Written by AbangNara | June 12th, 2014

Tahukah anda sejak kebelakangan ini ramai pendengar radio Hot FM melahirkan rasa kecewa, bengang dan tidak puas hati terhadap panggilan hangit yang telah dilakukan kepada isteri pemain bola sepak Terengganu, Nor Farhan Muhammad. Menariknya isteri Nor Farhan sepanjang menerima panggilan hangit tersebut ternyata tenang, tidak cuak dan tak marah-marah. Untunglah Nor Farhan dapat wife sebaik ini.

hotfm panggilan hangit nor farhan
Ramai yang menyatakan panggilan hangit tersebut melampau kerana seorang wanita (orang Hot FM) mengatakan dia terlanjur dengan Norfarhan dan kini sedang hamil hasil hubungan terlarang itu. Kemudian wanita berkenaan mendakwa Norfarhan enggan bertanggungjawab dan wanita berkenaan turut memberitahu dia kini berdepan masalah dengan tekanan dari keluarga.

Sehubungan dengan itu, Hot FM menerusi laman Facebook mereka telah membuat permohonan maaf dan memaklumkan bahawa panggilan hangit itu adalah permintaan daripada Nor Farhan sendiri.
hotfm panggilan hangit nor farhan

Semoga kejadian ini menjadi pengajaran kepada kita. Nak buat gurauan sebegini memang boleh tapi kenalah tidak melampaui batas. Nasib baik isteri Nor Farhan tak percaya, kalau percaya memang berat jadinya. Tak gitu?

P.S: Cinta yang sejati walau tanpa tangan dan kaki

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 responses to Hot FM Mohon Maaf Panggilan Hangit Nor Farhan

  1. Bukan Penari Gelek says:

    Bodoh.Takde keje lain ke?

    0

    0
    • Ada yang tak kena says:

      mungkin memang betul, tapi dia cuba sampaikan melalui ‘panggilan hangit’..nanti lame2 dia mengaku..nauzubillahminzalik..

      0

      0
      • Isteri Solehah says:

        tapi isterinya sangat solehah..susah untuk ketemu isteri sebegini di akhir zaman ni..wahai farhan, jagalah isterimu sebaik mungkin..kamu bertuah..janganlah sakiti hatinya..

        0

        0
        • Yucks says:

          macam dah xde lawak lain ….bangang la panggilan hangit ni. low class.

          0

          0
        • Tolol says:

          Hot FM…bodoh sangat segment korang.
          Carik idea baru la. Malaysia negara maju?
          I dont think so…

          0

          0
        • PA KU DULI says:

          SOLEHAH APE KE BNDE NYER..TUDUNG PUN X PAKAI..HUH…MEMALUKAN..MUKE PUN NAMPAK JENIS POMPUAN MURAHAN..

          0

          0
        • riana says:

          pasu bunga atas kepala??
          boleh plak buat decoration gitu atas kepala pengantin hihihi..
          hot fm dh tak hot skrg sejak FBI dah takde.

          0

          0
        • miss ynwa says:

          NARA….cepat update……pendedahan whatsapp zaquan dgn wanita ke -3 plak!!! “yg nak…kejap je…ayu kat atas”
          WOW! BIKIN PANASSSS~

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          doakanlah isterinya mnutup aurat spenuhnya,
          kdang2 tgk dia bkak tdung..

          0

          0
        • Neelofa says:

          alaa,, hot fm takyah mintak maaf,
          norfarhan tu yg beria2 nk buat pggilan camtu…

          0

          0
        • Aaron Aziz says:

          comel je suara dia, cam doraemon…
          haha..

          0

          0
        • ape ke benda ... ntah aper2 says:

          Ha… ? Cadangan hubby dia … bodohnya laki dia … LAWAK TAK BERMARUAH TERLANJUR YG SANGAT BEBAL PERNAH TERFIKIR DEK MANUSIA. Perbuatan ZINA YG HARAM DI SISI AGAMA DI JADIKAN BAHAN LAWAK … ? Inilah bahana klu tak tau hukum agama … main belasah jer. GURAUAN MENIPU ADALAH BERDOSA. HOT FM ITU FAKTA AGAMA. HANGIT KAN ORG .. KAT AKHIRAT PUN AWK HANGIT JGK. Perbuatan itu sndri berdosa wlpn bergurau & org yg kene tu maafkan. Matlamat tak Menghalalkan Cara. Sekian.

