December 14th, 2017

Pelawak dan pengacara Jihan Muse menerusi akaun Twitternya semalam menyelar sikap tidak bertanggungjawab seorang “hero” pujaan ramai. Jihan berkata, beliau yang sedang menanti waktu untuk bersalin juga tetap mengutamakan amanah serta tanggungjawab untuk bekerja.

Boleh tahan sinis dan “makan dalam” juga bahasa yang Jihan gunakan. Meskipun beliau tidak menyebut nama “hero” yang dimaksudkan, netizen bagaimanapun mempercayai ia ditujukan buat Fattah Amin berikutan kontroversi beliau menarik diri daripada program MeleTOP pada saat akhir kerana enggan bertemu dengan bekas kekasihnya, Neelofa.

Pada masa yang sama, Jihan juga mempertikaikan peminat fanatik artis terbabit yang masih ingin menyokong beliau walaupun apa yang dilakukan sudah menyusahkan banyak pihak dan tidak tampil menjelaskan apa yang berlaku secara terbuka sehingga tercetusnya pelbagai spekulasi.

Pelbagai kenyataan yang dikeluarkan berhubung isu Fattah tarik diri, namun sehingga hari ini masih ramai yang tidak tahu perkara sebenar yang berlaku di set MeleTOP malam Selasa lalu. Fattah juga sejak malam itu “menghilang” sehingga saat ini tanpa sebarang khabar ataupun penjelasan lanjut untuk menjernihkan keadaan.


241 responses to “Hero Yang Tak Bertanggungjawab Tu Juga Korang Simpan Dalam Industri – Jihan Muse Sindir Fattah Amin?”

  1. badut raja lawak says:

    udoh ler muker udoh,
    mulot pun hudoh
    wat lawak cam lawak budoh
    lagi afdal bungkos

Loading...