Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Hilang 100K Pengikut Instagram, Billie Eilish Dakwa Aset Terlalu Besar Jadi Punca

billie eilish

Penyanyi popular Billie Eilish yang cukup terkenal dengan lagu ‘Bad Guy’ baru-baru ini mendakwa dia telah kehilangan ribuan pengikut di Instagram. Billie yang baru sahaja berumur 19 tahun itu turut merasakan penurunan jumlah pengikut itu berpunca daripada perubahan penampilannya yang lebih estetik.

Advertisement

Billie menyatakan perkara itu ketika ditemubual majalah ELLE edisi Oktober 2021 dan menyatakan saiz payudaranya yang besar adalah penyebab dia kehilangan lebih 100,000 pengikut.

Takut dengan payudara yang besar?

billie eilish

Ianya sangat tidak berperikemanusiaan. Saya kehilangan 100,000 pengikut hanya kerana payudara. Mereka takut dengan payudara yang besar. – Kata Billie.

Itulah apa yang dirasakan Billie ketika dan dia tahu orang akan menganggapnya memakai pakai yang seksi untuk menarik perhatian orang. Billie bagaimanapun menafikan perkara itu yang menyatakan dia boleh memutuskan apa sahaja yang dia ingingkan.

Billie tidak suka tunjuk bentuk badan, tapi….

This image has an empty alt attribute; its file name is NDA-PRESS-SHOT-WEB-e1625807491434-edited.jpg

Billie yang mula muncul pada tahun 2015 sebagai penyanyi itu sebelum ini tidak terlalu menonjol menunjukkan badannya. Dia sebelum ini lebih selesa dilihat memakai baju yang besar tanpa menampakkan bentuk badannya. Bagaimanapun, disebabkan terlalu ramai yang mengkritik dan tidak menghormati dirinya, dia bertindak untuk tampil lebih seksi.

Saya tidak pernah ingin dunia mengetahui semua tentang diri saya. Itulah sebab mengapa saya selalu memakai pakaian yang besar dan longgar. Orang luar tidak akan dapat mengatakan apa-apa jika belum melihat apa yang ada di dalamnya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. tecit

    September 30, 2021 at 10:51 am

    she looks georgeos. i was wondering about her body figure sbb selalulaa dok pakai baju longgar gile. skg puas hati. hahaha. seriusly billie i dont care about it. im also jealous of you. ramai org yg sanggup buat pembedahan nk dpt boobs mcm u. yours definitely looks natural.

  2. Anonymous

    September 29, 2021 at 5:11 pm

    honestly, ini bukan pervert but the truth ye, size boobs dia tu terlalu besar untuk her age. macam dah beranak lima size boobs dia. maybe genetic kot. tapi bila dah terlalu besar macam tu mmg tak seksi langsung lah bagi aku lol

  3. Anonymous

    September 29, 2021 at 4:39 pm

    lmaoooo gile eh. most probably sbb dia tu pro Israel. lel who cares about her chest size smh

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top