          0

          0
        • miss m says:

          amboi.. jangan buat panggilan hangit pompuan terlanjur ngan laki dia… elak kan…je…

          0

          0
        • Azie says:

          Secara peribadi sgt memalukan, mmg HOTFM dah minta maaf tapi pelik nya kalu benar ini adalah idea permintaan suami nya….ianya melambangkan level of his mentality dan knowledge in Islam. Lawak yg sgt [email protected]$$%!#^&

          0

          0
      • Bodoh DJ radio Melayu says:

        bad joke…bad taste. lawak bodoh.

        0

        0
        • Wawa Zainal says:

          buat pngetahuan korang,
          isterinya dah muak dah ngn org yg jeles ni,
          skit2 ada je tak kena dgn diorang sekeluarga..
          dpat pggilan hngit pun biasa2 jela..

          0

          0
        • zaza says:

          nasib la si suami yg kenakan isteri.. boleh sabar lagi..
          klau si isteri yang kenakan suami camtu, tak pepasal la jatuh talak masa tu..
          sekali tertalak 3 jd haru biru hanya sebab PRANK bodoh..perhhh..

          0

          0
        • zaia says:

          lawak yg keterlaluan..klu kena kt isteri yg lemah semangat atau trlalu cpt beremosi x tau la ape jadi…

          0

          0
        • Anonymous says:

          nasib baik tak dengar hot fm , radio paling bosan dan bodoh di abad ni. lagu indon jgn cerita la bersepah sepah.

          0

          0
      • byk lagi idea lain. mcm, “oh cik puan. laki awak dibedal Adibah Nor,”

        0

        0
      • Olga says:

        hentikan lah panggilan hangit ni…x sesuai. cam bodoh sangat. kampong giler. kesian pendengar2 diperbodohkan oleh mereka yg IQ selevel kerbau.

        0

        0
      • BLAKE LOVELY says:

        Bodoh Hot FM ni
        Pemain Bola Sepak pon nak dikacaunya
        kacau Artis sudahlah
        nasib wife Farhan ni jenis cool,X melatah
        kalau orang lain mmg kene saman dah Hot FM ni

        0

        0
        • ntahpape says:

          ko ni yg bodoh.. cuba baca betul2..
          “pengisian panggilan hangit telah dicadangkan oleh pemain bola tersebut”
          berangan nak maki org.. tp iq rendah.. baca dulu baru maki ye…

          0

          0
    • Hambanyaa says:

      gossip hangit. :(

      0

      0
    • aku says:

      apa la yg dia pikir ms suh hotfm buat panggilan hangit ni. bini ko mtk cerai baru tau.. otak singkat betul..

      0

      0
    • Minah jambu Shameless Gitue says:

      ade ak kisah. Isteri dia pun x kisah n husband dia pun yg plan sume ni. Org malaysia ni poyo je. Tu pun nak melenting. Pasal isu cadbury pun sama. Datang lambat kerja, potong kereta org secara merbahaya, dalam lrt x bagi org tua duduk x kisah pulak. Yang x bagi org tua duduk dlm lrt tu ak macam nak sepak je. Badan sihat je. Kadang2 ak pelik la ngan org malaysia. pasal isu kecik pun nak melenting.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Setuju ngan ko

        0

        0
        • Humban jer kluar train ... says:

          @minah jambu shmle… ikut hukum agama BERDOSA BERGURAU MCM TU … dah lah Gurau menipu itu satu DOSA .. lawak ZINA SPT PERKARA HARAM RASA mcm TAK HARAM. Wlpn tak buat tp yg bercakap seorg yg BERAGAMA ISLAM. Klu PERKARA HARAM buat gurau main2 kesannya AKHLAK TAKKAN TERBENTUK. JDLAH MCM KAT LRT tu bukan rasa nak sepak tp nak humban jer kluar dr train tu. Ovr take kete scra merbahaya, rakyt msia kan bw kete mcm jalan bapak dia punyer. Pegi kat ausie & eurpe aman jer bw kete. Awk yg kes ats tu ada hukum agama, mmg x blh.

