Henti Sebarkan Fitnah!- Aliff Aziz Nafi Dakwaan Mesra Berpegangan Tangan Dengan Oktovia Manrose

Hiburan

Henti Sebarkan Fitnah!- Aliff Aziz Nafi Dakwaan Mesra Berpegangan Tangan Dengan Oktovia Manrose

Kemelut kecurangan Aliff Aziz terhadap isterinya, Bella Astillah masih belum berakhir lebih-lebih lagi selepas seorang wanita menerusi akaun Facebook baru-baru ini mendakwa beliau melihat Aliff dan Oktovia Manrose berdua-duaan serta mesra berpegangan tangan di sebuah pasaranya.

Advertisement

Menerima lagi pelbagai kecaman daripada netizen, Aliff menerusi satu kenyataan di Insta Stories menafikan sekerasnya dakwaan wanita terbabit dan memberitahu beliau sudah berada di Singapura sejak beberapa hari lalu.

Apa yang disebarkan itu adalah fitnah semata-mata dan Aliff berkata beliau tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika ada pihak terus memfitnah dirinya tanpa sebarang bukti.

Kami dapati akaun Facebook wanita berkenaan sudah dipadam. Baguslah kalau Aliff tampil memberikan penjelasan agar tidak terus dihimpit pelbagai spekulasi yang hanya akan mengeruhkan lagi keadaan.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

23 Comments

  1. Anonymous

    March 10, 2019 at 11:57 am

    Mamat ni betul2 muka jamban…. Dia buat salah dia nk saman org…lawak shiall….

  2. BaikotAje

    March 7, 2019 at 8:50 pm

    Amboi hang….. Sejak tau tak dak bedoe ka gambaq ka …hang naik tocang ha ….. Hang jangan ingat hang tu innocent la …..

    Hang tak payah cakap la nak saman ka apa … Hang tu dah ada black record …. Hang tu gatai …

  3. Anonymous

    March 7, 2019 at 4:36 pm

    Bila si polan cuba tanam balik pokok yg ditebang…
    Sekali org caye lagi la dey…

  4. Anonymous

    March 7, 2019 at 3:56 pm

    Gila apo nk jenjalan kat Giant. Bek le diorang p obersi ke..Ade gak privacy. Nk pitnah pn agak2 ler bio logik sket..hahaha

Loading...