Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“I dont like it, Boring!” Nabila Huda Lebih Gemar Berkurung Bersama Suami Walaupun Keadaan Sudah Kembali Normal

Setelah hampir lima bulan berkurung di rumah kerana perlaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), aktres Nabila Huda kini terkenang akan kenangan indah bersama suami dan anak di rumah sepanjang tempoh berkenaan.

Nabil turut berkata meskipun terkurung dan pergerakan agak terhad, namun dia gembira kerana dapat meluangkan masa melakukan aktiviti berfaedah bersama insan tersayang.

Advertisement

Menurutnya, keadaan kini yang semakin normal dan huru-hara itu tidak berapa digemari olehnya apabila dia mengenangkan momen-momen ketika PKP dulu.

View this post on Instagram

Hi guys..Selamat Pagi!! Just wanna let you guys know, @hippiesbananacake dah selesai all orders dan tamat Sudah perkhidmatan.Kami cuma amik special order or by request. Boleh isi google form kat link on my profile ok Kalau Nak..Thank you for all your support from day 1 during our lovely PKP. Bila kite flashback Balik masa time kite semua Duduk rumah tak boleh klua, best gila kan??!! Semua orang bonding with each other,masak and makan macam-macam..Now everyone dah back to normal routine!Chaos here and there..I don’t like it..Boring..but it’s ok, hidup kena Diteruskan! Jadi Untuk teruskan Hidup, korang kena get ready sebab @sambalisabella akan buat korang #rasaingoyangnya tak lama Lagi!!! Haaa standby guys.. @sambalisabella is back!!! Take care guys!?

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

“Bila kita flashback balik masa kita semua duduk rumah tak boleh keluar,best gilakan? Semua orang rapat antara satu sama lain, masak dan makan macam-macam. Sekarang semua orang dah kembali pada rutin normal! Huru-hara sana sini.. I don’t like it, boring!”

Advertisement

Dia yang memuat naik foto mempromosikan perniagaan kek yang diberi nama @hippiesbananacake di instagramnya itu memaklumkan akan mengembalikan resipi Sambal Isabella tidak lama lagi.

View this post on Instagram

Mata mana @kidweebee ? ?

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

 Selain perniagaan kek dan sambal, anak kepada Lagenda Rock Amy Search ini juga turut menjalankan perusahaan butik pakaian dan restoran yang diusahakan bersama suaminya bertempat di Rasta TTDI Kuala Lumpur.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. Junaidi Syarif

    July 17, 2020 at 7:28 pm

    SALUTE DENGAN ABIL.. COVID-19 IS STILL ON

  2. Anonymous

    July 17, 2020 at 2:51 pm

    Kalau macam tu hidup kau membosankan lah kupu2!

  3. cik kakak

    July 17, 2020 at 12:30 pm

    tak pelah blh ckp mcm tu.. duit ade. ce ckp kt dpn peniage2 kcik. yg da kne buang kje.. xsabar nk klua rumah crik rezeki.. momen yg ko rse mse pkp tu indah dan better simpan sndri.. smua org nk rse mcm tu.. tp apekan daya. so xpyh up ckp momen skng ni boring!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top