Hubungan Putri Awani Dan Ery Sudah Putus?

Trending

Hubungan Putri Awani Dan Ery Sudah Putus?

Pasti anda sudah tahu tentang video hari ini kami sudah cukup seminggu bercinta. Setelah video sensasi itu manjadi kritikan hangat oleh masyarakat. Adakah hubungan dua budak sekolah ini sudah berakhir?

Advertisement

Puteri awani menerusi blog miliknya telah memohon maaf akan kesilapan beliau memaparkan video tersebut kepada umum. berikut merupakan kandungan post blog beliau.

Assalamualaikum , Mesti tengah panas dengan cerita video Puteri kan ? Hmm , sebenarnya video tu di uploadkan lama dh tapi di privatekan dan video tu takdak sapa yg view. Memang niat taknak publickan tapi masa hangout last week ramai pulak yang nk view , Mulanya kami *saya dengan ery* terima komen yang baikbaik daripada anda semua. Kami ingat benda ni akan okay, Puteri ada mintak nk private balik vid tu tapi ery tak kasi sbb dia kata semua orang suka dan dia nk download masuk note II dia. So tak jadik lah nk privatekan semula.

Puteri tahu ini semua salah Puteri buat vid mcm tu . Puteri nak mintak maaf kalau ada buat koqang rasa sakit mata ka sakit telinga ka apa. Allah uji Puteri ni bersebab. Mungkin atas apa yg dah Puteri buat selama ni. Mmg dari dulu lagi Puteri ramai haters, tapi selepas buat vid ni lagi bertambah lah kan? Malah seluruh malaysia mugkin seluruh dunia.

Allah maha mengetahui apa yg akan berlaku disebalik semua ini. Mungkin Allah rindukan doa daripada hambanya yang bernama Syazwani :’) Allah rindukan solat taubat dari hambanya. Dia lebih tahu daripada segalanya. Puteri hanya mampu berdoa dan melihat. Korang ramai namun ? Puteri seorang diri , Nasib ada kawankawan yang sangat baik dan selalu sokong wani dari belakang .

Puteri mohon , orang yg upload vid puteri kt youtube, tlg lah delete. Puteri baru tahu saat dan ketika ini siapa yang bergelar kawan dan bergelar musuh . Mungkin cerita ini akan terus tersebar tapi, Puteri redha dengan dugaan Allah malah Puteri bersyukur diatas apa yg berlaku ini mengakibatkan Puteri selalu mendekatkan diri dengan Allah.

SubhanaAllah, Semalam lepas tengok apa yg terjadi , Hati gelisah sangatsangat. Walaupun kawankwan, family dah ckp sabar semua tapi ttp tak okay . Lepas buat solat solat semua, baca alquran , rasa betapa tenangnya hati ni. Allah maha berkuasa .

Mungkin setakat ini sahaja post saya buat kali ni. Tapi ini mungkin post terakhir dari saya. Assalamualaikum :’)

Berikut pula kenyataan yang dikeluarkan oleh si Ery iaitu kekasih Putri

Advertisement

Kami nampak troll yang di bawah seakan menjadi kenyataan.

Nasihat ikhlas/// belajar la dulu, awak tak ada cita cita ke? kejar cinta bukan boleh apa pun, setakat kasih sayang dengan sekeping sms tak menjamin masa depan. Kalau nak bercinta tak jadi masalah, tapi jangan la over sangat. ya dak?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

38 Comments

  1. anggerikungu

    July 31, 2013 at 2:39 am

    eesshh . muka lelaki ney ala2x mcm BABI HUTAN jak aq tgokk . dah laa hodoh , main pasang2x laGI . anjing ! kcian AWANI

Loading...