Heliza Helmi Lancarkan Koleksi Hijabnya Sendiri

Hiburan

Heliza Helmi Lancarkan Koleksi Hijabnya Sendiri

Lama sungguh tidak mendengar cerita tentang Heliza Helmi. Rupa-rupanya Heliza Helmi sedang sibuk membuat persiapan untuk melancarkan koleksi hijabnya sendiri. Abang Nara suka dengan jenis tudung yang dikeluarkan kerana tidak terlalu mengikut fesyen-fesyen tudung yang semakin pelik sejak kebelakangan ini.

heliza helmi hijab

Advertisement

Cantik kan? Selain daripada tudung, Heliza turut menjual telekung yang diberi n ama “Heliza Instant Telekung”. Ini semestinya satu produk yang agak unik. Tak gitu?Lagi 8 keping gambar Heliza menggayakan koleksi hijabnya sendiri dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada blog Heliza Helmi Hijab.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

75 Comments

  1. biolerweii BENCI ANON

    June 19, 2012 at 11:27 am

    Anon perangai mcm sialllan nk mampos!!!!! Mak anon tua keerepoott

    • Anonymous

      June 19, 2012 at 1:22 pm

      muahahaha.. so??

  2. Aku kesah

    June 19, 2012 at 10:46 am

    sy tengok tudung y heliza pki jer y cantik..sesuai kot ngan heliza y comel tu.. lgi2 y warna pink..kalau model dia y pakai x cantik la..cam x sesuai jer..

  3. ...........

    June 19, 2012 at 9:23 am

    abg nara kata tudung Heliza x terbelit2..sy tengok pn dh terbelit2..klau sesiapa y pakai x kena ngan caranya dh cam tuala lilit kat kepala..sy lebih suka tudung y simple jer..

    • shima

      June 19, 2012 at 9:49 am

      btol..kalo org comel mcm heliza 2 pkai comel la..kalo x..nampak mcm telor bungkus plak..hodoh..berbelit sana sini..model dye pkai pn nmpak xcantik..

  4. Sshh

    June 19, 2012 at 9:16 am

    mahal la..sy suka bli tudung y sederhana harganya..klau mahal tpi x berkenan x guna juga kita beli..btl tak?

  5. tudung heliza

    June 19, 2012 at 9:06 am

    berita lama nih…

Loading...