hanani isamail says:

    tak laku, semua tudung dia sold out, hand bag baru dia dgn sometimes edaran zalora pun sold out, dia duta oppo, titan, dior, lancome, swarovki international, lakulah tu, hari2 ada iklan oppo dia kt tv. dlm setahun pergi oversea paris, new york, rome, italy, naik flight business class, tiket harga puluh ribu, tidur hotel hrga puluh ribu, baju, kasut, handbag mahal, siap bawa fashion stylish, turban stylish, make up artist, cameraman, pa lagi, kayalah tu, kau HADO.

    2

    1
    • Anonymous says:

      tapi kesian, masih mencari, dn tercari cari lagi..kena mandi air bunga dan air masjid lopa ni..agar jodoh dtg.
      Org kaya di Malaysia pun tercebik ….

      0

      0
      • Anonymous says:

        sape ko nk sibuk pasal jodoh dia..ko nie sma la mcm makcik2x kampung yng suka sibuk hal org..ble nak khwn la..dah khwn ble nk ada ank la…ble ada anak ble nk tmbh lagi.kalo ramai ckp plak rmai nya ank…jodoh tu urusan allah…ko sape nk pngl dia andartu ke pa ke…jaga mulut..jgn nk mengata sngt ingt ko tu ada keturunan..x thu la klo ko memang beruk tunggal

        1

        0
        • Anonymous says:

          semua perfectlah..hakikatnyakesunyian, menangis dlm hati, tu sbb melancong sakan.

          hahahahhahahahahaha

          0

          1
  28. Anonymous says:

    sape ko nk sibuk pasal jodoh dia..ko nie sma la mcm makcik2x kampung yng suka sibuk hal org..ble nak khwn la..dah khwn ble nk ada ank la…ble ada anak ble nk tmbh lagi.kalo ramai ckp plak rmai nya ank…jodoh tu urusan allah…ko sape nk pngl dia andartu ke pa ke…jaga mulut..jgn nk mengata sngt ingt ko tu ada keturunan..x thu la klo ko memang beruk tunggal

    0

    0
  29. sportsbook says:

    When some one searches for his vital thing, therefore he/she desires
    to be available that in detail, so that thing is maintained over here.

    0

    0

Leave a Comment

Optional