          0

          0
      • minah jambu merah biru says:

        betol tu minah jambu shameless …orang2 ni semua macm siak aje sikit2 nk meleting macm kerbau nk beranak tol tk ! orang joke pon nk melenting macm lembu kene cocok bontot ! eeeeeeeeeeeee nyampah nyeeee lah huh !!

        0

        0
    • HANGIT la sgt says:

      sejujurnya ak xsuke rncgn pggilan hangit ni sbb entah pape .. kena kn org knonnya kang kena betul2 kat btg hidung sndri pdn muke..klu yg dikenakan tu jenis yg cool rilek & xmrh2 xpe .. klu dpt yg mulut haram xpsl2 kna sumpah seranah si Fafau o AG ni .. pe paedahnye kenakn org?sorry hot fm ..

      0

      0
    • aku says:

      agree.
      gurauan paling BODOH yg aku pernah dgr.tgk atas muka bumi dr sang suami.
      lps ni jgn pelik plak sang suami soh panggilan hangit buat berita tergempar kata kena cerai plak! ha…baru GURAU bro sbb talak dah jatuh…sbb ko GURAU dgn NIAT.
      DAYUS la laki2 sekarang….akal pendek..malang ar buat laki.

      0

      0
    • setiausaha says:

      weh.. sopannya suara bini die.. jenis orang yang penyabar. baguslah ngusik mengusik. tapi yg laki pon.. bagilah idea bernas sikit. tapi sebenarnya bagus jg. dia boleh test penerimaan bini die kalau jd camni. :)) cuma cara salah gunekan radio lak kenekan bininya

      0

      0
    • Anonymous says:

      Laki dia punya perancangan? Well… aku x heran pun. Pemain bolasepak Malaysia ni mmg kebanyakannya ber IQ rendah. Fakta. Tahap tu ajelah gurauan yg mampu difikirkan sbg kejutan.

      0

      0
    • Olga says:

      AKU RASA BINI DIA OK JE ORG LAIN YG OVER LEBIH! KLU BTOL PON PEDULI APE DIA KAN,ASALKAN DAPAT SUAMI PEMAIN BOLA SEPAK N TERKENAL

      0

      0
    • wawa says:

      Batasan Dalam Bergurau Senda. :)

      http://www.islam.gov.my/e-hadith/batasan-dalam-bergurau-senda

      kejahilan dan sgt gemar bersenda gurau ada plak nnti panggilan hangit untuk isteri berlawak bodoh nak ceraikan isteri. ramai yg tak tahu hadith ttg 3 perkara utama yang benar ia benar, gurau ia benar, berlawak senda pun ia benar. Aqidah, Akad/(nikah/cerai/) dan Rujuk.

      Kot ada dah yg bergurau2 cerai dalam panggilan hangit, dia tak tahu telah jatuh talak, dan dia balik bersetubuh atas sifat zina yang haram, bukan sebagai suami isteri. Lalu rosak habis nasab, kena pulak dia ada anak perempuan, kemudian dia menjadi wali yg tidak sah, dah…merebak habis..

      atas satu gurauan bodoh

      p/s : gambar kawin lama kot. skrg dia dah pakai tudung kan?

      0

      0
      • kene tutup aurat juga klu bergamba says:

        Susahkan klu ppuan free hair masa kawin … nnt klu da bertaubat … gambar tu dah susah buat kenangan krn hnya mrk yg MAHRAM shj boleh tengok … yg uploadkan kat IG & FB satu citer lg … kita punyer blh ler buat sesuatu … Klu pd kawan2 punyer … dah menyusahkn org … RAMAI YG TERLEPAS PANDANG PERKARA NI … mrk ingt tak apa menayangkn gambar lama yg buka aurat … ni …

        0

        0
        • minah jambu merah biru says:

          ape yg kau merepek niiiiiiiiiiiiiiiii jangan nk eksen alim sangat lah !!

