“Hidayah Milik Allah..” – Didakwa Terlampau S*ksi, Penampilan Emma Maembong Undang Kecaman Netizen

Hiburan

“Hidayah Milik Allah..” – Didakwa Terlampau S*ksi, Penampilan Emma Maembong Undang Kecaman Netizen

Cerita Emma Maembong umpama tak akan reda, kini kembali menjadi topik panas perbualan netizen tentang penampilan terbarunya di Instagram.

Pelakon terkenal berasal Kuala Terengganu itu baru-baru ni memuatnaik gambar percutiannya di Seminyak, Bali Indonesia dengan penampilan yang menjolok mata.

Advertisement

Gambar tersebut menunjukkan beliau memakai singlet putih ketat beserta rambut dandanan tocang biru itu menerima kecaman daripada netizen yang menyatakan tidak senang melihat penampilan Emma.

Emma Maembong Dikecam Sebab Penampilan Seksi

Advertisement

Rata-rata kecaman mempersoalkan penampilannya yang semakin lama semakin terbuka dan ada yang mendoakan supaya beliau dikurniakan hidayah untuk berubah.

Dulu elok je bertudung. Sekarang dah macam orang kapir, murah betul artis sekarang.

Ada juga netizen yang memberikan komen-komen positif namun ditenggelami dengan kecaman pedas netizen.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

wanita mohon jangan kahwin awal
2 minggu lalu

"Kita Ok Tapi Makcik Pakcik.." - Wanita Pesan Jangan 'Gopoh' Nak Kahwin, Ramai Risau Mulut Orang Bercakap

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : b.cari

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

1 Comment

  1. Ustazah Jadian a.k.a bewak hidup

    May 13, 2022 at 1:25 pm

    Eleh.. kecam2… mcm bagus.. Tapi sekali top 5 DALAM DUNIA paling tinggi tengok porn… bukan skali dua top 5 tapi SELALU mesia listed top in watching porn… ini yg dikatakan hipokrit tahap bewak.. konon berbulu mata tengok retis pakai camni pong dah panas bontot itam ko.. walhal hati pun sama itam… duk tengok porn hari2 melancap… pastu duk kutuk retis. Udah2 laa bermuka manis jubur masam netizen ustaz ustazah jadian uiiiiii…. Pi kontrol kontol korang jgn melancap tgk porn dulu baru sebok hal org… yer idok.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...