Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Hormati Karya Seni Orang Lain – Penaja Kecil Hati, Neelofa Didakwa Berlagak Diva

Tidak dinafikan, kemunculan Neelofa sebagai pengacara program hiburan dinantikan ramai setiap kali rancangn itu bersiaran, beliau juga antara selebriti yang sering dijadikan sebagai ‘role model’ atas kejayaannya.

Advertisement

Bagaimanapun, ada cerita kurang enak diperkatakan tentang Neelofa, semalam seorang penaja dekorasi untuk MeleTOP meluahkan rasa tidak puas hati dan kesal dengan sikap Neelofa yang didakwa berlagak diva, tidak menghormati karya seni mereka.

Pemilik Glowing Party House berkecil hati atas tindakan Neelofa yang mengalihkan, serta mencampakkan belon-belon hiasan yang berdekatan dengannya sesuka hati sehingga dekorasi asal menjadi tidak cantik dan kucar kacir.

“Kesal dengan sikap Neelofa, berlagak diva tidak menghormati pihak penaja”

“Dengan belon pun nak tergugat ke?”

Susunan asal

Advertisement

Susunan semula atas permintaan Neelofa

Neelofa pula alihkan, kucar kacir

Mungkin apa yang berlaku ada sedikit salah faham. Kami harap kedua-dua pihak ini dapat bertemu empat mata dan menyelesaikan masalah ini dengan baik.

Sumber Berita : Masviona Muhamad

Kredit Foto : Muhamad Nasron Nasir

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

104 Comments

  1. Naddd

    June 3, 2019 at 11:42 am

    susuna asal memang dah tak cantik. sepatut nya balloon tu, jangan la cover backdrop perkataan meletop. susun la balloons tu, adjust tinggi and rendah to make sure tak cover ‘meletop’ kat belakang. Dah balloons tak tersusun, tak selari dengan background, memang nampak bersepah. u need to plan well, mana satu yg need to be stand-out. dont think about ur balloons je, think about the guests and hosts on the stage as well. learn from this please.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top