          0

          0
        • kene tutup aurat juga klu bergamba says:

          @minah jambu … dear knpa cakap ” merepek ” sy berkata benar wlpn pahit. INI ADALAH HUKUM ALLAH SWT … bkn HUKUM CIPTAAN SUKA2. Sy tak ada masa nak eksen alim sngt … utk apa ? Perkara ini bnyak kali telah di tegur oleh alim ulama & ustz dlm tv pun ada. Jika gambr tanpa menutup aurat di rumah pun tak boleh di lihat oleh bukan mahram … sama lah spt buka aurat. Sy beritahu sbb RAMAI yg TAK TAHU HUKUM ALLAH berkenaan pkr ini … jd mrk dpt ILMU … keadaan di akhrt snt getir, tak sama d dunia. Allah tak tunjuk balasan MEMBUKA AURAT DI DUNIA, TIADA TURNING BACK d sana jk x brtaubat, balasanNYA AMAT PEDIH.

          0

          0
    • yo says:

      gurau jgn gurauan kategori cadbury

      0

      0
  2. Olga says:

    la kenapa c farhan x ckp je dgn bini dia “yang abang ceraikan yang dgn TALAK 3”

    pastu ckp la ayang terkena panggilan hangit!

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku suka!
      sungguh BERGURAU punya GURAU tu…hik!hik!hik!
      GURAUAN yg jadi realiti. naik court lepas tu plak…

      0

      0
  3. laila says:

    hmmm….hangit

    0

    0
  4. Anonymous says:

    law aq yg kne, mau pengsan tekujat…mintak dijauhkan la…

    0

    0
  5. Hahahehe says:

    Isteri dia tenang je..Susah nak jumpa isteri macam ni. Kalau orang lain, even diri sendiri ni. Ada yang dah kena maki siap-siap dah perempuan tu. Bertuah farhan. Jaga dia elok-elok dan jangan khianati dia.

    0

    0
  6. ina says:

    nk gurau pn ada batas.. si somi pn nk bg kejutan cari la idea lain.. sbb bkn bini ko jer terkejut.. pendengar pn terkejut dgr.. nasib bini dia cool jer.. klu dpt cam abby!! kna cakaran harimau la ko.. di sbb nk buat kejutan punya pasal…

    0

    0
    • Anonymous says:

      bangang punya suami.
      farhan oiii, bagi la tiket naik cruise ker..percutian ke alaska ke..tu baru suprise bro
      kalau ada affair ni..lui jer yg suker bro!
      kalau aku….ko dah kena cerai la bro…see u in court!!

      0

      0
  7. chenta says:

    Apasal orang suka gunakan taktik dah terlanjur dah termengandung untuk kenakan orang lain? ini dahlah suami isteri apsal tergamak bg idea mcm tu. Yang hotfm ni pon xkan xde akal nak pikir sampai terima idea bulat2. Dua2 bodoh bangap

    0

    0
    • aku kesah says:

      lps ni kita tunggu…ada bini plak yang buat panggilan hangit kat laki..
      pastu cakap ‘ sorry bang..i dah terllanjur dgn kawan baik u sendiri…anak kita yang no 2 tu …bukan anak u abang tapi anak kawan u…”
      ha….baru btol2 hangit!
      eiiii geram btol aku kat bini2 & laki2 yang bangang kahwin dgn org mcm ni.
      korang masa pilih pasangan ni tak study dulu ke org tu blh buat laki ke idak???
      ke kawen pon alkisah’ gv a try’
      ni la hasilnya!!

      0

      0
  8. Anonymous says:

    NTAH2 DIA DAH TAU KOT

    0

    0
  9. mail lambung says:

    makin lama makin tkde kualiti..phuii

    0

    0
  10. Hafiz Rahim says:

    Tak perlu bersangka buruk pada orang.. doakan yang baik2 je. Nanti Allah pusing pada diri sendiri baru tahu.

