February 25th, 2013

Semalam Abang Nara membaca tulisan Syamsul Yusof menerusi BiPop dan memang bergenang juga air mata ini. Mana taknya, Syamsul menceritakan detik-detik dia memohon kemaafan daripada ayahnya, Yusof Haslam dengan begitu terperinci sekali.

syamsul yusof dan yusof haslamDengan tajuk artikel “Papa, maafkan aku“, air mata Syamsul turun mencurah-curah ketika memegang tangan kanan ayahnya. Sebab Syamsul tidak terkata menatap wajah ayahnya yang semakin dimamah usia. Apa pun, hari ini menerusi Harian Metro, Yusof Haslam memuji tindakan anaknya yang dianggap matang. Kata Yusof Haslam:-

Ia pengakuan ikhlas anak terhadap ibu bapa dan saya menghormati tindakan beraninya itu. Segalanya sudah selesai dan mungkin apa yang berlaku selama ini hanya perselisihan faham. Saya gembira kenyataannya menjelaskan tiada lagi masalah antara kami.

syamsul yusof dan yusof haslam

Semoga selepas ini, hubungan Syamsul dan Yusof Haslam akan bertambah erat dan terus bergabung menghasilkan filem-filem berkualiti tinggi. Kepada Syamsul, Abang Nara respek anda kerana berjaya membuang ego dan memohon maaf kepada ayah anda. Anda memang macho!!!

edzP.S: Berjalan penuh yakin dengan maxi dress bercorak leopard berpotongan princess cut yang menawan. Design puff di bahagian bahu dapat menyembunyikan saiz lengan yang besar. Pergelangan tangan juga kelihatan lebih slim dengan kain berwarna gelap yang dapat memberi ilusi lengan lebih slim. Klik www.edz.com.my sekarang. 


Comments are closed.

Loading...