Written by Bella | May 29th, 2019

Tidak dinafikan, kemunculan Neelofa sebagai pengacara program hiburan dinantikan ramai setiap kali rancangn itu bersiaran, beliau juga antara selebriti yang sering dijadikan sebagai ‘role model’ atas kejayaannya.

Bagaimanapun, ada cerita kurang enak diperkatakan tentang Neelofa, semalam seorang penaja dekorasi untuk MeleTOP meluahkan rasa tidak puas hati dan kesal dengan sikap Neelofa yang didakwa berlagak diva, tidak menghormati karya seni mereka.

Pemilik Glowing Party House berkecil hati atas tindakan Neelofa yang mengalihkan, serta mencampakkan belon-belon hiasan yang berdekatan dengannya sesuka hati sehingga dekorasi asal menjadi tidak cantik dan kucar kacir.

“Kesal dengan sikap Neelofa, berlagak diva tidak menghormati pihak penaja”

“Dengan belon pun nak tergugat ke?”

Susunan asal

Susunan semula atas permintaan Neelofa

Neelofa pula alihkan, kucar kacir

Mungkin apa yang berlaku ada sedikit salah faham. Kami harap kedua-dua pihak ini dapat bertemu empat mata dan menyelesaikan masalah ini dengan baik.

Sumber Berita : Masviona Muhamad

Kredit Foto : Muhamad Nasron Nasir

104 responses to Hormati Karya Seni Orang Lain – Penaja Kecil Hati, Neelofa Didakwa Berlagak Diva

  1. Naddd says:

    susuna asal memang dah tak cantik. sepatut nya balloon tu, jangan la cover backdrop perkataan meletop. susun la balloons tu, adjust tinggi and rendah to make sure tak cover ‘meletop’ kat belakang. Dah balloons tak tersusun, tak selari dengan background, memang nampak bersepah. u need to plan well, mana satu yg need to be stand-out. dont think about ur balloons je, think about the guests and hosts on the stage as well. learn from this please.