    0

    0
  11. wink wink says:

    Agak2 la nk buat lawak pun…hal rumahtangga pun boleh dibuat main2..si suami pun samdol..buat surprise ajak gi cuti ke…naik cruise ke sbg hadiah untuk istri…pny bykla lg idea2 menarik nak raikan birthday istri! Ni dpt panggilan lahir anak si suami..stupid!

    0

    0
  12. mieowww says:

    sib baik bini dio cool..bagus la bini farhan..kalu bini mat yo mau nye di hamun kow2 nih..ahaksss

    0

    0
  13. Apahal says:

    TUTUP JE LA HOT FM NI.. BUKANNYA BAGOS PUN~~

    0

    0
    • Anonymous says:

      sokong 100%. aku dah lama x dgr hot fm
      mana nak dgr suara fafau yg serak tu terjerit2..bkn nak mengata akak oii
      tp sape la nak bini/menatu mcm tu
      terjerit sana terjerit sini..kalau suara mcm siti pon lama2 org benci ni plak mcm suara itik serama..alahai!
      takde org tegur ke cik kak
      pastu program mmg merapu2 abes. kadang2 aku harap biar ada kes mcm MH yg ilang tu..sedap skit halwa telinga, pasang lagu sopan2 jer..DJ2 masa tu pon suara ala ay gitu…HIPOKRIT.
      mentality melayu yg sangat LOW ok.
      jom kempen tutup HOT FM!

      0

      0
  14. Someone says:

    Saya tak dengar Hot FM. Saya dengar IKIM. Jom laa ramai2 dengar IKIM. Lagi banyak info blh kita dapat, bukan sekadar hiburan semata2 ;)

    0

    0
  15. kay says:

    Hmmmmmmmm macam betul jer…cara baru c suami nak bagitau c isteri ape yg dia dah buat blkg isteri..hati2 jgn cpt trpedaya dgn lakunan baik suami yg mcm ni.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    nape aku tengok pic kawin dia org mcm zaman 80an jer…y pompuan ad bunga setaman plk d kepala…ishhh…kalau nk wat panggilan hangit sekali pn…cuba le si suami cari idea y lain…nti si suami mesti btl2 nk cuba cari pompuan lain sb nti mesti dia dh tahu y bini dia akn cool jer n x akn marah kalau benda tu btl2 terjadi……cakaran rimau pn x ad…

    0

    0
  17. naura says:

    ketoo tangang mung tau dop.. ganung pekat…

    0

    0
  18. Komeng says:

    Malang sungguh wife Nor Farhan dapat suami sebangang ini. (Maya Karin ketiak masam)

    0

    0
  19. kutu says:

    bukan takat hot fm je yg buat prank..cube tgk kat TV..macam2 rancangan orang buat prank..macam tak de idea lain..ari tu si sharifah shahira sampai cedera kat kepala dek di prank 1 program TV..tak lame sok ade la yg mati sakit jantung kene prank..

    0

    0
  20. Makcik Cadburry says:

    Hmm pemain bola sepak tuh yg rancang nk knekan isteri die ?? Yg korang ikot telunjuk die pasai apa ?? Pi la bangkang & pas tuh cadangkan idea lain .. Bodoh .. !! Mesti Sel2 otak korang nih x berhubung .. Mehh sini makcik belanja cokelet Cadburry … Biar sel2 otak korang hidop !!

    0

    0
  21. zuzu says:

    isteri farhan tenang je terima panggilan mcm tu. bayangkan kalau abby abadi yg kena. kdg2 kita jgn menilai keperibadian org dgn berapa labuhnya tudung yg dia pakai atau hebatnya dia ketika bercakap.

