October 18th, 2018

Siapa yang tidak kenal dengan perangai selamba dan ‘masuk air’ pelakon Sharifah Sakinah? Baru-baru ini beliau ada memuat naik sebuah foto yang menjadi perhatian netizen.

Sakinah sekali lagi dikecam apabila menayang pusatnya di akaun Instagramnya. Sebenarnya, beliau ingin menyampaikan satu mesej yang mendalam disebalik muat naik tersebut. Menerusi ruangan kapsyen, selebriti itu mahu mengajak orang ramai untuk tampil yakin dan menghargai ketidaksempurnaan diri masing-masing.

Walaubagaimanapun, rata-rata netizen masih merasakan tidak patut untuk Sakinah mendedahkan auratya selian menggelar pusatnya itu hodoh dan macam-macam lagi. Ada juga yang menasihati beliau untuk menjaga sensitiviti agama Islam.

Mungkin cara Sakinah itu mengundang rasa kurang senang orang ramai tapi ada kalanya kita harus buka sedikit minda dan memahami mesej yang cuba disampaikan.


27 responses to “Hodohnya, Tolong Tutup Sikit – Netizen Kritik Sharifah Sakinah Tayang Pusat Di Instagram”

  1. Pikio pikio says:

    Memang tu pusat dia. Tapi Kinah should keep it to herself . Keep it bawah your blouse bukan untuk tatapan ramai. Bila orang kecam tu bukan sebab naik syahwat bila tenguk pusat but cos it is just improper. Belajar belajar lah do and donts .. in Malaysia ni. Jangan ikut sedap hati ko saja. Get it Kinah? Buang Perangai lepas laku tu ya

  2. Anonymous says:

    zizi kirana tu lagi seksi.. x pulak up dlm nara nih..minta di kutuk

  3. ex-fans lofa says:

    pelik aku tak de lah seksi mana.. sbab sebelum ni dia ada pakai lagi seksi dari ni kan.. nara tak nak up lofa pakai baju same dgn kain buruk ke ? kecoh kat twitter.. bhahahahaha sian lofa.. pakai apa pun tak kena,, itu lah try hard sangat.. kikiki..

  4. lina says:

    sukahati dialaa .. pusat dia .. x habih habis mengutuk

  5. Anonymous says:

    motif dia – saja create publisiti n kontroversi utk kekal relevan dlm industry. klu tak camtu, by now takda sapa dh igt dia ni

Loading...