Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Henry Golding Bakal Pegang Watak James Bond?

Henry Golding, pelakon kelahiran Sarawak yang semakin popular di Hollywood dikatakan bakal memegang watak James Bond. Desas-desus ini semakin bertiup kencang selepas kontrak Daniel Craig selaku James Bond bakal tamat tidak lama lagi. Walaupun belum diketahui kebenaran desas-desus ini, namun khabar angin sudah cukup untuk mengujakan dan membanggakan rakyat Malaysia.

henry golding james bond

Advertisement

Secara jujurnya, bentuk fizikal Henry Golding memang sangat sesuai untuk membawakan watak James Bond. Akan tetapi Henry telah mengambil keputusan untuk berdiam diri dan tidak memberikan sebarang ulasan tentang perkara ini. Kata Henry Golding:-

Saya tidak boleh berkata apa-apa mengenai hal itu

henry golding james bond

Selepas membintangi filem Crazy Rich Asians dan A Simple Favor, saham Henry Golding sedang naik mencanak-canak di Hollywood. Semoga desas-desus ini akan menjadi kebenaran. Bangga gila kot kalau James Bond adalah dari Malaysia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 Comments

  1. Nara Bodoh

    February 22, 2019 at 5:29 am

    Henry Cavill. Bukan Golding.

    James Bond hanyalah untuk 100% British. Paling2 pun they might consider black British.

    Nara jangan kampung sangat please.

  2. Anonymous

    February 21, 2019 at 5:28 pm

    SEMUA SALAH INFO..BKAN HENRY NI YG PEGANG WATAK OO7..DATO ALIF LA YG DAPAT WATAK TU..TERBAIK DATO.

  3. kontol

    February 21, 2019 at 3:51 pm

    betul ke henry ni? baca kat The Sun Henry lain yang kuar. salah info ni nara

  4. melayu setia

    February 21, 2019 at 2:42 pm

    nasib baik lah u bukan lahir jadi melayu.. kalau tak kompom banyak yang aib kan u adik… well melayu kan. pantang lihat orang Berjaya terus kecam caci..
    melayu x boleh ini melayu tak boleh itu… lah. amboi.. kecam orang boleh pula melayu ye.
    tak hairan melayu banyak kaburrrrrr ……jadi melayu.

    ok bye.

    • Anonymous

      February 21, 2019 at 3:25 pm

      melayu itu islamkan..majoriti islam.
      dlm citer 007, byk action selain romen..kissing yg menjadikan citer tu blockbuster ye..saya tgok semua dri Dr No yg first sampai yg terkini.
      Yg best dan lucu sgt adalh dlm citer “sotong”..octupussy

    • lofahhhh

      February 22, 2019 at 11:56 am

      liberal nauuuu ko niii.. bawak2 la bertaubattt.. tapi tu la, bukan semua org melayu tu ISLAM.. lebih omputey dari melayu sendri..

  5. Anonymous

    February 21, 2019 at 2:32 pm

    kalau kabel kuat dn kaya2 sgt mgkn boleh aje jdi hero..masakan tidak.

Loading...
To Top