    0

    0
  22. skudiver88 says:

    aku dgr era.xdgr hotfm.ske lagi skesta johara pagi2.tu lg best.heeee

    0

    0
  23. jojo says:

    Siaran yang mengaibkan orang dan tidak memberi faedah langsung…

    0

    0
  24. mia says:

    Gurauan bab terlanjur tu mmg amatlah terlampau.. gurau bende lain la. adoaii..
    By the way, cantiknye wife die..

    0

    0
  25. Habibah says:

    Akak rasa baikla bini Farhan ni CAKAR pat buah pelir dia utk elakkan buat lawak bodoh cam ulang kembali …
    Pukimak punya suami ..
    Ingat pompuan ni alat ke ..
    Cibai betul

    0

    0
  26. Mat K says:

    Management apa macamni? Sebelum tu tak brainstorm ke? Ke dah kena sogok duit?

    0

    0
  27. Adabiadabeybe says:

    Memain lg dah terkena kt diri sendiri…mende prank bini camtu.
    Len kali suruh je Hot FM prank kambing ko kat kandang. kate dia nk kena sembelih raya korban taun ni…

    0

    0
  28. Mak jemah pemalu says:

    Ya Allah…ZINA pun nak buat main..

    0

    0
  29. cik nita says:

    nak betul-betul terjadi ke?? suka-suka je rancang main-main ngan benda-benda macam ni.

    0

    0
  30. Nor Greenway says:

    Salam,
    Kalau ye pun nak buat lawak jangan sampai isu zina diambil remeh wahai para suami, bagaimana kalau isteri yang buat lawak cam tu mau la tu jugak lafaz cerai, tak ke menyesal kan.
    Radio pun kalau nak kekalkan rating, jangan sampai hal agama dah jadi lawak. Budaya dan bahasa melambangkan bangsa. Hot FM jangan jatuhkan maruah anda sendiri.
    Kaji dulu lawak yang diterima.. ingat hukum Allah kita akan mati itu pasti…

    0

    0
  31. Reena says:

    Respek ngan isteri Nor Farhan ni walaupun ‘diduga’ dgn ujian yg sengal camtu. Tenang je bak kata dia..masalah ni bulih settle. Kalau isteri org lain mau dimakinya “Awak yg bodoh..awak yg bodoh..saya x bodoh”. Nak gurau pun agak2 la..benda2 yg libatkan agama dan maruah ni jgn la gatal2 nak dijadikan bahan. Simpan sikit bodoh tu. Malu kat org.

    0

    0
  32. mashi says:

    Amende balik2 keluar cerita pasal FARHAN je ni..musim ke? Dulu musim sakinah, skang musim farhan pulak ye

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Ada ke org dengar radio syok sendiri ni? Serba-serbi syok sendiri.

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Hentikan jugak HotFM Top 5 tu. Ntah hape yg lawaknye. Kalau drive boleh hilang konsentrasi sakit hati punya pasal

    0

    0
  35. mystique says:

    Ada jugak yg komen seolah2 menyokong panggilan hangit bodoh camni…

    Well, kalau hal mcm ni pun leh dibuat lawak jenaka, xyah pelik la suatu hari nanti lg banyak benda serius yg dibuat sebagai lawak jenaka oleh stesen radio no 1 di malaysia…no 1 pun xguna kalau mentaliti paling rendah…luckily, aku mmg xske panggilan hangit ni n sebab tu la xpnh bukak stesen ni…

    0

    0
  36. hukhuk says:

    seyes bangang baik si jantan or si stesen radio

    0

    0
  37. Kak Mala says:

    Stesyen bangang! Tu lah orang Melayu tak boleh pikir benda lain nak kenakan orang…asyik topik khalwat…topik mengandung luar nikah…topik gugur anak…topik curang pada isteri..topik betina bohsia…itu je yang boleh di pikirkan!!

    0

    0
  38. Gula2 Manis says:

    Bersih ye hati wife farhan… dgn cara dia bercakap kita tahu dia adalah org2 yang sabar dan tidak cepat melatah.. yg ni lah baru suami sayang sampai syurga…

    0

    0
  39. Anis says:

    agak2 la hot fm ni…kalo org yg nak dikenakan tu sakit jantung terus gol sapa nak bertanggungjawab?? hot fm ke?

