March 7th, 2019

Kemelut kecurangan Aliff Aziz terhadap isterinya, Bella Astillah masih belum berakhir lebih-lebih lagi selepas seorang wanita menerusi akaun Facebook baru-baru ini mendakwa beliau melihat Aliff dan Oktovia Manrose berdua-duaan serta mesra berpegangan tangan di sebuah pasaranya.

Menerima lagi pelbagai kecaman daripada netizen, Aliff menerusi satu kenyataan di Insta Stories menafikan sekerasnya dakwaan wanita terbabit dan memberitahu beliau sudah berada di Singapura sejak beberapa hari lalu.

Apa yang disebarkan itu adalah fitnah semata-mata dan Aliff berkata beliau tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika ada pihak terus memfitnah dirinya tanpa sebarang bukti.

Kami dapati akaun Facebook wanita berkenaan sudah dipadam. Baguslah kalau Aliff tampil memberikan penjelasan agar tidak terus dihimpit pelbagai spekulasi yang hanya akan mengeruhkan lagi keadaan.


23 responses to “Henti Sebarkan Fitnah!- Aliff Aziz Nafi Dakwaan Mesra Berpegangan Tangan Dengan Oktovia Manrose”

  1. bro cuba says:

    aku percaya je “fitnah tu” cuma xde gmbar je nak tangkap utk dijadikan bukti.
    Alip ni suka buat hal la.. Klu minah berhijab tu ad gmbar mesti ko krik krik je kan.
    ni die ckp xde..boleh la acah2 nak amik tindakan..

    • wakakaa says:

      byk dislikes ni.. aii laa aliff beriya dislikes komen… sok2 kantoi curang lagi… mane nk tempek muka dpt bini plak suka meroyan kt media social nak attention…

  2. Anonymous says:

    bella tu kan tak keje… byk masa nk skodeng sana sini…
    dalam tak sempat nk skodeng pun takde hal… video suami curang tetap bella bole dapatkan… jgn main2 dgn bini aliff tu ada byk cctv

  3. bawang hangus says:

    bkn nak backup tp time2 ni jgn la ada yg amik kesempatan menambah cerita lagi…klo btol pun bg la bukti…setakat ckp sumer org blh ckp…kuat btol membatu api yg up status ni…suka nar tgk org bergaduh cerai berai kot…

  4. yuyu says:

    Saman je la kalau betul kena fitnah..x pun minta org yang mengfitnah tu buat perakuan maaf secara terbuka mcm misha omar buat tu ha..baru kita tengok siapa yg benar siapa yg salah..nk tgk gak muka minah yg mengfitnah tu (kalau betul dia salah)..blh jadikan pengajaran utk netizen2 lahar ni..

  5. Anonymous says:

    Takde bukti sebarkan fitnah. Ambil kesempatan atas kesalahan org buat. Tak takut langsung ye dosa fitnah. Merangkak la cari dia esok hari…

Loading...