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Harap Hot FM dapat befikir dahulu sebelom nk prank kan orng walaupon hanya sekadar gurauan.Perlu ke ada segmen panggilan hangat ni?Bukan ke kadanng-kadang boleh mengaibkan orang yang dikenakan tanpa sedar?Maaf hanya memberi pendapat.

    0

    0
  41. merpati says:

    sebenarnya bukan panggilan hangit tapi panggilan memperbodohkan dan memalukan org lain…tak paham betul macam mana terutama yg suami isteri boleh memperbodohkan pasangan masing2…tak malu ke? Dalam islam pun tak di ajar sebegitu…elok hentikan saja panggilan hangit ni

    0

    0
  42. mummydr says:

    that’s why people said…kalau x berpelajaran, macam ni la jadi nyer…uneducated and no common sense :(

    0

    0
  43. wud wud wud wudd says:

    hot fm bace ni erkk… korang punye pangilan hangit ntah hape2, korang punye top 5 tuh lg la hanchorrr x lawak langsong, pe korang bt lawak sendiri gelak sendiri ker? aku yang dengar ni pown rase menyirap jer tension. lg satu korang tu radio melayu, pasang jela lagu melayu tak yah la dok sebok nk psg lagu omputih yg basi tu,yg tipikal sgt radio omputeh da slalu maen. da berlambak radio stesyen omputih kat msia nie haaa, ade korang dengor dorang psg lagu melayu? xde kan? law pasang pun mungkin belah malam, yang aq tau red fm la..so kesimpulannye korang ni mng radio stesyen syok sendirikkk n tegegeh lebeyyy..aq still x bleh cerna mcm mane korang bley jd top 1st radio stesyen konon..puihhh

    0

    0
  44. Anonymous says:

    LAWAK SAMPAH !!!!

    0

    0
  45. Huk Aloh says:

    LAWAK SAMPAH !!!!!

    0

    0
  46. pearl says:

    Hmm nasib baik bini tak minta cerai… Ape bangang panggilan hangit mcm tu. Ini la kalo ceteknye pemikiran tentang agama…bende yang haram zina pun boleh dijadikan gurauan. tak tau nak beza baik buruk. Lps ni HOT fm jgn terkejut kalo lepas ni ramai yang tak nak dengar radio korang dah…org dah meluat gara2 panggilan hangit bangang. Satu lagi memalukan dan menjatuhkan maruah perempuan je mengaku terlanjur walaupun sekadar gurauan. Malu la sikit

    0

    0
  47. Nigella Kesurupan says:

    pada saya, segmen Panggilan Hangit ni dah TAK RELEVAN..lg pun ianya sekadar copy paste segmen Gotcha di hitz.fm..apabila rancangan mcm ni lebih byk memalukan si mangsa, patutnya penerbit lebihkan berfikir, relevan lagi ke? isu seperti panggilan kepada isteri nor farhan ni bukan isu baru..dah selalu sgt Panggilan Hangit buat panggilan yg menjatuhkan maruah org..nak buat perkara kelakar (kononnya) jgn sampai org marah @ pendengar rasa jengkel..dah ramai yg tak suka segmen ni..jadi Penerbit sila buka mata, buka telinga, buka minda..bukan syok sendiri..

    0

    0
  48. Prof Aris Utawanan says:

    Semoga Panggilan Hangit menerima nasib seperti rancangan Gedik Santai TV3. Hentikan segmen yang membebalkan masyarakat.

    0

    0
    • rakanniagapetronas says:

      saya setuju..

      saya amat kurang gemar dgr segmen di radio sinar kalau tak silap, raja azura dgn saleh yaakob yg byk membodohkan diri sekaligus menampakkan segmen tersebut sgt bodoh..bercakap seperti org tua, dan bercakap seperti pondan tak memberi manfaat buat masyarakat..malah boleh menggalakkan anak2 muda tertarik mnjadi pondan..saya tak nampak unsur kelakar di situ lgsg..malah amat memualkan tekak..

      0

      0
  49. hmmm says:

    Pihak pengurusan HOTFM beserta dengan deejay, mohon hentikan segmen panggilan hangit yang kadangkala sangat melampau dan mengaibkan…bertambah merepek bila soal hukum agama dipersendakan…bab terlanjur dan hamil semua tu rasanya bukan bahan lawak..sang suami juga perlu fikir panjang sebelum nak buat prank macam tu…ada seribu satu lagi cara awak nak kenakan isteri tapi bukan dengan cara macam tu..ibarat awak menjatuhkan maruah diri…fikir-fikirkanlah…HOTFM jangan nak fikir rating tinggi saja…fikir sama kesannya….sekian

    0

    0
  50. budak gemuk says:

    INNALILLAHI WAINNAILAIHI RAJIUN UNTUK HOT FM DAN NOR FARHAN.

    0

    0
  51. tinie says:

    Tahniah pada isteri Nor Farhan kerana tidak mudah melatah. Tapi malangla pada Nor Farhan sendiri yang menunjukkan kebodohan diri sendiri pada umum. Dan bertambah lagi lah bodoh pd Hot FM yg melayan permintaan yg sangatla bodoh. Betul kata Ustaz MAZA…panggilan hangit ni sepatutnya diharamkan kerana mengguris perasaan orang lain.

    0

    0
  52. kpt says:

    Stesyen kemarok nak kejar rating.
    Farhan bangang.
    Stesyen memperbodohkan bangsa.
    Mari cuba cuba dengar Bernama Radio, lagu lagu pun boleh tahan, mendidik dan berinfo.
    Atau mari dengar IKIM FM.

    0

    0
  53. orked says:

    wife farhan yang pernah sy nampak kat pizza hut itu hari free hair, ni dlm gmbr ni sape plak? sebulan yg lalu x silap terjumpa pasangan ni kat situ. x pe lah. asalkan u all bahagia

    0

    0
  54. micho says:

    Boo hot fm! IQ rendah betul..memg la si pak an tu request dah sah2 IQ dia rendah bab benda2 gini sb asyik tanduk bola..otak da senget! tp korg xde otak ke xboleh pk prank yg korg nk buat tu boleh meruntuhkan rumah tangga org! Nsb baik kena kt bini yg pandai control emosi..kot dpt yg kaki meroyan sape nk jwb! Stupidos hot fm

    0

    0
  55. Azilda says:

    Astaghfirullah… yg perempuan yg cakap gitu tu macam xde maruah pulak.

    0

    0
  56. Farhan Poyo says:

    SEBENARNYA…

    Farhan dah pakat dgn bini dia…. sebab tu bini dia cool… sebenarnya yang terkena panggilan hangit adalah Hot FM…. simple je dohhh

    0

    0
    • PagiPetangSiangMalam says:

      aku stuju dgn ko. Mau nyer bini dia xmelenting. Dah plan baik punyer. Sudeh la. Ingat org bongok kker??

      0

      0
  57. PagiPetangSiangMalam says:

    Ehhh, knp Nara tuko gamba first tu? Mula2 masa aku baca artikel ni,dia letak gambo mamat ni kahwin. Bini dia ala2 pakai pasu bunga letak kat kepala. Ohhhhhh, psl bini dia dah berhijab ehhhhh, baru mak prasan, nyeh. Baik jgk Nara ni kngkadang. Kngkadang jjerlah. Heh.

    0

    0
  58. Anonymous says:

    seriously hot fm soo booringg. boooo!

    0

    0
  59. […] itu. Doktor tersebut mula bekerja di Hospital Alor Gajah kira-kira dua bulan lalu. Dia berada di atas panggilan malam tadi hingga awal pagi ini.“Difahamkan bahawa pada kira-kira 6:30 pagi, doktor berkenaan […]

    0

    0
  60. Ustaz Saleh says:

    Hot FN radio melayu syok sendiri. Baik aq dgr IKIM ada faedah dan dapat pahala. X pon dgr Sketsa Johara lg best.

    0

    0